meslek etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

İMO’da Kongre Heyecanı

18 Ocak 2024
Başarılı Başkan Güçyetmez, "Yola devam" dedi"Mesleğimiz, üyelerimiz ve Gaziantep için hizmet etmeye devam edeceğiz""Bilgi birikimimizi toplum faydasına sunmaya devam edeceğiz"İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi..
Gündem

İMO meslek büyüklerini onurlandırdı

7 Aralık 2022
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube tarafından düzenlenen törenle, meslekte 25, 40 ve 50 yılını dolduran inşaat mühendislerine "Plaket ve Onur Belgesi" verildi.İMO Gaziantep Şubesinin hizmet binasında düzenlenen Plaket ve Onu..
Ekonomi

GSO Meslek Komiteleri Ve Meclis Üyelikleri Seçimi Yapıldı

15 Ekim 2022
Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) Meslek Komiteleri ve Meclis Üyelikleri seçimi tamamlandı.GSO üyeleri saat 09:00’da başlayan seçimlerde saat 17:00’ye kadar oy kullandı. Seçimlerde 35 meslek grubunda 2022-2026 yıllarında görev alacak 189..
Eğitim

İMO’dan meslek içi eğitim semineri

12 Mart 2022
 İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi tarafından, “Binalarda ve Sanayi Yapılarında Yapı Güvenliği ve Mühendislik Hizmetinin Önemi” konulu seminer verildi. İMO Gaziantep Şube binasında düzenlenen seminere inşaat mühendis..
Yerel Yönetimler

Geleceğe umutla bakıyorlar

26 Ocak 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı (GBB) Oya Bahadır Yüksel Psikiyatri Kliniği’nde tedavi altına alınan 18 yaş altındaki madde bağımlısı çocuklar, klinikte gördükleri tedavinin yanında mesleki eğitim alarak geleceğe umutla bakıyor. ..
Eğitim

Zor zamanlarda mesleğinizden güç alın

16 Haziran 2021
Zor zamanlarda mesleğinizden güç alınHasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) öğretim elemanları Mardin’de, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmenleri ile buluşarak; “Zor Zamanlarda Mesleğimizden Güç Almak” konulu bir seminer düzenledi. ..
Yerel Yönetimler

Ev kadınları ve genç kızlar meslek sahibi oluyor

7 Nisan 2021
Ev kadınları ve genç kızlar meslek sahibi oluyorŞehitkamil Belediyesi, bünyesinde hizmet veren sosyal tesislerde açılan kadın kuaförlüğü kursunda, kalifiye kuaförler yetiştiriliyor. Kuaförlük kursuna katılan kadınlar hem meslek sahibi o..
Politika

Milletvekili Taşdoğan, meslek odalarının sesi oldu

2 Nisan 2021
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, Gaziantep’in sektörel ihtiyaçları ile ilgili hususları Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıdı. Milletvekili ..
Ekonomi

GTO Mesleki Yeterlilik Merkezi’nden bir ilk daha

16 Mart 2021
GTO Mesleki Yeterlilik Merkezi’nden bir ilk dahaGTO Mesleki Yeterlilik Merkezi, “Kimyasal Değerlendirme Uzmanı” ve “Güvenlik Bilgi Formu Hazırlayıcısı” alanlarında eğitim vermeye yetkili bölgenin ilk ve tek sivil toplum kuruluşu oldu. ..
Sağlık

Kaplan: Covid-19 meslek hastalığı sayılmalı

13 Mart 2021
Kaplan: Covid-19 meslek hastalığı sayılmalıGaziantep Milletvekili İrfan Kaplan 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.Milletvekili Kaplan, sağlık çalışanlarının pandemi süreci ile birlikte daha da zorlaşan çalışma..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...