Jandarma etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Asayiş

Jandarmadan Kaçakçılık Operasyonu

6 Mayıs 2024
Jandarmadan dev kaçakçılık operasyonu:34 şahıs yakalandı. Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, son bir hafta içerisinde kaçakçılıkla mücadeleye yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen titiz planlama, takip ve çalışmalar so..
Asayiş

Yasak Irk Pitbull Cinsi Köpeklere Jandarma El Koydu

6 Nisan 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı Çevre ve Hayvanları Koruma Timinin Nizip ilçesinde yaban hayatını koruma amacıyla icra ettiği önleyici kolluk devriyesi esnasında şüphe üzerine durdurulan bir araçta beslenmesi yasak ırk olan pitbull cinsi ..
Asayiş

Mercek Operasyonunda 4 Şahıs Yakalandı

6 Mart 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, yurt genelinde silah kaçakçılığı ile mücadeleye yönelik düzenlenen “Mercek” operasyonları kapsamında, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen fiziki ve teknik takip sonucunda, Şehitkamil ve Nurd..
Asayiş

Jandarmadan Kaçak Kazıya Suçüstü

1 Mart 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, tarihi eser kaçakçılığının önlenmesine yönelik adli makamların koordinesinde Şehitkamil ilçesinde icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında izinsiz kazı yaptığı tespit edilen F.İ., F.Y., Y.K., F.D..
Asayiş

Göçmen Kaçakçılığı Organizatörü Suçüstü Yakalandı

15 Şubat 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik son bir haftada icra edilen Kalkan operasyonları kapsamında, Ülkemize yasadışı yollardan geçen düzensiz göçmenleri kendi araçlarına alarak farklı illere götü..
Asayiş

Silahlı Terör Örgütü Üyesi İki Şahsa Operasyon

8 Şubat 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca terör örgütlerinin ve işbirlikçilerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yapılan istihbarı çalışmalar sonucunda; 2019-2021 yılları arasında Suriye bölgesinde PKK/KCK-PYD/YPG S..
Asayiş

Jandarma Mercek Operasyonları Devam Ediyor

3 Şubat 2024
4 Şahıs YakalandıGaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, kaçakçılıkla mücadeleye yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen titiz planlama, takip ve çalışmalar sonucunda, Şehitkâmil ilçesinde (4) farklı ikamette eş zamanlı ya..
Gündem

Jandarmadan Çakar Lamba Denetimleri Devam Ediyor

31 Ocak 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından, 30.01.2024 tarihinde ışıklı ya da sesli uyarı cihazlarını mevzuatta izin verilmeyen araçlarda kullanan kişilere yönelik denetim faaliyeti icra edilmiştir. Faaliyet kapsamında;..
Asayiş

Gaziantep Jandarmadan Silah Kaçakçılarına Mercek Operasyonu

26 Ocak 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, kaçakçılıkla mücadeleye yönelik Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen titiz planlama, takip ve çalışmalar sonucunda, Gaziantep ili Şahinbey ve Oğuzeli ilçelerinde M.A. isimli (1) şüp..
Gündem

Jandarma 9 Şahsı Yakaladı

20 Ocak 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, nitelikli hırsızlık suçunu örgütlü olarak işlediği tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda, organize suç örgütüne ..
Asayiş

Çobanlar Çetesine Şafak Vakti Kafes Operasyonu

10 Ocak 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu ticareti ile silah ve mühimmat kaçakçılığı suçunu örgütlü olarak işlediği tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan teknik ve fiziki takip..
Asayiş

Jandarma 417 Bin Tl Değerinde Kaçak Malzeme Ele Geçirdi

6 Ocak 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, kaçakçılıkla mücadeleye yönelik Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen titiz planlama, takip ve çalışmalar sonucu, Şehitkâmil ve Şahinbey ilçelerinde kaçakçılık yapıldığının tespit ed..
Asayiş

Tren Raylarını Çalan 2 Şahıs Suçüstü Yakalandı

4 Ocak 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı JASAT Timlerince, hırsızlık olaylarının önlenmesi ve faili meçhul olayların aydınlatılmasına yönelik Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı takip ve koordinesinde 02.01.2023 günü icra edilen devriye faaliyeti es..
Asayiş

Jandarmadan Uyuşturucu Ve Kaçakçılık Operasyonu

2 Ocak 2024
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca Kaçakçılık Olayları ve Uyuşturucuyla Mücadele kapsamında, 07 Aralık – 31 Aralık 2023 tarihleri arasında Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde icra edilen operasyonlarda; - 23.117 paket Kaçak S..
Asayiş

Aranan Şahıs Jandarma Dedektiflerinden Kaçamadı

14 Aralık 2023
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı JASAT timlerinin Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürüttüğü titiz planlama, takip ve çalışmalar sonucunda, “Hırsızlık” suçundan hakkında “28 yıl 8 ay 16 gün” kesinleşmiş hapis cezası bulu..
Asayiş

Terör Örgütü DEAŞ’ın Bomba Uzmanına Şafak Operasyonu

7 Aralık 2023
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca terör örgütlerinin ve işbirlikçilerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan istihbarı çalışmalar sonucunda; Ülkemize yasad..
Asayiş

Jandarmadan Gasp Çetesine Şafak Operasyonu

28 Kasım 2023
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma suçuyla mücadeleye yönelik adli makamların koordinesinde yürütülen titiz planlama, takip ve istihbarat çalışmaları sonucunda, “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kuran” gasp ve ..
Asayiş

Jandarmadan Şok Huzur Ve Güven Uygulaması

25 Kasım 2023
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, 24 Kasım 2023 günü saat 22.00 – 01.00 arasında Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde (9) Asayiş Timi, (5) Narkotik Timi ve (3) Narkotik Köpek Unsuru ile icra edilen Şok Huzur ve Güven Uygulama..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...