Meral Akşener etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Politika

İYİ Parti’nin Yeni Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu Oldu

27 Nisan 2024
İYİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı’nda genel başkanlık için yapılan oylamanın ikinci turunda hiçbir aday salt çoğunluğa ulaşamayınca üçüncü tura kaldı. Üçüncü turda Genel Başkanlık yarışını Müsavat Dervişoğlu kazandı.Meral Akşener so..
Politika

Akşener Gaziantep Adaylarını Tanıttı

14 Şubat 2024
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener 14 Şubat 2024 tarihinde saat 10:30’da TBMM’de yaptığı grup toplantısında Nizip Belediye Başkan adayı olarak Avukat Gizem Büşra Bilgiç’i ismini açıkladı.Gaziantep’in Hukuk camiasında sevilen isimleri..
Politika

Zafer Partisi Milletvekili Adayı Ümit Özdağ GİMDER Ziyaretinde Açıklamalarda Bulundu

21 Nisan 2023
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, birinci sıradan aday olduğu seçim bölgesi Gaziantep'te ziyaretlerini sürdürüyor. (GİMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Sabah ve yönetimini ziyaret eden Özdağ, buluş..
Politika

İyi partide Gürban Krizi Bitmiyor

12 Nisan 2023
Ankara Kuşundan haber varİYİ Parti Gaziantep 1. sıra milletvekili adayı listeler açıklandıktan sonra en çok tartışılan aday olmuş İYİ Parti’de kriz yaratmıştı.Saatler önce Ankara Kuşu Sosyal Medya hesabından “Gelen bir duyuma göre İ..
Gündem

Altılı Masa Yıkıldı

3 Mart 2023
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığını desteklemeyeceklerini açıkladı. Altılı masanın en önemli isimlerinden biri olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Ba..
Gündem

Meral Akşener hastaneye kaldırıldı

12 Ocak 2023
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kalbinde ritim bozukluğu ve çarpıntı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Akşener’in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. İYİ Parti lideri Meral Akşener, kalbinde ritim bozukluğu ve çarpıntı nedeniyle..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...