kampanya etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi Temizlik Videosuyla Gündem Oldu

5 Mayıs 2024
Yıllardır çevreye duyarlılık videoları ve projeleri üreten Şahinbey Belediyesi’nin vatandaşların çevreyi temiz tutması yönünde çektiği video sosyal medyada viral oldu.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu çevre temizliği..
Yerel Yönetimler

İki Günde 12.527 Ünite Kan Bağışı

10 Haziran 2023
Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kan Verelim, Spor Yapalım, Sağlıklı Kalalım’ kan bağışı kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken iki günde 12.527 ünite kan bağışı gerçekleşti.Şahinbey Belediyesi tarafından geleneksel..
Yerel Yönetimler

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

7 Haziran 2023
Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ‘Kan Verelim Spor Yapalım Sağlıklı Kalalım’ kan bağışı kampanyası için hazırlıklar başladı.Her yıl geleneksel olarak kan bağışı kampanyası düzenleyen Şahinbey Belediyesi 8-9 Haziran ..
Gündem

SANKO PARK’tan Ramazan Bayramı Kampanyası

16 Nisan 2023
Gaziantep’in yaşam alanı Sanko Park Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerini harcadıkça kazanmalarını sağlayacak bir kampanya ile karşılıyor.Yarın (15 Nisan Cumartesi) başlayacak kampanya, 16 Nisan Pazar günü sona erecek. Kampanya kapsam..
Eğitim

SANKO Üniversitesi’nde,“Kan Bağış Kampanyası” Düzenlendi.

4 Nisan 2022
SANKO Üniversitesi’nde, Tıp Öğrencileri Birliği Kulübü’nün organizasyonunda Türk Kızılayı tarafından “Kan Bağış Kampanyası” düzenlendi.Kan bağışına dikkat çekmek, bu konuda farkındalık oluşturmak, insanlarda bilinç oluşmasına katkı..
Gündem

Gaziantep Valiliği ‘Bir Çocuk Bir Dilek’ Kampanyası başlattı

20 Nisan 2021
Gaziantep Valiliği koordinesinde hayata geçirilen “Bir Çocuk Bir Dilek” kampanyası kapsamında Ramazan ayında öksüz ve yetim çocukların yüzünü güldürmek amacıyla çalışmalar başlatıldı. Gaziantep Valiliği ‘Bir Çocuk ..
Ekonomi

“Çılgın Bahar Kampanyası” Toyota Sahibi Yapacak

1 Mart 2021
“Çılgın Bahar Kampanyası” Toyota Sahibi Yapacak Kampanyanın ilk haftasında Gaziantep Toyota Plaza Muhittinoğlu akşam saat 8’e kadar müşterilerini ağırlayacak… Gaziantep’te hizmet veren Toyota ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...