Patlama etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

GGD Başkanı Kızılaslan : “Saldırıyı şiddetle ve lanetle kınıyorum”

14 Kasım 2022
Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkan Yardımcısı Orhan Kızılaslan, İstanbul İstiklal Caddesinde yaşanan patlamayla ilgili kınama mesajı yayımladı.Ölü ve yaralının olduğu patlamayla ilgil..
Gündem

Bartın’da Maden Ocağında Patlama

15 Ekim 2022
Amasra Taşkömürü İşletme müessesinde saat 18.15 sularında -300 kotunda kısmi bir patlama meydana gelmiştir. Patlamayı haber alan çalışanların yakınları ise maden ocağına geldi. Çalışmalar sırasında bazı işçile..
Asayiş

Patlamanın Nedeni Belli Oldu

7 Eylül 2022
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB)  araç üstü ekipman ve yürüyen merdiven imal edilen fabrikada meydana gelen patlamanın sebebi ve hayatını kaybeden işçilerin kimlikleri belli oldu. Alınan bilgiye g..
Yerel Yönetimler

Fatma Şahin, Patlama Yaşanan Mevlana Mahallesi’ni Ziyaret Etti

3 Nisan 2022
ŞAHİN:Sosyal ve teknik olarak bütün imkanlarla mağdur olan vatandaşlarımızın yanındayız.Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, patlama yaşanan Şehitkamil ilçesine bağlı Mevlana Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.Vat..
Gündem

Cumhuriyet Başsavcılığı‘ndan yangınla ilgili açıklama

19 Aralık 2020
Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nde meydana gelen ve 8 kişinin ölümüyle sonuçlanan yangınla ilgili açıklama yaptı.Savcılıktan yapılan açıklamada, “Yoğun bakım servisinde meydana gelen yangın sonucunda h..
Gündem

Patlamada ölenlerin kimlikleri belli oldu

19 Aralık 2020
Gaziantep’te hastanedeki patlamada ölenlerin kimlikleri belli oldu. Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’ndeki patlamada hayatını kaybedenlerin isimleri şöyle:Mehmet Reşit Saydanoğlu (75), Fethiye Kırca (78), Naciye Ulukütük (56), Abdi Hamzaoğ..
Gündem

Hastanedeki patlamada meclis üyesi de vefat etti

19 Aralık 2020
Gaziantep’te Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nde meydana gelen patlamada meclis üyesi de hayatını kaybetti. Nizip Belediyesi meclis üyesi Ali Saffet Kanpolat da hayata veda etti. Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, sosyal medya hesabından “Öze..
Gündem

Gaziantep’te hastanede patlama oldu: 8 ölü

19 Aralık 2020
Gaziantep'te hastanede patlama oldu. Özel Sani Konukoğlu Hastanesinde sabaha karşı büyük bir patlama meydana geldi. Patlamada 8 kişi hayatını kaybederken, 11 kişi de çevredeki hastanelere sevk edildi.Olayla ilgili Gaziantep Valiliği açı..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...