seçim etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Gaziantep Büyükşehir’de Uğur ve Aslansoy dönemi Başlıyor

20 Nisan 2024
31 Mart Yerel Seçimler sonucunda yeniden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Fatma Şahin’in yeni ekibi belli oldu.Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi’nde seçiminde birinci ve ikinci başkan vekili seçimine gidildi.Büyük h..
Gündem

Başkan Vekili Şerbetçi’den Kutlama Mesajı

5 Nisan 2024
AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi, dini ve milli duyguların perçinleştiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlarken, 31 Mart Mahalli İdareler..
Politika

“10 Yılın Her Anını Hizmete Dönüştürdük”

4 Nisan 2024
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından görevi devredecek olan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç veda mesajı yayımladı.Başkan Kılıç yayımladığı veda mesajında “2014 yılında Yüce Rabbimin takdiri, sizlerin desteği v..
Politika

Umut Yılmaz, Zaferi Gazianteplilerle Kutladı

2 Nisan 2024
Zafer kutlaması ve teşekkür konuşması için Gazianteplilerle buluşan Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, “Bu zaferimizi Gaziantep'e yaymak istiyoruz. Partimi..
Ekonomi

Celal Kadooğlu”Türkiye’nin kaybedecek zamanı yok”

2 Nisan 2024
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, yerel seçimlerin ardından yaptığı değerlendirmede, "Zaman kaybetmeden üretim ve ihracata odaklanmalıyız" dedi.31 Mart 2024 tari..
Gündem

Gaziantep Valisi Çeber Seçim Tedbirlerini Açıkladı

27 Mart 2024
İlimiz genelinde polis ve jandarma bölgemizde toplam; 1 milyon 393 bin 956 seçmenimiz, 824 okul binamızda toplamda 4.418 sandıkta oy kullanma hak ve görevlerini yerine getirecektir. * Oy kullanmak isteyen ancak sağlık problemleri nede..
Politika

Dr. Erdal Ekinci: Başkanlığa Gün Sayıyor!

25 Mart 2024
Araban ilçesinde seçim heyecanı dorukta. Dr. Erdal Ekinci, halkın gönlünde taht kurarak başkanlık için hazırlıklarını sürdürüyor. Ekinci'nin liderliğindeki hareket, Araban'ı büyük bir değişim ve yenilenme dönemine taşımaya hazırlanıyor...
Politika

Başkan Şahin, 2024-2029 Seçim Beyannamesini Açıkladı

18 Şubat 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Şahin, ustalık dönemi olarak nitelendirdiği 3’üncü döneminde kente kazandırmayı planladığı projeleri, 2024-2029 Vizyon Toplantısı’nda açıkladı.İnsanı merkeze alan belediyecilik..
Gündem

Afiş krizine Zafer Parti’sinden sert tepki

12 Şubat 2024
Zafer Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Pamuk, partisinin seçim afişlerinin kimliği belirsiz kişilerce çalındığını belirterek, sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı. Pamuk, Büyükşehir Belediye ..
Gündem

Güçyetmez’e, güç yetmedi!

11 Şubat 2024
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi'nin 16. genel kurulu yapıldı. Genel kuruldaki seçimlerde mevcut Başkan Burkay Güçyetmez'in listesi seçimlerden zaferle çıktı. İnşaat Mühendisler Odası Gaziantep Şubesi'nin lokalinde gerçekleşen se..
Gündem

İnşaat Mühendisleri sandık başına gidiyor

9 Şubat 2024
Güçyetmez: "Birleştirici, idealist ve tutarlı yönetim anlayışı ile yeniden göreve talibiz"İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi'nde 16. Olağan Genel Kurulu ve seçimleri 10-11 Şubat tarihlerinde yapılacak. İMO Başkanı Burkay Güçyetm..
Politika

Zafer Partisi’inden Mehmet Pamuk Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Oldu

21 Ocak 2024
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının iş insanı Mehmet Pamuk olduğunu, seçimde başarı sağlayacaklarına inandıklarını söyledi.Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, partisinin Gaziantep Büyükş..
Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Açıklandı

7 Ocak 2024
AK Parti 26 ilin belediye başkan adayını açıkladıCumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul dahil 11 Büyükşehir ve 26 ilin adayını açıkladı.Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Yeniden İstanbul, Yeniden AK Parti” sloganıyla Haliç Kongre Merkezi’nde 11’i büy..
Ekonomi

Sanayicilerimizin Krediye Erişimi Bir An Önce Sağlanmalıdır

20 Temmuz 2023
GSO YÖNETİM KRULU BAŞKANI ADNAN ÜNVERDİ: -“KAYNAK İHTİYACI ARTAN VE KENDİ SERMAYESİYLE MÜCADELE VEREN SANAYİCİLERİMİZİN KREDİYE ERİŞİMİ BİR AN ÖNCE SAĞLANMALIDIR”-GSO’DA, “SEÇİM SONRASI TÜRKİYE EKONOMİSİNE BAKIŞ VE FİNANSMANA ERİŞİM..
Gündem

Vali Gül sosyal medyada uyardı

28 Mayıs 2023
Gaziantep Valisi Davut Gül, seçmen bilgi kartları eline ulaşmayan vatandaşlara yönelik açıklamalarda bulunarak kimlik kartı ile oy kullanılabileceğini duyurdu.Sosyal  medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Vali Gül, "Seçmen bilgi kar..
Politika

Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri İş İnsanlarıyla Bir Araya Geldi 

24 Mayıs 2023
AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı tarafından organize edilen 28 Mayıs ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları için lokomotifi olan sanayici ve iş insanları ile buluştu. Gaziantep Milletvekilleri, AK..
Politika

Milletvekilleri Resmen Göreve Başladı

23 Mayıs 2023
Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri, il seçim kurulundan mazbatalarını alarak resmen göreve başladılar. Mazbata törenine milletvekillerinin yanı sıra belediye başkanları, Ak Parti il ve ilçe başkanları ve partililerde büyük ilgi..
Politika

Ak Parti İl Başkanlığnda Seçim Değerlendirme Toplantısı Yapıldı 

20 Mayıs 2023
28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları için, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nda seçim değerlendirme toplantısı yapıldı.İl başkanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonucuna ilişkin değer..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...