Kaymakam etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

“Güzel İnsan” Uğur Turan Kırklareli Valisi Oldu

19 Eylül 2024
Şahinbey’in güzel insanı Uğur Turan Kırklareli Valisi oldu Valiler kararnamesi, Resmi Gazete’nin 19 Eylül 2024 tarihli sayısında yayımlandı. 2011-2018 yılları arasında Gaziantep Şahinbey İlçesi Kaymakamı olarak görev yapan ve Gaziantepl..
Sağlık

Sağlık Alanında İki Hizmet Protokolü Birden

20 Aralık 2023
Gaziantep Valiliği koordinasyonunda İl Sağlık Müdürlüğü ve Baygün Lojistik adına Murat Kemal Baygün arasında Şehitkamil İlçesi Yığınlı Mahallesinde yapılacak Sağlık Evi Hizmet Binası protokolü ile Valiliğimiz koordinasyonunda İl Sağlık Müdü..
Gündem

Şehitkamil Kaymakamı Belli Oldu

24 Ağustos 2023
Resmi Gazetede yayımlanan kararnameye göre vali yardımcıları ve kaymakamlar değişti. Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinin yeni kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı oldu. ÖMER HİLMİ YAMLI 1979 Yılında Bitlis İlinin Ahlat ilçesinde doğdu. İlk, orta v..
Eğitim

Topçuoğlu Ailesinin Eğitime Desteği Sürüyor

7 Kasım 2022
Gaziantep Valiliği koordinasyonunda başlatılan ‘100. Yılda 100 Hayırsever’ kampanyasına büyük destek veren Topçuoğlu ailesi tarafından yaptırılan 32 derslik ve spor salonundan oluşan Mücevher Topçuoğlu Anadolu Lisesinin resmi açılışı düzenl..
Yerel Yönetimler

Üç katlı Köprülü kavşak çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor

12 Ekim 2022
Başkan Tahmazoğlu Kaymakam Çiçek ile birlikte üç katlı Köprülü Kavşak alışmasını İnceledi  Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve şehrin trafik anlamında adeta can damarı görevini üstlenecek olan ..
Gündem

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kabul töreni ile son buldu

31 Ağustos 2022
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla gün içerisinde yapılan kutlamalar. Akşam saatlerinde Panaroma Müzesi’nde yapılan Kabul Töreni ile son buldu.Törene Vali Davut Gül ve eşi Gülden Gül Hanımefendi, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hacı Hali..
Yurt Haber

Kadın Kaymakam Hilal Kızılkaya Araban’da Göreve Başladı

29 Ağustos 2022
Gaziantep'in Araban ilçesi kaymakam vekili görevine atanan Hilal Kızılkaya görevine başladı.2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Gaziantep'in Araban ilçesi kaymakam vekili görevine atanan Hilal Kızılkaya görevine başladı..
Ekonomi

Musabeyli’de Üzüm Festivali Coşkuyla Kutlandı

28 Ağustos 2022
Kilis'in Musabeyli ilçesinde bu yıl 7.'si gerçekleştirilen Üzüm Festivali yoğun ilgi gördü. Musabeyliler Derneği tarafından Musabeyli ilçesi Karbeyaz köyündeki Üzüm Üreticileri Birliğinde gerçekleştirilen fest..
Gündem

2022 Yılı 3. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

21 Temmuz 2022
Gaziantep’te yürütülmekte olan kamu yatırım çalışmalarının genel değerlendirmesinin yapıldığı ve devam eden projelerin son durumlarının görüşüldüğü 2022 Yılı 3. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Davut Gül başkanlığında gerçekleş..
Yurt Haber

Araban’da Bayramlaşma Programı Düzenlendi

10 Temmuz 2022
Gaziantep'in Araban ilçesinde, Kurban Bayramı münasebetiyle Kaymakamlık ve Belediye işbirliğinde bayramlaşma programı düzenlendi.Araban Kaymakamlığı ve Araban Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen bayramlaşma programı çerçevesinde Araban K..
Çevre

Hüzün Ve Sevinç Bir Arada

7 Temmuz 2022
Kurban Bayramı'na 2 gün kala evi yanan aile, hüznü ve sevinci bir arada yaşadı.İddiaya göre Gaziantep'in Araban ilçesi Turgut Özal Mahallesi'nde 7 katlı binanın 6. katında kirada oturan Eyüp Yıldırım, eşiyle birlikte hastaneye gitti. Ev..
Kültür Sanat

Araban’ı Festival Heyecanı Sardı

26 Mayıs 2022
ARABAN’I FESTİVAL HEYECANI SARDIGaziantep'in Araban ilçesinde kaymakamlık, belediye ve ziraat odası tarafından bu sene ilki düzenlenecek olan ve 2 gün sürecek olan Firik ve Sarımsak Festivali için geri sayım başladı.Araban ilçesinde..
Gündem

Kaymakam Oğuz Alp Çağlar’dan NTO’ya İadeyi Ziyaret

6 Ocak 2022
 Nizip Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerini ziyaret etti.Ziyaret dolayısıyla bir açıklama ..
Medya

GGC örnek olmaya devam edecek

30 Kasım 2021
Şehitkamil İlçe Kaymakamı Ömer Kalaylı Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC)’ye gerçekleştirdiği ziyarette, yeni yönetime “hayırlı olsun” dileklerinde bulundu ve şu an Gaziantep’teki tüm güçleri ile imarsız alanların sorunlarına eğildiklerin..
Gündem

Nizip Kaymakamı Kemal Şahin’den NTO’ya veda ziyareti

21 Ekim 2021
Nizip Kaymakamı Kemal Şahin İstanbul'un Sultanbeyli ilçesine atanmasından dolayı Nizip Ticaret Odası'na (NTO) veda ziyaretinde ..
Gündem

Kaymakamlar denetimlere çıktı

21 Şubat 2021
Kaymakamlar denetimlere çıktıGaziantep’te ilçe kaymakamları korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağı çıkma kısıtlamasında denetimlere çıktı.Şahinbey Kaymakamı Tahir Şahin, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı ve Oğuzeli Kaym..
Sağlık

Şehitkamil Kaymakamı örnek oldu

2 Ocak 2021
Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, üçüncü defa immün plazma kan bağışında bulundu. Örnek bir davranış sergileyen Kaymakam Kalaylı, gün boyunca da denetimler yaptı.Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı korona virüs hastalığını yendiği günden..
Gündem

Araban’a hayat veren projeler

28 Aralık 2020
Araban’a geldiği günden bu yana 16 projeyi hayata geçiren İlçe Kaymakamı Abdulhamit Mutlu, ses getirecek yeni projelere daha imza atmak üzere. Mutlu, ‘Huzur Köyü Projesi’ ve ‘Çocuk Akademisi Projesi’ni hayata geçiriyor...

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...