Ödül etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Her Kart Gaziantep Kart Ödül Kazandı

3 Mayıs 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri Zirvesi’nde Gazi şehirde ulaşım alanında yapılan akıllı ve yeşil dönüşümü anlattı.Programda ayrıca Başkan Şahin’e..
Spor

Batman’dan Şahinbey Belediyesi’ne Madalya İle Döndü

15 Nisan 2024
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Batman’da düzenlenen Okul Sporları Taekwondo Yıldızlar Kız ve Erkek Grup Müsabakaları’nda Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Gökçe Tuncer 3’üncü olarak şehrimize madalya kazandırdı. ..
Gündem

Gaziantepli İş Adamı Bilal Çeker’e Ödül

31 Ocak 2024
Gaziantep'te depremin etkilerini hafifletmek ve çocukların motivasyonunu arttırmak amacıyla düzenlenen futbol turnuvası tamamlandı. Turnuva sonrası düzenlenen ödül töreninde sporcuların yanı sıra spora destek verenler de ödüllendirildi. Bu ..
Ekonomi

Halit Acar’a Üstün Performans Ödülü

21 Ocak 2024
Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) İş Konseyleri 2023 Yılı Seçimli Olağan Genel Kurulları gerçekleştirildi. Genel Kurulda DEİK Türkiye- Irak İş Konseyi Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Halit Acar yeniden Başkan olarak seçildi. Genel..
Gündem

Sabiha Doğan’a Yılın Başarı STK Başkanı Ödülü

17 Ocak 2024
Gaziantepli Gazeteci-Yazar Sabiha Doğan, 2023 yılının en başarılı kadınları arasına girerek ödül aldı.Sabiha Doğan, sivil toplum alanında yaptığı başarılı çalışmaları dolayısıyla yılın en başarılı sivil toplum kuruluşu başkanı ödü..
Spor

Büyükşehir Belediyesi’nden Ampute Sporculara Büyük Ödül

19 Kasım 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nda bu ay alınan önemli kararlardan biri de Spor şehri Gaziantep'in başarılı sporcularından oluşan şampiyon ampute takımına ödül verilmesi oldu. Karara göre her bir sporcu ve teknik kadroya ..
Ekonomi

GAHİB’ten Ödül Yağacak

3 Ekim 2023
Dünya halı üretiminin başkenti olma özelliğiyle adından sıkça söz ettiren Gaziantep'te Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenecek Tasarım Günleri etkinliklerinde Halı İhracatının Yıldızlarıyla IX. Makine Halı Tas..
Ekonomi

Doku Kumaş Tasarım Yarışması’nın Final Gecesi Gaziantep’te Düzenlendi

9 Eylül 2023
Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (GATHİB) tarafından Ticaret Bakanlığı desteğiyle düzenlenen Doku Kumaş Tasarım Yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Dokuma, örme ve baskı olmak üzere 3 kategoride düzenlen..
Yerel Yönetimler

HAYRİ ÖZKEÇECİ, YEŞİL SAHADA ANILDI

28 Temmuz 2023
AMATÖR FUTBOLA PROFESYONEL ORGANİZASYON 22 TAKIMDAN 462 SPORCU FORMA GİYDİ Merhum Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hayri Özkeçeci adına düzenlenen Futbol Turnuvası’nda kupalar sahiplerini buldu. 22 farklı takımdan 462 sporcu..
Eğitim

TÜRK DÜNYASI ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ GAÜN’LÜ AKADEMİSYENE

20 Temmuz 2023
27. Bayburt Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri çerçevesinde düzenlenen törenle Türk Dünyası Yazarlar ve Sanatçılar Vakfı (TÜRKSAV), "25. Uluslararası Türk Dünyasına Hizmet Ödülleri" Bayburt'ta sahiplerini buldu.Türk d..
Spor

19 Branşta Toplam 742 Genç Sporcu Ödüllendirildi 

20 Mayıs 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle 19 branşta düzenlenen spor etkinliklerinde dereceye giren 742 genç sporcuya yapılan törenle ödüllerini verdi. Sporun tabana yayılması ..
Sağlık

Yılın Sağlık Kahramanı Ödülü SANKO’ya

10 Mayıs 2023
SANKO ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. ERGUN’A “YILIN SAĞLIK KAHRAMANI ÖDÜLÜ” VERİLDİ PROF. DR. NEVİN ERGUN: “KAHRAMAN SPORCULARIMIZI..
Kültür Sanat

SANKO PARK AVM 23 Nisan’a Özel Ödüllü Resim Yarışması Düzenliyor

12 Nisan 2023
Gaziantep’in yaşam alanı Sanko Park Alışveriş Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel ödüllü resim yarışması düzenliyor.Sanko Park AVM 10. Geleneksel 23 Nisan Resim Yarışması kayıtları 10 Nisan’da başladı, 22 Ni..
Eğitim

SANKO Okulları’na eğitimde sürdürülebilirlik ödülü

27 Ocak 2023
Sanko Okulları, Microsoft Türkiye Eğitim Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “2023 Eğitimde Sürdürülebilirlik Ödülleri”nde, ortaokul kategorisinde ödüle değer görüldü.Uygulama amaçlarını güçlendirmek ve sürdürülebilir kalkınma için kü..
Gündem

Hasat mevsiminin en güzel fotoğraf kareleri ödüllendirildi

25 Ocak 2023
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) tarafından geleneksel hale getirilen “Gaziantep’te Hasat Mevsimi” temalı ulusal fotoğraf yarışmasında dereceye giren eser sahipleri ödüllerini düzenlenen törenle aldı.Gaziantep topraklarında yetişen zen..
Eğitim

GAÜN’lü öğrenciye ödül

12 Ocak 2023
Mehmet Akif İnan Vakfı tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Mehmet Akif İnan Ödülleri, Memur-Sen Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencisi Resul Keskin, yarışmada Özel Ödülü alm..
Ekonomi

Gaziantep’in Yıldızları ödüllendirildi

27 Aralık 2022
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, üretimde yapmış oldukları başarılı çalışmalarla Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşları arasına giren, GSO ile yapmış oldukları iş birlikleri ile sanayinin gelişmesine büyük katkılarda bulunan, başar..
Ekonomi

Tiryaki Grup, törende 4 ödül birden aldı

27 Aralık 2022
Ticaret Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)ve Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) iş birliğinde düzenlenen "İhracatın Yıldızları" ödül töreni, GAİB Hizmet Binası'nda gerçekleştirildi.Türkiye'nin lider tarım ürünle..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...