Gaziantep’te şok: Suikast silahı ele geçirildi

Gaziantep’te şok: Suikast silahı ele geçirildi
17 Nisan 2021 23:44 Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep’te şok: Suikast silahı ele geçirildi

Gaziantep  İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, denetimleri sırasında suikast silahlı bir kişiyi yakaladı. Emniyetin başarılı operasyonu olası bir saldırıyı da önledi.

Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Dülükbaba Mahallesinde yapılan çalışmalarda  M.Y isimli şahısın üzerinden bir adet suikast silahı ele geçirilirken, şahıs hakkında işlem başlatıldı. Şahsın silahı neden taşıdığı araştırılıyor.

 

Öte yandan, Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Güneş mahallesinde yapılan çalışmalarda Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan 18 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahıs yakalanarak hakkında yasal işlem başlatıldı.

Nizip İlçe Emniyet Ekiplerince 12 Nisan günü ilçemiz Belkıs Mahallesinde meydana gelen hırsızlık olayını gerçekleştiren ve 34 suç kaydı bulunan 1 şüpheli yakalanmış, evden çalınan eşyalar ele geçirilerek sahibine teslim edilmiş, adli mercilere sevk edilen şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ayrıca trafik denetimlerine de hız verdi.  Trafik denetimlerinde 2931 araç kontrol edilmiş, KTK’nın çeşitli maddelerini ihlal ve koronavirüs tedbirlerine aykırı hareket eden 143 sürücü, yolcu ve araç plakasına işlem yapılmış, 43 araç trafikten men edilmiş,1 sürücü belgesine el konulmuştur

Emniyetten yapılan açıklamada, ‘15-16 Nisan tarihlerinde günlük 21 ekip, 31 personelin katılımıyla İhbarlı Kırmızı Işık, Cep Telefonu ve Emniyet Kemeri kullanımına yönelik yapılan denetimlerde 1.127 araç sürücüsü denetlenmiş, kural ihlali yapan 475 araç sürücüsüne işlem yapılmış,16 araç trafikten men edilmiştir 10 ekip, 20 personel ile Yük Taşıyan Araçlara yönelik yapılan denetimlerde 573 araç ve sürücüsü denetlenmiş, kural ihlali yapan 49 araç sürücüsü ve plakasına işlem yapılmış, 9 araç trafikten men edilmiştir’ denildi.

Bir Yorum Bırakın

Köşe Yazarlarımız

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

MANEVİ VE NURANİ ŞEYLERDE BÖLÜNME OLMAZ

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...