medical point hastane etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Medical Point Gaziantep Hastanesi, yaz sezonuna coşkuyla girdi

13 Mayıs 2024
Hastanenin 17. yıl kutlaması, tüm çalışanların katılımıyla gerçekleşti. Medical Point Gaziantep Hastanesi, yaz mevsimine girişi minik bir kutlama ile karşıladı. Hastanenin tüm çalışanları, 17. kuruluş yılını ve yazı coşkuyla kutlamak için ..
Sağlık

Vali Çeber’den Medical Point’e Ziyaret

16 Nisan 2024
Gaziantep Valisi Sayın Kemal Çeber, bugün Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Kubba’yı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Vali, doktorlarımız, hastane yönetimi ve başhekimimizle birlikte öğle yemeği yedi ve ardınd..
Sağlık

Uzm. Dr. Çınkır, ‘’ Doktor Kontrolünde Oruç Tutmak Mümkün’’

11 Mart 2024
Medical Point Gaziantep Hastanesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzm. Dr. Ümit Çınkır, yaklaşan Ramazan ayında doğru beslenme yöntemleri ve oruç tutan hastaların dikkat etmesi gereken konulara ilişkin açıklama yaptı. Medical..
Sağlık

“Unutkanlık Önemsenmesi Gereken Bir Durumdur”

1 Aralık 2023
Demans veya halk arasında bunama adı verilen durum merkezi sinir sisteminin unutkanlık ile seyreden ve ilerleyici beyin yıkımı ile son bulan bir hastalıktır. Bu hastalarda bilinç bulanıklığı olmaksızın hafıza bozukluğu, çeşitli nöropsikiyat..
Sağlık

Kızamık Hastalığından Korunmak İçin Aşı Şart

6 Kasım 2023
Kızamık hastalığı, Kızamık virüsü ile oluşan akut, döküntülü bir enfeksiyon hastalığıdır. Hava damlacıkları ile bulaşarak, kişiden kişiye geçer ve oldukça bulaşıcıdır. Son zamanlarda dünya genelinde kızamık vakalarında belirgin bir artış gö..
Sağlık

Alzheimer’da Erken Tanı Tedavinin Etkinliğini Artıyor

9 Eylül 2023
Alzheimer hastalığı demans diğer bir ifade ile bunama yapan hastalıklar içinde en sık izlenen bozukluktur. Medical Point Gaziantep Hastanesi Nöroloji Uzm. Dr. Figen Şensoy Eylül ayının Dünya Alzheimer ayı olduğuna dikkat çekmek maksadıyla a..
Sağlık

Yılda En Az Bir Kez Sağlık Taraması Yaptırılmalı

25 Ağustos 2023
Check up diğer bir ifadeyle sağlık taraması; Kişilerin sağlık durumunu değerlendirmek, mevcut problemleri veya riskleri belirlemek amacıyla yapılan genel manada sağlık taramasıdır. Medical Point Gaziantep Hastanesi İç Hastalıkları ve Fonksi..
Sağlık

Uzmanından Sivrisinek Isırıkları ile İlgili Yapılması Gerekenler

17 Temmuz 2023
Sivrisinekler; dünyanın birçok bölgesinde özellikle; tropik bölge ve onun güneyinde yoğun olarak görülürken iklim değişiklikleriyle birlikte sivrisineklerin yerleşim alanları da genişlemeye başlamıştır. Bu nedenle özellikle yaz aylarınd..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...