saldırı etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer’den Kınama

22 Kasım 2022
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer’den Karkamış saldırısına kınama...HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, “Gaziantep'in Karkamış ilçesine yapılan menfur terör saldırısını lanetliyorum.” dedi. Gaziantep’in Karkamış ilçesine PKK/..
Gündem

Karkamış’a Roket Saldırısı

21 Kasım 2022
Hain terör örgütü tarafından Gaziantep'in Karkamış ilçesine roket atıldı. İlçe merkezinde bir okula ve gümrük sahasına da isabet eden roketli hain saldırı sonucu ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken 6 kişi yaralandı. Yaralılar..
Gündem

Karkamış İlçesine 5 Roket Atıldı

21 Kasım 2022
Gaziantep’in Karkamış ilçesine Suriye’nin Kobani bölgesinden ateşlenen 5 roket düştü. Roketlerden birinin bir ilkokula isabet ettiği belirtilirken, GASKİ Karkamış şubesinin yakınına da bir roketin isabet ettiği öğrenildi.Edinilen bilg..
Asayiş

Gaziantep’te sokakta dehşet

27 Temmuz 2021
Gaziantep’te sokakta dehşetGaziantep’te yolda yürüyen bir kişi husumetlisi olduğu iddia edilen k,işi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.Akşam saatlerinde Korutürk Caddesi üzerinde meydana gelen olay, büyük korkuya neden oldu. Bir k..
Asayiş

Gaziantep’te sağlık çalışanına silahlı saldırı

21 Temmuz 2021
 Gaziantep’te sağlık çalışanına silahlı saldırıGaziantep özel bir hastanenin kafeteryasında oturan erkek hemşir kimliği belirsiz bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı.Olay sabah saatlerinde meydana geldi. Dinlenmek ..
Sağlık

Gaziantep’te sağlık çalışanlarına saldırı: 3 yaralı

24 Şubat 2021
Gaziantep’te sağlık çalışanlarına saldırı: 3 yaralıGaziantep’te sağlık çalışanlarına yönelik saldırılara bir yenisi daha eklendi. Bir özel hastaneyi basan alkollü bir adam ve yakınları 3 sağlık çalışanını darp etti.İddiaya göre aldı..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...