ressam etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Kültür Sanat

Kärcher’in “İlk Türk Kadın Ressamlarından Mihri Müşfik” Sergisi

7 Mayıs 2024
Şimdi Gaziantep’te… Temizlik teknolojilerinin önde gelen markası Kärcher’in ev sahipliğini yaptığı, ilk kadın ressamlarımızdan Mihri Rasim Müşfik Açba’nın eserlerinden oluşan “İlk Türk Kadın Ressamlarından Mihri” isimli resim sergisi, 4-15..
Kültür Sanat

Bu Sergi Kız Çocuklarını Okutuyor

16 Nisan 2024
Ressam Olcay Kılınç, ilk kişisel resim sergisini kız çocuklarına adadı. 19 Nisan Cuma günü PrimeMall Sanat Galerisi’nde açılacak serginin gelirinin bir kısmı kız çocuklarına eğitim bursu olarak verilecek. Ressam Olcay Kılınç, ilk kişisel r..
Kültür Sanat

Çiraz: “Sanatın Birlestirici Ve Bütünleştirici Bir Gücü Var”

3 Şubat 2024
Ressam Gülümay Çiraz, tuval üzerine karışık teknikler kullanarak yaptığı eserlerinden oluşan “Ayıntab Bastası” temalı resim sergisini SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverle ile buluşturdu.Gülümay Çiraz, sergi açılışında yaptığı konuşmada..
Sağlık

Ünlü Sudanlı Ressam, Medical Point’te Sağlığına Kavuştu.

8 Aralık 2023
Kalın bağırsakta (kolon) ve kalın bağırsağın son kısmında (rektum) görülen kanserler genel olarak “Kolorektal Kanserler” olarak tanımlanmaktadır. Kolorektal kanserler ülkemizde ve dünyada yaygın görülen bir kanser türüdür. Bu bağlamda, Düny..
Kültür Sanat

Ressam Karakoç SANKO Sanat Galerisi’nde Sergi Açacak

15 Kasım 2023
Ressam Emine Kasap Karakoç, akrilik ve yağlı boya tekniğiyle yaptığı eserlerinden oluşan “Döngü” temalı resim sergisini, 17 Kasım Cuma günü SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşturacak.Düşüncelerini en saf ve korumasız şekilde ..
Kültür Sanat

SANKO’DA, ANNELER VE ÇOCUKLAR TEMALI RESİM SERGİSİ AÇILDI

8 Temmuz 2023
AZERBAYCANLI RESSAM DR. ÖĞR. ÜYESİ MUHAMMET ALİYEV: “HAKKI ÖDENMEZ ANNELERİMİZE KARŞILIKSIZ SEVGİ VE SAYGIMIZLA HAYIRLI EVLAT OLMALIYIZ”Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğr. Üyesi Muhammet Aliyev, “Anneler ..
Kültür Sanat

SANKO Sanat Galeri’sinde“Bir At Bir Murat” Resim Sergisi 

27 Mayıs 2023
RESSAM EMİNE ÖZDEMİR: “SANATIN İYİLEŞTİRİCİ VE BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ TOPLUMLARI İLERİYE GÖTÜRÜR”Ressam Emine Özdemir, atları konu alan “Bir At Bir Murat” temalı özgün baskı resim sergisini SANKO Sanat Galerisi’nde açtı.Emine Özdemir, 59..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...