Melih Meriç etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Meriç: Çocuklarımız Mutlu Değil

25 Nisan 2024
CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, TÜİK verilerine göre çocuk işçi oranının yükseldiğini ve bu yılda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın çocuklar açısından buruk kutlandığını ifade etti. RAKAMLAR ENDİŞE VERİCİ Ülkede ço..
Gündem

MİLLETVEKİLİ MERİÇ KANAYAN YARAYA PARMAK BASTI

5 Ekim 2023
‘’MERİÇ ’UYUŞTURUCU İLE KARARLI MÜCADELE ŞART’’ MERİÇ ‘’MADDE BAĞIMLILIĞI TOPLUMSAL BİR SORUNDUR’’CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, uyuşturucu ticareti ve bağımlılığına yönelik alınan tedbirlerin ve uygulamaların bu alandaki ar..
Spor

MERİÇ SPORDAKİ SORUNLARI DİNLEDİ

12 Eylül 2023
‘’SPOR ŞEHRİ BÖYLE OLMAZ’’ CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, Gaziantep’te telafuz edilen ‘Spor Şehri’ kavramının içinin boş olduğunu belirterek, ‘’Bir kentte voleybol takımı, futbol takımı ve hentbol takımı ilgisizlik yüzünden ligd..
Politika

Milletvekili Meriç, Önemli Bir Konuya Parmak Bastı

5 Eylül 2023
‘’SADECE BİR PARTİ İLE BU ŞEHİRDE ORTAK AKIL OLUŞTURMAK, ŞİMDİLERDE İSE ADINA ‘GAZİANTEP MODELİ’ DEMEK DİĞER SİYASİLERİ ÖTEKİLEŞTİRİR.’’ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili Merih Meriç, kentteki toplantı, festival ve be..
Politika

Milletvekili Meriç’ten Deprem Bölgesi İçin Anlamlı Çağrı

30 Ağustos 2023
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, deprem bölgesinde yaşayan öğrencilerin okul öncesi ihtiyaçlarının yardımlaşma ve dayanışma ile karşılanması için, depremin hissedildiği 11 ilin valililerine kampanya başlat..
Gündem

Milletvekili Adayı Meriç, inşaat mühendisleri ile buluştu

26 Nisan 2023
CHP Gaziantep Milletvekili Adayı  İnşaat Mühendisi Melih Meriç İnşaat Mühendisleri Odası'nı ziyaret etti.Ziyarete Milletvekili Bayram Yılmazkaya da katıldı.Meriç ve Yılmazkaya, başarılı çalışmalarından dolayı İMO Şube Başkanı Burkay Güçyetm..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...