İstanbul etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Açıklandı

7 Ocak 2024
AK Parti 26 ilin belediye başkan adayını açıkladıCumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul dahil 11 Büyükşehir ve 26 ilin adayını açıkladı.Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Yeniden İstanbul, Yeniden AK Parti” sloganıyla Haliç Kongre Merkezi’nde 11’i büy..
Ekonomi

İstanbul’da 1 Milyon Metrekare Halı Sergilendi

12 Aralık 2023
103 Ülke 21 Bin 284 Ziyaretçi ve 400 Katılımcı Firmayla Halı Fuarı Dünya GündemindeHalı ve Zemin Kaplamaları Fuarı, Dünya Halı Devlerinin Gövde Gösterisine Sahne Oldu5-8 Aralık 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ..
Ekonomi

SANKO Holding’e Asırlık Firma Ödülü Verildi

12 Aralık 2023
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreninde SANKO Holding’e “Asırlık Firma”, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında giren 4 SANKO şirketine de başarı plaketi takdim edildi.Hazine ve ..
Gündem

Fatma Şahin İzmir’e mi Gidiyor

6 Aralık 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne yeniden aday gösterilip gösterilemeyeceği merakla beklenirken, daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi için geçen Fatma Şahin’in ismi şimdi de İzmir Bü..
Gündem

“YERLİKAYA VE GÜL, REİSE FATMA ŞAHİN’İ ÖNERDİ’’

6 Eylül 2023
Gazeteci Can Ataklı’dan GBB Başkanı Fatma Şahin’in İstanbul Adaylığı İçin Flaş İddia; Gazetemizin, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve kurucu aile bakanı Fatma Şahin’in İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne aday gösterileceğine ilişki..
Gündem

ENDEKSA İstanbul Konutları İçin Çalışma Yaptı

5 Eylül 2023
Endeksa, İstanbul'daki konutları özelliklerine göre 2 segmente ayırarak değer değişimine yönelik bir çalışma yaptı.Üst segment olarak tanımlanan konutların ortalama metrekare fiyatı 47 bin 682 TL, ortalama konut fiyatı 13 milyon 207 bin..
Ekonomi

İstanbul Halı Fuarında Yerler Tükendi

23 Ağustos 2023
5-8 Aralık 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan CFE Carpet and Flooring Expo 2023, uluslararası halı ve zemin kaplamaları fuarında yerler doldu. GAHİB Başkanı Zeynal Abidin Kaplan İstanbul’da ilk kez yap..
Ekonomi

Halıcıların Kura Heyecanı

9 Ağustos 2023
CFE Carpet and Flooring Expo 2023 İçin Kura Çekimi YapıldıSürdürülebilir Halı İhracatı İçin Önemli Bir Dönüm Noktası5-8 Aralık 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan CFE Carpet and Flooring Ex..
Ekonomi

“AMCHAM DİGİTAL ACADEMY PROJESİ” BAŞLADI

7 Temmuz 2023
GSO, AMCHAM TÜRKİYE VE İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ ORTAKLIĞINDA YÜRÜTÜLEN PROJE  13 HAFTA SÜRECEKGaziantep Sanayi Odası (GSO), Amerikan Şirketler Derneği Türkiye (AmCham) ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilişim ve Teknoloji Hukuku Ens..
Gündem

Gaziantepli Halı İhracatçıları İstanbul Valisi Davut Gül’ü Ziyaret Etti

20 Haziran 2023
5-8 Aralık 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan CFE 2023 - Carpet & Flooring Expo İstanbul Fuarı lansmanı için İstanbul’a giden GAHİB heyeti Gaziantep'te uzun yıllar görev yaptıktan sonra İstanbul Valiliği gör..
Gündem

Valimiz Davut Gül’ün Veda Mesajı

8 Haziran 2023
Sevgili Hemşehrilerim… 26 Ekim 2018 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımız’ın tensipleriyle atandığım “Şehr-i Ayıntab-ı Cihan’a, O tarihten bu yana hizmet etme şerefine nail oldum. Kültür tarihimizde çok önemli bir yere sahip olan, Kurtuluş Sav..
Politika

CHP Miting krizi çözüldü

25 Nisan 2023
Miting krizi çözüldüİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Gaziantep’te düzenleyeceği miting için meydan belli oldu...
Gündem

Deprem bilimci sıradaki şehri söyledi! İstanbul değil!

17 Mart 2023
Maraş depremini 3 gün önce bilen deprem bilimci sıradaki şehri söyledi! İstanbul değil!Bu aralar herkes büyük İstanbul depremini konuşuyor. Fakat İstanbul'dan da önce yıkılması muhtemel olan başka bir şehir var. Maraş depremini bilen o ..
Gündem

Ekrem İmamoğlu Kararına Tepki

15 Aralık 2022
CHP İl Başkanı Neşet Uçar, Ekrem İmamaoğlu hakkında verilen karara tepki gösterdi. İstanbul BB Başkanımız sayın Ekrem İmamaoğlu hakkında verilen bu kararı değerlendirirken öncesinde yaşananları da göz önünde bulundurarak değerlendirirsek d..
Ekonomi

Halı Sektörü Tanıtım Atağına Geçiyor

6 Ekim 2022
TİM Halı Sektör Kurulu, İstanbul’da Salahattin Kaplan Başkanlığında toplanarak gündemi değerlendirdi. TİM Başkanı Mustafa Gültepe’nin de katılımıyla TİM Dış Ticaret Kompleksinde bir araya gelen halı sektör kurulu üyeleri, 2022 yılının Ocak-..
Yerel Yönetimler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şahinbey Belediyesi’nin Standını Ziyaret Etti 

5 Ekim 2022
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da düzenlenen "Tam Bana Göre Festival”inde Şahinbey Belediyesi’nin standını ziyaret etti.Ankara’da bu yıl ikincisi yapılan gençlere yönelik "Tam Bana Göre Festivali" Cumhurbaş..
Ekonomi

Türkiye ve Bangladeş İş insanları buluşuyor

19 Eylül 2022
Bangladeş Halk Cumhuriyeti Gaziantep Fahri Konsolosu Erdal Özdemir, DEİK’in ( dış ekonomik ilişkiler ) iş forumuna, Gaziantepli Firmaları davet etti.DEİK/Türkiye-Bangladeş İş Konseyi ve Bangladeş Dakka Ticaret ve Sanayi Odası (DCCI) iş ..
Eğitim

4. Uluslararası Malzeme ve Mühendislik Teknolojileri Konferansı Gerçekleştirildi

12 Eylül 2022
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) ile Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) ve Gaziantep Üniversitesi’nin (GAÜN) üçlü işbirliğinde her yıl düzenlenen Uluslararası Malzeme ve Mühendislik Teknolojileri Konferansı’nın 4’üncüsü (TICMET’22), bu yıl İ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...