SANKO Üniversitesi etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

SANKO Üniversitesi’nde 11. Türk Tıbbi Onkoloji Kongresi

1 Mayıs 2024
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi, Tıbbi Onkolog Prof. Dr. Mustafa Yıldırım, 11. Türk Tıbbi Onkoloji Kongresi’nde “Testis Kanserinde High Mobility Group Box – 1 Ekspresyonu ve Tedavi Hedefi Olarak..
Sağlık

SANKO Üniversitesi’nde Dahiliye Vaka Güncellemeleri Toplantısı Düzenlendi

28 Nisan 2024
SANKO Üniversitesi Hastanesi Nefroloji Bölümü tarafından ‘‘Dahiliye Vaka Güncellemeleri” toplantısının ikincisi düzenlendi.Divan Otel’de Gaziantep ve çevre illerden alanında uzman hekimlerin katıldığı toplantıda, dahiliye alanındaki bir..
Sağlık

Ramazan Bayramı’nda Beslenme Önerileri

9 Nisan 2024
SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Beslenme ve Diyetetik Bölümü Arş. Gör. Ece Erözgür, Ramazan ayı sonrası yeterli ve dengeli beslenmenin önem taşıdığını söyledi.Arş. Gör. Erözgür, “Beslenme düzenimizin eski haline dönm..
Sağlık

Sanko Hastanesi’nde Bir Saniyede Kalp Anjiyosu

3 Nisan 2024
SANKO Üniversitesi Hastanesi güçlü hekim kadrosu yanında çağdaş teknolojiyle donanımlı teknik altyapısını da geliştirmeye devam ediyor.Radyolojik görüntüleme alanının dünyadaki son teknolojilerinden olan ve saniyede yaklaşık 4000 kesi..
Sağlık

Kalın bağırsak kanseri farkındalık ayı

21 Mart 2024
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi, Tıbbi Onkoloji Bölümü Sorumlu Hekimi Prof. Dr. Mustafa Yıldırım, “Ciddi bir hastalık olan kalın bağırsak (Kolorektal) kanserinin farklı tedavi seçenekleri var” d..
Eğitim

Sanko Üniversitesi’nde 6 Şubat Depremleri Anma Töreni Düzenlendi

6 Şubat 2024
SANKO Üniversitesi’nde 6 Şubat 2023’te meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem felaketinin yıl dönümü dolayısıyla “6 Şubat Depremi Anma Programı” düzenlendi.SANKO Üniversitesi Hastanesi Anadolu Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ..
Sağlık

Kış Aylarında Su Tüketiminin Önemi

12 Ocak 2024
SANKO Üniversitesi Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Meltem Demirci, kış aylarında yeterli su tüketiminin, daha fazla stres altında olan bağışıklık sistemini güçlendirip hastalıklara karşı direnci artırdığını söyledi.Soğuk hava, düşük ..
Gündem

DR. Dağlı:“Gazetecilik, Özveri Ve Fedakarlık İsteyen Mesleklerin Başında Gelmektedir”

9 Ocak 2024
DR. Dağlı:“Gazetecilik, Özveri Ve Fedakarlık İsteyen Mesleklerin Başında Gelmektedir”SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.Prof. Dr. Dağlı, gazeteciliğin özveri..
Sağlık

Genç İş İnsanlarına İlk Yardımın Püf Noktaları Anlatıldı

16 Aralık 2023
- SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ EĞİTİM HEMŞİRESİ TABUR:- “YAŞAM İLE ÖLÜM ARASINDAKİ SÜREÇTE ANCAK DOĞRU İLK YARDIM BİLGİMİZ BİZLERE YARDIMCI OLABİLİR”SANKO Üniversitesi Hastanesi ile Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD)..
Sağlık

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyaz Önlük Giyme Töreni

4 Aralık 2023
SANKO Üniversitesi, Tıp Fakültesine 2023-2024 eğitim- öğretim yılında katılan geleceğin doktorlarına ‘Beyaz Önlük Giyme’ töreni düzenledi.Abdulkadir Konukoğlu Kültür ve Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen Beyaz Önlük Giyme’ töreninde, ..
Gündem

SANKO Üniversitesi’nde Atatürk’ü Anma Töreni Düzenlendi

10 Kasım 2023
Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85’inci yılında, SANKO Üniversitesi’nde düzenlenen törenle anıldı.Tıp Fakültesi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Lütfi Çakar, “10 Kasım At..
Gündem

Dağlı:”10 Kasım Matem Tutma Günü Değil”

9 Kasım 2023
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85’inci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.Prof. Dr. Güner Dağlı, “85 yıldır Türk milletini bir..
Sağlık

Nöroloji Uzmanı Dr. Fatih Demir SANKO Hastanesi’nde Göreve Başladı

6 Kasım 2023
SANKO Üniversitesi Hastanesi güçlü hekim kadrosuna Nöroloji Uzmanı Dr. Fatih Demir de katıldı.Uzm. Dr. Demir, 1982 yılında Şanlıurfa’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamladı. 2000-2006 yılları arasında Gaziantep Üniversitesi..
Sağlık

Mevsim Geçişleri Bizi Nasıl Etkiliyor

3 Kasım 2023
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyesi Merve Türkmen, mevsim geçişleriyle birlikte vücutta ani sıcaklık değişimleri oluşumuyla, özellikle bağışıklık sistemi zayıf ..
Gündem

SANKO Hastanesi’nde Cumhuriyet’in 100’üncü yılı kutlandı.

29 Ekim 2023
Hastane binası, Gazi Mustafa Kemal Atatürk posterleri ve Türk Bayrakları ile donatılırken, Cumhuriyet Bayramı’na özel hazırlanan tablo karanfillerle süslendi.Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümünde yatarak ve ayaktan tedavi gören çocuk..
Sağlık

Cumhuriyetin 100.Yılı SANKO Üniversitesi’nde Coşkuyla Kutlandı

28 Ekim 2023
SANKO Üniversitesinde Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla “Derneklerden Cumhuriyete” konulu program düzenlendi.SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, “Cumhuriyet ile yönetilen ülkemizin ilelebet devam etmesi gençlerimizin sa..
Gündem

100’üncü Yılında Cumhuriyetimiz İlk Günkü Kadar Gençtir

27 Ekim 2023
Cumhuriyetin 100’üncü yılını büyük bir heyecanla kutlamanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Prof. Dr. Güner Dağlı, “Cumhuriyetimize hayat veren ruh, tam 100 yıldır dimdik ayaktadır. Cumhuriyet’imiz 100’üncü yılında da ilk günkü kadar ..
Sağlık

Hastaya Uyutulmadan Beyin Tümörü Ameliyatı Yapıldı

24 Ekim 2023
SANKO Üniversitesi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Murat Ulutaş, 65 yaşındaki S.G’ye, bilinci açıkken ve konuşarak beyin tümörü ameliyatı yaptı.Yaşadıklarını, “Yüzümde hafif bir felç durumu oluştu, önce anlam ve..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...