SANKO Üniversite Hastanesi etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE KARACİĞER NAKLİ

14 Mayıs 2023
OĞLUNUN KARACİĞERİ İLE YAŞAMA YENİDEN “MERHABA” DEDİ SANKO ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ DOÇ. DR. YÜCEL YÜKSEL: “TEKNOLOJİK ALTYAPIMIZ, DONANINIMIZ VE DENEYİMLİ KADROMUZ SAYESİNDE YAPTIĞIMIZ NAKİLLER BİRÇOK HASTAYA UMUT OLUYOR”SANKO Üniv..
Sağlık

10-16 Nisan Kalp Sağlığı Haftası

10 Nisan 2023
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Çetin, kalp rahatsızlıklarını önlemede risk faktörü oluşturabilecek değiştirilebilir önceliklerden vazgeçilmesi gerektiğini söyledi.10-16 Nisan Kalp ..
Sağlık

SANKO Üniversitesi Hastanesi umut oldu

27 Ocak 2023
Alport Sendromu (İlerleyici böbrek yetmezliği, işitme kaybı ve gözlerde anormalliklerle seyreden genetik bir hastalık) olan üç kardeş, SANKO Üniversitesi Hastanesi Organ Nakli Merkezinde 10 yıl içinde aralıklarla yapılan böbrek nakli ameliy..
Sağlık

Kurtgil, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde

23 Ocak 2023
Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi M. Emre Kurtgil, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı. Gaziantep’te 1991 yılında doğan Dr. Öğr. Üyesi Kurtgil, ilk ve orta öğrenimininin ardından 2015 yılında İstanbul..
Magazin

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde yeni yıl coşkusu

31 Aralık 2022
SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde "2023 Yılına Merhaba" temalı yeni yıl kutlaması gerçekleşti. Anadolu Toplantı Salonunda yöneticiler, hekimler ve personelin katılımı ile düzenlenen kutlamada konuşan Genel Müdür Dr. Sermet Kileci, "Birlik v..
Sağlık

Mevsim Geçişinde Solunum Yolu Enfeksiyonlarına Dikkat 

22 Eylül 2022
SANKO Üniversitesi Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Dilek Sarsu, solunum yolu enfeksiyonlarının sonbaharda en sık görülen enfeksiyonlar olduğunu söyledi.Solunum yolu enfeksiyonlarının üst ve alt solunum yolları olarak iki başlık alt..
Eğitim

SANKO Okulları’ndan 2022 YKS’de Kitlesel Başarı

19 Temmuz 2022
SANKO Fen ve Teknoloji Lisesi ile SANKO Koleji öğrencileri, YKS (Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı) 2022’de Türkiye genelinde ilk 100’de 5 derece ile Gaziantep’in gururu oldu..
Eğitim

SANKO Üniversitesi Dünya Aşı Haftasında Aşı Konusunda Bilgilendirdi

28 Nisan 2022
SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Halk Sağlığı Hemşireliği Ana Bilim Dalı’ndan Öğr. Gör. Dr. Emine Baş, aşıların enfeksiyon hastalıklarına karşı geliştirilmiş en etkili korunma yönt..
Sağlık

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Cilli Sanko’ da

23 Nisan 2022
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Hikmet Cilli, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı. İstanbul’da 1987 yılında doğan Dr. Cilli, Gazi Üniversitesi Tıp F..
Sağlık

Bahar Yorgunluğuna Dikkat !

18 Nisan 2022
SANKO Üniversitesi Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Lütfi Baran, bir hastalık olan bahar yorgunluğunun, belirtilerinin şiddetine göre tedavi edilmesi gerektiğini söyledi.Dr. Baran, “Bahar mevsiminde hava sıcaklığındaki değişikl..
Sağlık

SANKO Hastanesi Yeni Teknolojilerle Hizmete Devam ediyor

11 Nisan 2022
SANKO Üniversitesi Hastanesi Göğüs Cerrahisi Kliniği’nde EBUS (Endebronşial Ultrasonik Bronkoskopi) cihazı ile kullanılmaya başlandı.Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Levent Elbeyli, EBUS cihazı ile akc..
Sağlık

Sanko Üniversitesinden Sağlık Önerileri

26 Mart 2022
SANKO ÜNİVERSİTESİ ARŞ. GÖR. ECE ERÖZGÜR:“RAMAZAN AYINDA YETERLİ VE DENGELİ GÜNLÜK BESLENMEYLE VÜCUDUN DÜŞEN ENERJİ İHTİYA..
Sağlık

Sağlık Bakanlığından SANKO Hastanesine teşekkür belgesi

10 Mart 2022
SANKO Üniversitesi Hastanesi’ne organ nakil merkezinin yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Teşekkür Belgesi sunuldu. ..
Sağlık

SANKO Üniversitesi Hastanesi organ bağışının önemini anlatıyor

4 Kasım 2021
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde 3-9 Kasım Organ Bağış Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenleniyor. SANKO Üniversitesi Hastanesi Organ Nakli Merkezi (TransplANTEPSANKO) Sorumlu Hekimi Do..
Sağlık

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde emzirme haftası etkinliği

7 Ekim 2021
 “Bebek Dostu Hastane” unvanına sahip SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde 1-7 Ekim Emzirme Haftası kapsamında etkinlikler düzenlendi.Sağlık Bakanlığı tarafından, bebekler için en sağlıklı besin olan anne sütünün özendirilmesi, ann..
Sağlık

SANKO Üniversitesi Hastanesi Gaziantep’te ilki gerçekleştirdi

18 Eylül 2021
Daha önce başka kentte iki kez böbrek nakli olan ve nakil olan böbreklerini kaybeden Suriyeli Yaser Aljader, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde oğlu Muhammed Aljader’in verdiği böbrekle yapılan başarılı nakil sonrası sağlığına kavuştu.Yas..
Sağlık

Kurban Bayramında beslenme uyarısı

17 Temmuz 2021
Kurban Bayramında beslenme uyarısıSANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Tuba Ustaoğlu, Kurban Bayramı’nda tüketim sıklığı ve miktarı artan kırmızı etin, mide, kalp, sindirim siste..
Sağlık

SANKO’dan astım uyarısı

3 Mayıs 2021
SANKO’dan astım uyarısı SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nevhiz Gündoğdu, astım tedavisinin başarılı olmasında astım tanısının doğru kon..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...