Polis etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Asayiş

Adıyaman’da İki Polis Şehit Oldu

27 Nisan 2024
Adıyaman’da karakolda görevli bir polis memuru meslektaşları ile tartıştıktan sonra cinnet getirdi. Ve Altınşehir polis merkezinde görevli 10 melektaşına beylik tabancası ile ateş etti. 1 başkomiser ile 1 komiserin şehit olduğu 8 polisin is..
Asayiş

Gaziantep’te Feci Kaza

4 Şubat 2024
Gaziantep’te feci olayda polis helikopteri düştü! Şehit ve yaralılar var Hatay’dan kalkan Emniyet Genel Müdürlüğüne kayıtlı 2 helikopterden 1’nin Gaziantep havalimanı yakınlarında düştüğü açıklandı. Kartal Köyü yakınlarında düştüğü iddia ..
Asayiş

Hastane kana bulandı! Yaralılar var…

10 Ağustos 2023
Nizip Devlet hastanesinde 2 kişi arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada 3 kişi yaralanırken hastane tedbir amaçlı boşaltıldı.Gaziantep’in Nizip ilçesinde alacak verecek yüzünden husumetli olan 2 şahıs Nizip Devlet hastanesinde karşıla..
Asayiş

Toplum Destekli Polis 14 bin kişiye ulaştı

14 Ocak 2023
Gaziantep'te Toplum Destekli polis ekipleri bir haftada 14 bin 17 vatandaşa ulaşarak bilgilendirme yaptı. İl emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 'Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelimizce 07.01.2023-13.01.2023 tarihleri a..
Asayiş

Gaziantep polisinden önemli uyarılar

26 Kasım 2022
Gaziantep’te hırsızlık, iletişim yoluyla dolandırıcılık ve uyuşturucu uyarısı yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü, ‘Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelimizce 19.11.2022-25.11.2022 tarihleri arasında Şahinbey ve Şehitkâmil ilçelerim..
Gündem

Kilis’e Roket Atıldı

20 Kasım 2022
Kilis’teki Öncüpınar sınır kapısı bölgesine roket atılması sonucu ilk belirlemelere göre 1 asker şehit oldu, 2 özel hareket polisi yaralandı.Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine, Suriye'nin kuzeyinden teröristlerce roket atılma..
Asayiş

Polis Memuru Sokakta Eşini Vurdu

16 Kasım 2022
Gaziantep'te 45 yaşlarındaki eşini sokak ortasında silahla vurarak öldüren zanlı yakalandı. Zanlının FETÖ'den KHK ile ihraç edilen bir polis memuru olduğu öğrenildi. Eşini öldüren zanlı KHK ile atılan polis memuru çıktı Olay, Gaziantep’..
Asayiş

Hayati Tehlikesi Yok

26 Mayıs 2022
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde kendine canlı bomba süsü veren ve polisler tarafından vurularak yaralı ..
Gündem

Şamil Tayyar’dan Zeynep Gül Yılmaz tepkisi

22 Ağustos 2021
Şamil Tayyar’dan Zeynep Gül Yılmaz tepkisiAK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, 18 Temmuz’da aracını durduran trafik polisine hakaret ettiği iddia edilen AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz olayına tepki gösterdi.Tayyar, ‘Ortada i..
Asayiş

Gaziantep’te polis memuru intihar etti

31 Temmuz 2021
Gaziantep’te polis memuru intihar ettiGaziantep’in Şahinbey ilçesi Şahintepe mahallesine yaşayan bir polis memuru nedeni henüz bilinmeyen sebepten dolayı intihar etti. Hemen hastaneye kaldırılan polisin sağlık durumu ciddiyetini koruyor..
Asayiş

Gaziantep polisi uyardı: Aman dikkat!

20 Şubat 2021
Gaziantep polisi uyardı: Aman dikkat! Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekipleri, sokaktaki vatandaşı tüm dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı. İl Emniyet Müdürlüğü TDP ek..
Asayiş

Polisi görünce kaçmaya çalışan şüpheli ‘pes’ dedirtti

5 Şubat 2021
Gaziantep’te polisleri görünce kaçmaya çalışan şüpheli yakalanırken yapılan aramada ‘pes’ dedirtti.Şüpheli ile birlikte, 3 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda mermi ve uyuşturucu çıktı. Gaziantep İl Emniyet Müdürl..
Asayiş

Gerçek polis sahte polisi yakaladı

4 Şubat 2021
Gerçek polis sahte polisi yakaladı Gaziantep’te kendini polis olarak tanıtan sahte polis, gerçek polisler tarafından yakalandı. Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce Beybahçe Mahallesi..
Yerel Yönetimler

Şahinbey’den polislere sıcak yemek

2 Şubat 2021
Şahinbey Belediyesi, yeni tip korona virüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında görev başında olan polis ekiplerine sıcak yemek ikramında bulundu. ..
Asayiş

Banka önünde bir torba dolusu para bulan polisler bakın ne yaptı?

26 Ocak 2021
Gaziantep’te banka önünde bir torba dolusu para bulan polisler, parayı sahibine teslim edilmek üzere polis merkezine verdi. Paranın sahibi bulundu ve para teslim edildi.   Gaziantep’te bu..
Yerel Yönetimler

Polislere çorba

24 Ocak 2021
Gaziantep’te sokağa çıkma kısıtlamasında soğuk havada görev yapan emniyet güçlerine hoş bir sürpriz yapıldı. Şahinbey Belediyesi ekipleri denetimlerde olan polis noktalarına ellerinde tepsilerle giderek çorba ikram..
Asayiş

Polis memuru koronaya yenik düştü

28 Aralık 2020
Gaziantep’te 12 günden bu yana hastanede yaşam mücadelesi veren polis memuru korona virüse yenik düştü. Gaziantep Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Covıd-19 tanısıyla 16 Aralık 2020 tarihinden..
Asayiş

Gaziantepli polis korona kurbanı

23 Aralık 2020
Gaziantepli polis memuru Deniz Aytekin yakalandığı Covid-19 hastalığı nedeniyle görev yaptığı Balıkesir Burhaniye'de yaşamını yitirdi.Gaziantepli polis memuru Deniz Aytekin, bir süredir tedavi gördüğü Covid-19 nedeniyle karantinada bulu..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...