şiddet etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

İnşaat Mühendislerine Yönelik Şiddet Son Bulsun

27 Mart 2024
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, şantiyelerde mühendislere yönelik şiddet olaylarının son bulması için gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.İnşaat Mühendisleri Odası, Denizli'de bir inşaatta temel atma..
Sağlık

“Sağlıkta şiddeti, yasa, tedbir ve toplumsal sağduyu ile yeneceğiz” dedi.

20 Ağustos 2023
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 1 doktorun ağır yaralandığı saldırıyla ilgili olarak 1 kişinin tutuklandığını açıkladı. Koca, "Sağlıkta şiddeti, yasa, tedbir ve toplumsal sağduyu ile yeneceğiz" dedi. Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde, dün gece..
Sağlık

Gaziantep’te sağlıkta şiddet devam ediyor

18 Ağustos 2023
Gaziantep Şehitkâmil Devlet Hastanesi'nde Ortopedi uzmanı Op. Dr. Kamil Dayan, görev yaptığı serviste başka bir doktorun hastası tarafından darp edildi. Olay Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesinde meydana geldi. Ortopedi Uzmanı Op. Dr. K..
Sağlık

Gaziantep’te sağlıkta şiddet bitmiyor

29 Temmuz 2023
Gaziantep’te sağlıkçılara saldırı haberinin bir yenisi daha geldi. Acil serviste görevli doktora hasta yakını tarafından saldırı gerçekleşti. Acil serviste geçici olarak hizmet durdu. 25 Aralık Devlet Hastanesi acil servise hastasını getir..
Asayiş

Gaziantep polisinden önemli uyarılar

26 Kasım 2022
Gaziantep’te hırsızlık, iletişim yoluyla dolandırıcılık ve uyuşturucu uyarısı yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü, ‘Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelimizce 19.11.2022-25.11.2022 tarihleri arasında Şahinbey ve Şehitkâmil ilçelerim..
Gündem

‘Kadına Şiddet, İnsanlığa İhanettir’

25 Kasım 2022
Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü'nde bir basın açıklaması yaptı. Kadın Kolları Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: AK Parti; 5 buçuk milyon kadın üyesi,..
Gündem

Gaziantep’te okulda şiddet uygulayan öğretmen açığa alındı

13 Ekim 2021
Gaziantep’te okulda şiddet uygulayan öğretmen açığa alındıGaziantep’te bir öğretmenin okulda şiddet içerikli görüntülerinin sosyal medyaya düşmesinin ardından Valilik harekete geçti.Valilik, öğretmenin açığa alındığını ve soruşturma..
Eğitim

Şiddete karşı önemli protokol

5 Nisan 2021
Şiddete karşı önemli protokol Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile Şiddetle Mücadele Vakfı (HEGEM) arasında bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal eğitsel ve sportif faaliyetlerde işbirliği protokol..
Politika

DEVA Gaziantep: Şiddete suskun kalmayacağız

29 Mart 2021
Ankara’da DEVA Partili kadınlar Danıştay’a yürüyerek İstanbul Sözleşmesi’nden çekilme kararının iptali için dava açarken Gaziantep DEVA Partisi İl Kadın Politikaları Başkanı Elif Kurt ve berab..
Sağlık

Gaziantep’te sağlık çalışanlarına saldırı: 3 yaralı

24 Şubat 2021
Gaziantep’te sağlık çalışanlarına saldırı: 3 yaralıGaziantep’te sağlık çalışanlarına yönelik saldırılara bir yenisi daha eklendi. Bir özel hastaneyi basan alkollü bir adam ve yakınları 3 sağlık çalışanını darp etti.İddiaya göre aldı..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...