Mühendis etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Başkan Şahin: Deprem Eğitim Merkezi İle Gelecek Nesiller Bilinçlendirilecek

29 Şubat 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, gelecek nesilleri bilinçlendirmek, deprem esnasında yapılması gerekenleri anlatmak ve mimarlık ile inşaat mühendisliği öğrencilerine eğitim amaçlı ziyaret fırsatı vermek için Nurdağı’nda De..
Gündem

Artık enkaz altında kalmak istemiyoruz

16 Ağustos 2023
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, 17 Ağustos depreminin yıldönümü nedeniyle yaptığı basın açıklamasında, "24 yıl önce meydana gelen Marmara depreminde olduğu gibi Kahramanmaraş depremlerinde de ülke olarak e..
Eğitim

GAÜN’DE 816 MÜHENDİSİN MEZUNİYET HEYECANI

26 Temmuz 2023
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesinde 2022 – 2023 akademik yılı sonunda eğitimlerini başarıyla tamamlayan 816 öğrenci, mezun olarak diploma aldı. Mezuniyet programının açılışında konuşan GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. ..
Gündem

Mühendis, Mimar Ve Müteahhit Temsilcileri D.T. Şehitkamil Sahnesi’ni İnceledi

5 Temmuz 2023
BAŞKAN FADILOĞLU; MÜHENDİS, MİMAR VE MÜTEAHHİT TEMSİLCİLERİNİ BİLGİLENDİRDİGaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Burkay Güçyetmez, M..
Gündem

İMO meslek büyüklerini onurlandırdı

7 Aralık 2022
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube tarafından düzenlenen törenle, meslekte 25, 40 ve 50 yılını dolduran inşaat mühendislerine "Plaket ve Onur Belgesi" verildi.İMO Gaziantep Şubesinin hizmet binasında düzenlenen Plaket ve Onu..
Çevre

İMO’dan çözüm odaklı hizmet

6 Eylül 2022
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu, çözüm odaklı faaliyetlerine devam ediyor.Üyelerinin iş hayatında karşılaştıkları sorunları çözmek ve çalışma şartlarını iyileştirmek için yoğun çaba içerisinde olan İMO Ga..
Gündem

Duayen mühendislere plaket

11 Ekim 2021
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi tarafından düzenlenen törenle mesleğinde 25, 40, 50 ve 60. yılını dolduran inşaat mühendislerine "Plaket ve Onur Belgesi" verildi.SEKTÖRÜN ANA ÇEKİRDEĞİYİZTörenin açılışında konuşan İ..
Eğitim

HKÜ, Geleceğin En Donanımlı Makine Mühendislerini Yetiştirecek!

30 Haziran 2021
HKÜ, Geleceğin En Donanımlı Makine Mühendislerini Yetiştirecek!Son zamanlarda Havacılık ve Uzay Bilimleri gibi yeni kurduğu fakültelerle yatay büyümeye önem veren Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), mevcut fakültelerini de yeni ve güncel..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...