kurs etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Yaz Sanat Akademisi Dönem Sonu Resim Sergisi Açıldı

29 Ağustos 2023
Şehitkamil Sanat Merkezi’nde eğitim gören kursiyerler, Yaz Sanat Akademisi Dönem Sonu Resim Sergisi’nde ürettikleri ürünleri görücüye çıkardılar. Kursu başarıyla tamamla..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nin Ücretsiz Kursu İle İngilizce Öğreniyorlar

30 Temmuz 2023
Şahinbey Belediyesine bağlı Binevler Sosyal Tesisi’nde ev hanımlarından üniversite öğrencilerine kadar herkes İngilizce öğreniyor.Türkiye’nin en kalabalık nüfusuna sahip olan ilçelerden birine hizmet veren Şahinbey Belediyesi eğitimde..
Yerel Yönetimler

Yeni Piyanistler Şehitkamil’de Yetişiyor

25 Temmuz 2023
PİYANİST OLMAK İSTEYEN KURSİYERLER, EĞİTİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Şehitkamil Sanat Merkezi’nde açılan yaz dönemi piyano kursu, yetişkin ve çocukların vazgeçilmez adresi oldu. Piyanist olmak isteyen kursiyerler, aralıksız bir şekilde eğitimler..
Yerel Yönetimler

ŞSM’deki Resim Kursu Yoğun İlgi Görüyor

21 Temmuz 2023
-RESİM SANATININ İNCELİKLERİNİ ÖĞRENME FIRSATI ELDE EDİYORLARŞehitkamil Sanat Merkezi’nde (ŞSM) açılan yaz dönemi karakalem resim kursu, gençler ve çocuklar tarafından yoğun ilgi görüyor. Karakalem resim kursuna katılan kursiyerler, res..
Eğitim

Gaziantep Büyükşehir Yaza Hazır

9 Haziran 2023
- 2023 YAZ KURSLARI İÇİN KAYITLAR BAŞLADIGaziantep Büyükşehir Belediyesi yaz tatili ile beraber çocuklar için başlayacak ücretsiz yaz kursları için hazırlıklarını tamamladı.Kültür, sanat ve bilim gibi birçok içeriğin yer aldığı çocu..
Yerel Yönetimler

Kadınlara Depremin Olumsuz Etkilerini Unutturan Kurslar

21 Mart 2023
-KADINLAR, ÜZERLERİNDEKİ STRES, KORKU VE PANİĞİ ATMAYA ÇALIŞIYORŞehitkamil Belediyesine bağlı aile merkezleri, deprem afeti sonrası normalleşme dönemiyle birlikte yeniden hizmete açıldı. Şehitkamilli kadınlar, Pir Sultan Aile Merkezi’nd..
Yerel Yönetimler

İğne oyası kursuyla kanseri yendi

13 Nisan 2021
İğne oyası kursuyla kanseri yendiŞahinbey Belediyesi'ne bağlı Binevler Sosyal Tesisi'nde iğne oyası kursuna gelen 37 yaşındaki Yıldız Topal, yakalandığı kolon kanserini, gittiği iğne oyası kursunda yendi.Bünyesinde birçok farklı kur..
Yerel Yönetimler

GASMEK hayatlara dokunuyor

6 Nisan 2021
GASMEK hayatlara dokunuyor Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK), hayatlara dokunmaya devam ediyor.  ..
Yerel Yönetimler

Ev hanımlarına Şahinbey Belediyesi morali

31 Mart 2021
Şahinbey Belediyesi’nin açtığı kurslarda eğitim gören ev hanımları hem meslek sahibi oluyor hem de aile bütçelerine katkı sağlıyor.Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Şehit Er Zeynel Direkci Sosyal Tesisi’ne iğne oyası kurslarında eğitim gören..
Müzik

Şehitkamil’de gitar kursuna yoğun ilgi

23 Mart 2021
Şehitkamil'de gitar kursuna yoğun ilgiŞehitkamil Sanat Merkezi’nde açılan gitar kursuna katılanlar, gitar enstrümanı ile ilgili her türlü bilgiyi öğrenmenin yanı sıra kısa süre içerisinde istedikleri şarkıyı çalma yeterliliğine de sahip..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil’den farkındalık oluşturacak kurs

22 Mart 2021
Şehitkamil’den farkındalık oluşturacak kursŞehitkamil Belediyesi, işitme engelli bireylerin toplumla iletişim olanaklarını arttırmak ve işitme engelli kişilerle iletişim kurulabilmesi amacıyla ücretsiz işaret dili kursu açtı. Uzman eğit..
Yerel Yönetimler

Yeni piyanistler Şehitkamil’de yetişiyor

15 Mart 2021
Yeni piyanistler Şehitkamil'de yetişiyorŞehitkamil Sanat Merkezi'nde bir süredir kapalı olan piyano kursu, alınan tedbirler altında yeniden açıldı. Piyanist olmayı hedefleyen kursiyerler, hayallerini gerçekleştirmek için büyük çaba göst..
Yerel Yönetimler

Hamide nine 84 yaşında Kur’an-ı Kerim okumasını öğrendi

10 Mart 2021
Hamide nine 84 yaşında Kur'an-ı Kerim okumasını öğrendiŞahinbey Belediyesi Özgecan Kültür Merkezi'nde açılan Kur'an-ı Kerim kursuna gelen 84 yaşındaki Hamide Bozgil Kur'an-ı Kerim okumasını öğrendi.Şahinbey Belediyesi'ne bağlı Özgec..
Yurt Haber

Hayırsever tarafından Gaziantep’e yatılı hafızlık Kur’an kursu yaptırılacak

26 Şubat 2021
Hayırsever tarafından Gaziantep’e yatılı hafızlık Kur’an kursu yaptırılacak Gaziantep’te, hayırsever iş adamı Ökkaş Eruslu tarafından Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu yaptırılacak. Şahinbey ilçesinde yaptırılacak kurs için..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi hayatlara dokunmaya devam ediyor

9 Şubat 2021
Şahinbey Belediyesi'ne bağlı Hasan Celal Güzel Gençlik Merkezi'nde El Sanatları Amigurumi ve Okuma Yazma kurslarında eğitim alan kadınlar tesislerde korona virüs tedbirleri çerçevesinde yeniden eğitim verilmesinden dolayı büyük mutluluk duy..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...