Milli etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

HKÜ’de 15 Temmuz Anma Programı Gerçekleştirildi

15 Temmuz 2023
HKÜ’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı Gerçekleştirildi15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde gerçekleştirilen anma programı, Saygı Duruşu yapılması ve İ..
Yerel Yönetimler

VERİM VE KALİTESİ EN YÜKSEK BUĞDAY ADAYLARI TESCİLLENECEK

20 Haziran 2023
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR, BÖLGE İÇİN EN İYİ BUĞDAY ÇEŞİDİNİ ARAŞTIRIYOR!VERİM VE KALİTESİ EN YÜKSEK BUĞDAY ADAYLARI TESCİLLENECEKGaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin (GBB), makarnalık ve ekmeklik buğdayda kaliteli ve yüksek v..
Gündem

Gaziantep, Yerli Otomobil TOGG İle Buluşuyor 

3 Mayıs 2023
Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG, Gaziantep Demokrasi Meydanı’nda saat 12.00’da Gazi şehirlilerle buluşacak. Türkiye’de küresel bir teknoloji ve üretim üssü haline getirecek en önemli adım olan yerli otomobil markası olan TOGG; ke..
Yerel Yönetimler

Şampiyon, Satranç Tahtasında Madalya Arayacak 

3 Ekim 2022
Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Sporcusu Dila Baloğlu, Uluslararası Satranç Federasyonu (FIDE) 16 Yaş Altı Satranç Olimpiyatları’nda hamle yapacak. Ay-yıldızlı forma ile satranç tahtası üzerinde birçok farklı başarıya imza atan genç sporcun..
Spor

Milli sporcular Şehitkamil’de buluştu

29 Aralık 2021
Gaziantep Valisi Davut Gül ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Şehitkamil Arena Kulüpler Arası Kısa Kulvar Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası ve Yıldızlar Bireysel Y..
Spor

Milli raketler ödüllendirildi

30 Temmuz 2021
Milli raketler ödüllendirildiŞehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde ay-yıldızlı formayı giymeye hak kazanan sporcular Mehmet Koyuncu ve Mustafa Şahin Durnaoğlu’nu elde ettikleri baş..
Spor

Şehitkamil’in Milli yüzücülerinin büyük başarısı

26 Şubat 2021
Şehitkamil’in Milli kulaçları, 8’i ilk 3’te olmak üzere yarışlarda 18 kez başarı performansların mutluluğunu yaşadılar. Şehitkamil’in Milli yüzücülerinin büyük başarısı..
Spor

Büyükşehir’in 5 sporcusu Milli takıma davet edildi

20 Şubat 2021
Büyükşehir’in 5 sporcusu Milli takıma davet edildiGaziantep Belediyesi Bisiklet Takımı sporcuları Türkiye Şampiyonası’nda kazandığı başarılarla şehri gururlandırdı, Bisiklet Milli takıma davet edildi.Spora ve sporcuya yaptığı yatırı..
Spor

Şehitkamil Belediyesinin 4 sporcusu Türkiye’yi temsil edecek

10 Şubat 2021
Şehitkamil Belediyesinin 4 sporcusu Turkcell Edirne Kupası Yüzme Müsabakasında ay-yıldızlı forma ile Türkiye'yi temsil edecek. ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...