Medical Point Hastanesi etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde Hilal ÇELİK’in Hikâyesi Mucizeye Dönüştü

3 Mayıs 2024
Hilal, 23 yaşında ve Gaziantep'te yaşıyor. Hastalık süreci, yaklaşık 6-7 ay önce başka bir hastanede acil olarak gerçekleştirilen bir ameliyatla başlamış. Ameliyatın ertesi günü sorunsuz bir şekilde taburcu edilmiş ve 3 ay sonra kontrol içi..
Sağlık

Medical Point Hastanesi Geleneklere Sahip Çıkıyor

29 Nisan 2024
Medical Point Gaziantep Hastanesi, şehrin önemli geleneklerinden biri olan Gaziantep Lisesi'nin Geleneksel Baklava Günü etkinliğine sponsor oldu.Gaziantep Lisesi, 1933 yılında Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla kurulan ve 89 yıld..
Gündem

Kubba:”Ramazan Bayramınız kutlu Olsun”

8 Nisan 2024
Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Kubba, Ramazan Bayramınızı kutluyor.Bu yıl da Ramazan ayının ardından bayrama erişmiş olmanın memnuniyet ve heyecanını yaşadığını belirten Kubba, şunları kaydetti: ‘’Büyük..
Sağlık

MEDICAL POINT, Küçük Kızın Hayalini Gerçekleştirdi

3 Nisan 2024
Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde kanser tedavisi gören 6 yaşındaki Ayla Demirkan, bugün hayallerine kavuştu. Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde kanser tedavisi gören ve sağlık durumu iyiye giden Ayla için özel bir organizasyon düze..
Sağlık

Prof. Dr. Özer, ‘’Kolorektal Kanserler Gençlerde de Görülebilmektedir’’

25 Mart 2024
Mart ayı tüm Dünya’da “Kolorektal Kanser Farkındalık Ayı” olarak ilan edilmiştir. Bu ay boyunca çeşitli etkinlik ve bilgilendirme faaliyetleri ile konu hakkında farkındalık oluşturmaya çalışılmaktadır. Medical Point Gaziantep Hastanesi Ge..
Sağlık

Medical Point de ‘’Rengimiz Belli Olsun’’ Dedi.

21 Mart 2024
Medical Point Gaziantep Hastanesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile "21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü" programı çerçevesinde down Sendromlu bireyler için yapılan etkinliklerde yer aldı. Büyükşehir Belediyesi Sağlık ..
Sağlık

4 Yıldır yemek yiyemeyen genç kız sağlığına kavuştu

18 Mart 2024
Gaziantep’te 4 yıldır karın ağrısı ve bulantı şikayetiyle yemek yiyemeyen, yediği yemeği çıkartan gittiği hastanelerden sonuç alamayan 15 yaşındaki Ceyda Süleymanoğlu, Medical Point Gaziantep hastanesinde geçirdiği başarılı ameliyat sonra..
Sağlık

Medical Point’te Misafirlere Göz Tansiyonu Ölçümü Yapıldı

15 Mart 2024
Medical Point Gaziantep Hastanesi Dünya Glokom Haftasında Glokom (Göz Tansiyonu) hastalığına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacı ile geçtiğimiz günlerde hastane girişinde kurulan stantta etkinlik gerçekleştirdi. Medical Point Gaz..
Sağlık

Anjiyo İle İnme (Felç) Tedavisi

2 Mart 2024
Medical Point Gaziantep Hastanesi Nöroloji Uzm. Dr. Hakan Bozkurt, beyin damarlarının aniden tıkanması ya da yırtılması neticesinde beynin hasar alması sonucu ortaya çıkan belirtilerin, 24 saat ya da daha uzun sürmesine İnme (Felç) adı veri..
Sağlık

Bir Avuç Kuruyemişten Fazlasını Tüketmek Zararlı!

27 Şubat 2024
Vitamin ve mineral deposu olarak bilinen ve sağlıklı bir atıştırmalık olarak düşünülen kuruyemiş fazla tüketilmesi durumunda insan vücudu için zararlı bir besin halini alıyor. Medical Point Gaziantep Hastanesi Fonksiyonel Tıp/Uzm. Dr. Öğr. ..
Sağlık

Profesör Doktor M. Tahir Özer Medical Point Gaziantep’te

26 Şubat 2024
Sağlıkta Akreditasyon Standartları (SAS) bakımından Gaziantep’in ve bölgenin tek, Türkiye’nin ise ikinci özel hastanesi olan Medical Point Gaziantep Hastanesi, modern yapısı, misafir memnuniyeti odaklı yaklaşımı, hedefe yönelik tedavi imkan..
Sağlık

Çocukluk Çağı Kanserlerine Dikkat

20 Şubat 2024
Medical Point Hastanesi Çocukluk Çağı Kanserlerine Dikkat Çekti. Medical Point Gaziantep Hastanesi tarafından Primemall Gaziantep Alışveriş Merkezinde Uluslararası Çocukluk Çağı Kanserlerine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyl..
Sağlık

Doç. Dr. Yeliz Şahiner Medical Point Gaziantep’te

17 Şubat 2024
Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Doç. Dr. Yeliz Şahiner Medical Point Gaziantep’te Medical Point Gaziantep Hastanesi halkımıza sunduğu kaliteli hizmet ve misafir memnuniyeti odaklı yaklaşımlarıyla tercih edilirliğini her geçen gün artt..
Sağlık

Lösemi hastası Süleyman Medical Point hastanesi’nde şifa buldu

12 Şubat 2024
Gaziantep’te Sağlığına Kavuştu. Gaziantep’te yaşayan 3 yaşındaki Süleyman Yılmaz, vücudunun pek çok bölgesinde meydana gelen kanamalar sonrası lösemi ön tanısıyla başvurduğu Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde yapılan kemik iliği incelem..
Sağlık

3 Yaşındaki Esil, Medical Point’te Solunum Cihazından Kurtuldu

3 Şubat 2024
Gaziantep’te yaşayan 3 yaşındaki Esil Ekta, doğduğu hastanede solunum sıkıntısı nedeniyle solunum cihazına (entübe) bağlandı ve hayatını trakeotomi ile devam ettirmeye başladı. Medical Point Gaziantep Hastanesi Genel Yoğun Bakım ünitesine b..
Sağlık

Fransa’dan geldi, Medical Point Hastanesi’nden mutlu ayrıldı.

4 Ocak 2024
Fransa’da yaşayan Türk vatandaşı 14 yaşındaki İsmail Eren Ayık, görme sorunları nedeniyle orada başvurduğu pek çok klinikte yapılan muayene sonucunda retina hastalığı tanısı aldı. Kendisine ilerleyen yaşlarda görme duyusunu tamamen kaybedec..
Sağlık

Emziren Annelerde Beslenme Nasıl Olmalıdır

29 Aralık 2023
Doğum, gebeliğin sona erdiği ve kadının deneyimlediği muhteşem bir doğal süreç olarak tanımlanabilir. Gebe kalan kadınların yaşadığı bir süreç olmasına rağmen bilinmesi gereken ise, her doğumun eşsiz olduğudur. Medical Point Gaziantep Has..
Sağlık

Vücut Estetiği

20 Aralık 2023
Vücut Estetiği, yoğun kilo kaybından sonra vücudun genç ve sağlıklı görünmesi için yapılan kombine estetik ameliyatların bütünü olarak tanımlanmaktadır. Vücut estetiğini kapsayan alt başlıklar sınıflandırıldığı zaman, meme büyütme, meme küç..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...