kemal çeber etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Gaziantep Valisi Misafirleri Ağırladı

16 Şubat 2024
İsveç Büyükelçisi ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Mukim Temsilcisi Gaziantep’teİsveç Büyükelçisi Anna Malena ile Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Mukim Temsilcisi Louisa Vinton bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Gaziante..
Gündem

Gaziantep’e “Gazi” unvanı verilişinin 103. yıl dönümü törenle kutlandı

8 Şubat 2024
Gaziantep’in Gazilik unvanı ile onurlandırılışının 103.yıl dönümü törenle kutlandı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törene, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Erdin Kaya, Büyükşehir Belediye Başkan..
Gündem

Valilikten Flaş Açıklama

5 Şubat 2024
Gaziantep Valisi Kemal Çeber’den flaş tatil açıklaması! Okullar il genelinde tatil oldu mu? İşte o açıklamaİŞTE O AÇIKLAMA! Kıymetli hemşehrilerimiz, canım öğrencilerim…Nurdağı ve İslahiye ilçelerimizdeki tatil kararımızı, sizlerd..
Gündem

Vali Çeber:”10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutluyorum”

9 Ocak 2024
10 Ocak 1961 tarihinde 212 sayılı kanun ile yürürlüğe girerek, basın mesleği icrasında emek veren basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen ve “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilen bu özel günü hep birlikte kutluyoruz. 10 Ocak ta..
Ekonomi

Dünya halı sektörü fuarda buluştu

5 Aralık 2023
Halı sektöründe yeni bir dönem başlıyor Dünya halı sektörü fuarda buluştu! Halı sektöründen Türkiye Yüzyılı'na büyük destekDünya halı sektörü İstanbul'da düzenlenen CFE Halı ve Yer Kaplamaları Fuarında buluştu. İstanbul'da birincisi..
Yerel Yönetimler

5. Etap Hobi Bahçeleri İçin Kura Çekimi Yapıldı

9 Eylül 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 5’inci etap 100 hobi bahçesi hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekimi yapıldı.Yoğun katılımın olduğu, Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Tiyatro Salonu’nda yapılan..
Gündem

Suudi Arabistan Prensesi Gaziantep’te

28 Temmuz 2023
Suudi Arabistan Prensesi ve BM Habitat İyi Niyet Elçisi Lamia bint Majid Al Saud, Birleşmiş Milletler organizasyonu çerçevesinde Gaziantep'e geldi. Bir dizi ziyarette bulunmak üzere kente gelen Prenses Lamia bint Majit Al Saud, ilk olara..
Gündem

Gaziantep Valisi Rize’den geliyor

26 Haziran 2023
Cumhurbaşkanı kararnamesi ile Gaziantep valisi olarak Rize valisi Kemal Çeber atandı.KEMAL ÇEBER KİMDİR1972 Yılında Tokat ili Artova ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Tokat’ta tamamladı ,1993 yılında Ankara Üniversitesi ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...