Muhtar etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Kuzeyşehir’de dillere destan bir 23 Nisan kutlandı

25 Nisan 2024
Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ülkemizde ve Kıbrıs'ta kutlandı. Etkinlik alanlarında,okul sahnesi ve bahçelerinde rengarenk elbiseler içerisinde bütün çocukların mutluluğu gözlerine yansıdığ..
Asayiş

Köksalan Cinayetinin Aranan Firarisini JASAT Yakaladı

12 Şubat 2024
Gaziantep Şehitkâmil İlçesi Köksalan Mahallesinde 31 Mart 2019 tarihindeki mahalli idareler seçimlerinde ateşli silahla yaşanan muhtarlık kavgasında; bir muhtar adayı ile iki kardeşinin kasten öldürülmesine, (6) kişinin de yaralanması ol..
Yerel Yönetimler

Başkan Fadıloğlu ve Kaymakam Duran muhtarlarla buluştu

28 Ocak 2023
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Şehitkamil İlçe Kaymakamı Abdulkadir Duran, Şehitkamil ilçesinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla buluştu. Toplantıda mahalle sakinlerinin sıkıntıları ve istekleri dile getirildi.Şehitka..
Yerel Yönetimler

Muhtarlar anlattı, Fadıloğlu dinledi

12 Kasım 2021
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçede görev yapan muhtarlarla öğlen yemeğinde bir araya geldi ve muhtarların talep ve sorunlarını dinledi. Başkan Fadıloğlu, muhtarlarla her zaman uyum içinde çalıştıklarını dile getirerek, bir..
Gündem

Başkan Kılıç, muhtarları unutmadı

19 Ekim 2021
Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle mesaj yayımladı.Muhtarların, yerel yönetimler ile vatandaş arasında köprü vazifesi gördüklerinin altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, "..
Yerel Yönetimler

Başkan Şahin sorunları dinledi

8 Eylül 2021
Başkan Şahin sorunları dinlediGaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, vatandaş odaklı yönetim anlayışını güçlendirmek amacıyla Turanemeksiz ve Onur mahallelerinde ikamet eden halkla ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi, e..
Yerel Yönetimler

Muhtarlar anlattı, Fadıloğlu dinledi

4 Ocak 2021
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Şehitkamil İlçe Kaymakamı Ömer Kalaylı, kırsal mahalle muhtarlarıyla buluştu. Toplantıda, Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılarak hizmete sunulan sosyal tesislerin daha etkin kullanımı üze..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...