LGS etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Şahinbey’den LGS’de Dereceye Giren Öğrencilere Ödül

6 Temmuz 2024
Geçtiğimiz yıl Şahinbey’de LGS sınavında %1’lik dilime giren öğrencilere 700.000 ₺’ye yakın destek sağlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu yıl da destek miktarını 15 kat artırarak Şahinbey’deki okulları tercih eden %5’lik d..
Ekonomi

Altunkaya: “Eğitime desteğimiz devam edecek”

5 Temmuz 2024
Altunkaya Şirketler Grubu, eğitim başta olmak üzere toplumun ihtiyaçlarına yönelik sosyal sorumluluk projelerine her yıl yenilerini eklerken, başarılı öğrencileri de ödüllendiriyor.LGS sınavında Midyat'ta ilçe birincisi olan Altunkaya ..
Eğitim

Şahin Ve Çeber’den Sınava Hazırlanan Öğrencilere Motivasyon Ziyareti

23 Mayıs 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan öğrenciler için yaptığı deneme sınavlarından yararlanan okulları Başkan Fatma Şahin ve Vali Kemal Çeber ziyaret etti...
Eğitim

BAŞKAN ŞAHİN, LGS’DE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

7 Ağustos 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Başkanı Fatma Şahin, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında yüzde birlik dilime giren öğrenciler ve aileleriyle buluştu.GBB tarafından organize edilen kahvaltı programında Başkan Fatma Şahin, d..
Eğitim

Başkan Şahin, İslahiye LGS Türkiye Birincisini Ziyaret Etti

25 Haziran 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Ömer Baran Şişman’ı ziyaret etti.Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Gaziantep’in İslahiye ilçesinde ya..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu’ndan LGS Sınavına Giren Öğrencilere Sürpriz

4 Haziran 2023
Her zaman öğrencilerin yanında olan Şahinbey Belediyesi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına girecek öğrencilerin sıralarına içerisinde su, kek ve meyve suyunun olduğu paketler dağıtarak onlara sürpriz yaptı.Eğitime ve öğrenciler..
Eğitim

LGS sonuçları açıklandı!

30 Haziran 2021
LGS sonuçları açıklandı!Milli Eğitim Bakanlığı 2021 Liselere Geçiş Sistemi sınavı sonuçlarını az önce erişime açtı. Lise hayali kuran binlerce 8. sınıf öğrencisi LGS sonuçlarını 'meb.gov.tr' adresinden öğrenebilecek.http://sonuc.meb..
Eğitim

LGS öğrencileri için 46 bin hijyen paketi hazırlandı

4 Haziran 2021
LGS öğrencileri için 46 bin hijyen paketi hazırlandıGaziantep’te Pazar günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı için 46 bin hijyen paketi hazırlandı. Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlü..
Ekonomi

Şahinbey Belediyesi öğrencileri sınava hazırlıyor

28 Mayıs 2021
Eğitime önemli destekler sağlayan Şahinbey Belediyesi, öğrencilerin başarı seviyesini artırmak için deneme sınavları yapıyor. Şahinbey Belediyesi öğrencileri sınava hazırlıyor ..
Eğitim

LGS için ebeveynlere öneriler

21 Mayıs 2021
LGS için ebeveynlere öneriler Bahçeşehir Koleji Psikolojik Danışma ve Rehberlik Koordinatörü Sibel Durak, “Çocuklar sınavlara birbirlerinden farklı şekilde tepki verirler. Bazı öğrenciler için ..
Eğitim

Şahinbey’den eğitime LGS ve TYT desteği

30 Mart 2021
Eğitime önemli destekler sağlayan Şahinbey Belediyesi, öğrencilerin başarı seviyesini artırmak için her ay 12.000 öğrenciye LGS ve TYT deneme sınavları yapıyor.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu,  Şahinbey İlçe Kaymakamı Tahir ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...