okullar etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Gaziantep’te okullar tatil edildi

5 Şubat 2023
Gaziantep Valisi Davut Gül, kar yağışının devam etmesi nedeniyle Pazartesi günü okulların tatil edildiğini açıkladı.Gaziantep Valisi Davut Gül sosyal medya hesabından Gaziantep’teki yoğun kar yağışı dolayısıyla 6 Şubat Pazartesi günü tüm ..
Eğitim

Fadıloğlu : “Oyunları Okullarımızda Yaygınlaştırıyoruz”

7 Nisan 2022
Akıl ve Zeka Oyunları Şehitkamil İlçe Yarışması, 50 farklı okuldan 200’ün üzerinde oyuncunun katılımıyla gerçekleştirildi. Renkli organizasyonda katılımcı öğrencileri ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, branş eğitmenl..
Gündem

Gaziantep’te okullar tatil edildi

19 Ocak 2022
 Gaziantep’te okullar tatil edildiGaziantep Valisi Davut Gül, beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle Perşembe günü (Yarın) okulların tatil edildiğini açıkladı.Vali Gül tarafından yapılan açıklamada, ‘Meteorolojik verilere göre..
Eğitim

Okullar kapanacak mı? Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı

5 Ocak 2022
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yüz yüze eğitim konusunda, "Omicron nedeniyle okullarımızda alarm vereceğimiz yeni kararlar alacağımız bir durum yok." dedi.Omicron varyantı etkisiyle artan vakalar sonrası "Okullar kapanacak mı?" sorusu..
Gündem

Çok sayıda ilde okullar tatil edildi

22 Aralık 2021
 Yurdun büyük bir kesimini etkisi altına alan kar yağışlarının ardından birçok ilde ve ilçelerde okulların tatil edildiği resmen duyurulduTürkiye'de soğuk hava dalgası etkisini sürdürürken çok sayıda ilde kar yağışı nedeniyle o..
Eğitim

Okullar açılacak mı? Bakan Selçuk açıkladı

29 Temmuz 2021
Okullar açılacak mı? Bakan Selçuk açıkladıMilli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, son günlerde çok tartışılan okulların açılmasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.Milli Eğitim Bakanı Selçuk okullar açılacak mı sorusuna, "Okulların 6 E..
Eğitim

Bakan Selçuk açıkladı: Okullar açılacak mı?

25 Temmuz 2021
Bakan Selçuk açıkladı: Okullar açılacak mı?Artan vakalar sonrası öğrenciler endişeli. Bu yıl okullar açılacak mı? Okullar ne zaman açılacak? 2021 ve 2022 okullar ne zaman açılacak? Okullar ne zaman açılacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Sel..
Eğitim

Okullar açılacak mı? Vaka sayıları hızla artıyor

24 Temmuz 2021
Okullar açılacak mı? Vaka sayıları hızla artıyorDelta varyantı sonrasında korona virüs vaka sayılarının hızla artması, okulların tekrar açılıp açılmayacağı tartışmalarını da beraberinde getirdi.Uzmanlar, vakalardaki artışa rağmen ok..
Eğitim

Okullar açılıyor mu? Milli Eğitim Bakanı Selçuk açıkladı

31 Mayıs 2021
Okullar açılıyor mu? Milli Eğitim Bakanı Selçuk açıkladıMilli Eğitim Bakanı Selçuk, "Yarın itibarıyla ilkokul öğrencilerimiz, 7 Haziran Pazartesi itibarıyla ortaokul ve lise öğrencilerimiz için haftada iki gün yüz yüze eğitime başlıyoru..
Eğitim

Pazartesi günü okullar açılacak mı? MEB açıkladı

12 Mayıs 2021
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 17 Mayıs pazartesi günü resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında uzaktan eğitim yapılacağını açıkladı. Pazartesi günü okullar açılacak mı? MEB açıkladı ..
Eğitim

Gaziantep Valiliğinden okulların açılmasıyla ilgili çok önemli açıklama

1 Mart 2021
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın normalleşme süreciyle yapmış olduğu açıklamanın ardından Gaziantep Valiliği, okulların açılması ile ilgili detayla açıklama yaptı. Açıklamada okulların ne zaman açılacağı ve hangi sınıfların ne zaman de..
Eğitim

Gaziantep’te okullarda sınavlar ne zaman yapılacak? Vali Gül açıkladı

1 Mart 2021
Gaziantep’te okullarda sınavlar ne zaman yapılacak? Vali Gül açıkladı Gaziantep Valisi Davut Gül, yasakların kaldırılmasının ardından okullarda ve sınavların seyreltilmiş sınıflarda yüz yüze yapılacağını açıkladı. ..
Eğitim

Gaziantep’teki okullar açılışa hazır

26 Şubat 2021
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Gaziantep Valiliği koordinasyonunda 6 milyon TL’lik bütçeyle bin 157 okulun temizlik ihtiyaçlarının karşılanarak “Güveli Okul” sertifikası almasıyla 1 Mart..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...