mesaj etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Ramazan Bayramı İnsanlığa Barış Huzur, Kardeşlik Mesajı Taşımaktadır

9 Nisan 2024
Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Konukoğlu, mesajında bayramların bir araya gelme, paylaşma, birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren ..
Gündem

“Toplumların en büyük zenginliği sevgi ve hoşgörüdür”

9 Nisan 2024
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, Ramazan Bayramı’nı yazılı bir mesaj yayımlayarak kutladı.Mesajlarında; bayramların yardımlaşma ve dayanışmanın öne çıktığı, küs..
Gündem

Başkan Ünverdi:”İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı Kutluyorum”

8 Nisan 2024
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı’na kavuşmanın manevi huzurunun yaşandığını belirterek, bu müstesna günlerin tüm dünyada daha güzel günlere vesile olması temennisinde..
Gündem

Kubba:”Ramazan Bayramınız kutlu Olsun”

8 Nisan 2024
Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Kubba, Ramazan Bayramınızı kutluyor.Bu yıl da Ramazan ayının ardından bayrama erişmiş olmanın memnuniyet ve heyecanını yaşadığını belirten Kubba, şunları kaydetti: ‘’Büyük..
Gündem

Başkan Çıkmaz: “Bayram birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeli”

8 Nisan 2024
Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mehmet Çıkmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Bayram coşkusu ve bereketinin hayatın her alanına yansıması temennisi ile Ramazan Bayramınız..
Gündem

GAHİB Başkanı Kaplan’dan Ramazan Bayramı mesajı

8 Nisan 2024
“Tüm insanlığa huzur, barış ve mutluluk diliyorum”Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Bayramın tüm insanlığa huzur, barış ve mutluluk g..
Gündem

Başkan Kadooğlu’ndan bayram mesajı

8 Nisan 2024
Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.“İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutlar, bayramın hayırl..
Gündem

Valimiz Kemal Çeber’in “Kadir Gecesi” Mesajı

4 Nisan 2024
Değerli Hemşehrilerim,Rahmet, mağfiret ve kurtuluş ayı olan Ramazan-ı Şerif’in son günlerine yaklaşırken “Bin aydan daha hayırlı” olduğu yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de müjdelenen mübarek Kadir Gecesi’ne ulaşmanın huzur ve mutluluğunu ..
Gündem

Başkan Tahmazoğlu, Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı

10 Ocak 2024
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın çalışanlarının gününü kutladı.Gazeteciliğin zor ve çok önemli bir meslek olduğunu, özverili çalışmaları nedeniyle basın mensuplarına teşe..
Gündem

Bayramlar milli birlik ve beraberliğimizin önemli sembollerindendir

26 Haziran 2023
SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. GÜNER DAĞLI: “BAYRAMLAR SEVGİYE, BARIŞA, DOSTLUĞA, KARDEŞLİĞE, BİRLİK VE BERABERLİĞE AÇILAN KAPILARDIR”SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. ..
Gündem

Anneliğin Emeği Çok Ama Emekliliği Yok

12 Mayıs 2023
Anne; dört harf, iki heceden oluşan bu kavram, çok derin anlamlar barındırır içinde. Koşulsuz sevgi, şevkat, fedakarlık vardır özünde. Öyle bir meslektir ki; biraz doktor, biraz öğretmen, biraz mimar, biraz mühendisliktir annelik. Emeği çok..
Gündem

Vali Davut Gül’ün Ramazan Bayramı Mesajı

20 Nisan 2023
Sevgili hemşehrilerim…Bir ay boyunca Ramazan’ın manevi ikliminde gölgelendik. Hürmet ve vefanın; birlik, dirlik ve kardeşliğin en güzel örneklerini yaşadık. Yaşadığımız zorlukları birlikte aşmak için kardeşlik ruhumuzu bu manevi iklimle..
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Asgari Ücret Ve EYT Mesajı

29 Eylül 2022
Erdoğan, "Son asgari ücret rakamını aralıkta yapacağız. Arkadaşlarımızla bu konuda görüşmeler yapacağız. Yeni bir adımı yıl sonu itibarıyla atacağız. 2023'e güçlü bir şekilde gireceğiz. Rakam konusunda endişe etmeyin. Hiç şüphe..
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Zafer Bayramı Mesajı

30 Ağustos 2022
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyetin 100'ncü yılı için "İnşallah büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasını müjdelediğimiz y..
Gündem

Arslan’dan Kurban Bayramı Mesajı

7 Temmuz 2022
İlim Yayma Cemiyeti Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Emin Arslan, Kurban Bayramı mesajı yayınladı. Arslan mesajında “Milletimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran bir Kurban Bayramı'nı daha hep birlikte karşı..
Gündem

Ölen sağlık çalışanının babasından duygulandıran mesaj

25 Haziran 2021
Ölen sağlık çalışanının babasından duygulandıran mesajGaziantep’te görevi başında beyin kanaması geçiren ve yaşam mücadelesini kaybeden sağlık çalışanı Alev Solak’ın babası duygulandıran bir mesajla örnek bir davranıla imza attı.Bab..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...