inşaat etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Tahmazoğlu’ndan Rest

26 Nisan 2024
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, beton fiyatlarının yüksek olduğunu belirterek beton üreten firmalara seslendi. Fiyatların aşağı çekilmemesi durumunda beton santrali kurarak ucuz beton üreteceklerini açıkladı.Gaz..
Gündem

Artık enkaz altında kalmak istemiyoruz

16 Ağustos 2023
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, 17 Ağustos depreminin yıldönümü nedeniyle yaptığı basın açıklamasında, "24 yıl önce meydana gelen Marmara depreminde olduğu gibi Kahramanmaraş depremlerinde de ülke olarak e..
Ekonomi

“Bugünden Sonra 1,300,000 Ortağımız İle El Ele Çalışacağız”

3 Ağustos 2023
ASCE GYO Kurucusu ve Hakim Ortağı Abdulkadir Konukoğlu, “Bugüne kadar hep kendimiz için çalıştık ama bugünden sonra 1.300,000’i aşan ortağımız ile el ele çalışacağız” dedi.Konukoğlu, Borsa İstanbul’da ASCE GYO’nun işlem görmeye başl..
Ekonomi

Şirketlerimizi Kurumsallaştırıp Halka Açalım ki Denetim Olsun

27 Temmuz 2023
BLOOMBERG HT CANLI YAYIN ASCE GYO KURUCUSU VE HAKİM ORTAĞI ABDULKADİR KONUKOĞLU: “ŞİRKETLERİMİZİ KURUMSALLAŞTIRIP HALKA AÇALIM Kİ DENETİM OLSUN VE ŞİRKETLERİMİZ UZUN YILLAR YAŞASIN” “ŞİRKETİN TÜM VARLIĞININ YÜZDE 3'Ü KADAR BİR BORCU VAR ..
Yerel Yönetimler

Nizip’te Yeni Konutlar İçin İlk Kazma Vuruldu

10 Mart 2023
Nizip'te yeni konutlar için ilk kazma vuruldu Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, zemin etüd çalışmaları tamamlanan alanda “TOKİ eliyle Nizip’te yapılacak olan 921 konut için ilk kazmanın vurulduğunu bildirdi. Fıstık Kent Yaşam alan..
Gündem

Konutlar maliyetine satılsa bile alınabilir olmaktan uzaktır

18 Eylül 2022
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni sosyal konut projesini değerlendirdi.Başkan Güçyetmez, "Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi o..
Yerel Yönetimler

Başkan Şahin, Kuzeyşehir Ve Güneyşehir’de Yürütülen Gazikonut Çalışmalarını İnceledi İ

15 Ağustos 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gazikonut çalışmalarını inceleme sonrası “Tek amacımız ev sayısını çoğaltarak orta gelir ve alt gelir grubunun daha kolay ev almasını sağlamak” dedi.Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şa..
Ekonomi

İnşaat Maliyetleri Hastaneyi de Vurdu

21 Nisan 2022
25 Aralık Devlet Hastanesi Ek Binası, inşaat maliyetlerindeki artışlar nedeniyle durdu.MALİYETLER NEDEN ARTTI?İnşaat maliyetlerinde, 2021 ortasından itibaren çok sert artışlar yaşanıyor. Artışın ana nedenleri önce dünya genelinde ar..
Ekonomi

İnşaat maliyetleri tavan yaptı

28 Ocak 2022
Aylardır devam eden maliyet artışlarıyla sıkıntılı günler yaşayan müteahhitlik sektörü yeni yıla da zamlarla girdi. Ocak ayı başından bu yana çimento, beton, seramik ve cam başta olmak üzere inşaat malzemelerine yüzde 30 ile 50 arasında değ..
Ekonomi

İnşaatçılara indirim müjdesi

6 Ocak 2022
Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği(GAİMDER)’i ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, inşaat sektör temsilcilerinin taleplerine jet hızıyla çözüm üretti. Şahin, sektörün Büyükşehir Belediyesi’ni ilgilendiren maliye..
Ekonomi

İnşaat sektörü destek bekliyor

4 Ocak 2022
Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği(GAİMDER) Başkanı Bora Kanevetci, temel inşaat maliyetlerinde yaşanan artışın sektörün önünü tıkadığını ve müteahhitlerin iş yapamayacak boyutlara ulaştığını söyledi.Bora Kanevetci, inşaat sektöründ..
Gündem

İnşaat sektörü iş yapamaz hale geldi

12 Eylül 2021
İnşaat sektörünün çatı kuruluşu İMKON’un 9 Eylül itibariyle aldığı 15 gün iş durdurma çağrısını değerlendiren Gaziantep İnşaat Müteahhitleri(GAİMDER) Derneği Başkanı Bora Kanevetci, inşaat sektörünün, yüksek maliyet artışları karşıs..
Sağlık

Bakbak hastane inşaatında incelemelerde bulundu

25 Ağustos 2021
Bakbak hastane inşaatında incelemelerde bulunduAK Parti Gaziantep Milletvekili ve TBMM Dış İlişkiler Komisyonu Üyesi Dr. Derya Bakbak, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İl Sağlık Müdürü Ümit Mutlu Tiryaki, AK Parti Şehitkami..
Ekonomi

Bu artışlara dur denilmeli

22 Mayıs 2021
Bu artışlara dur denilmeliGaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin çatı kuruluşu İMKON’un Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, demir, çimento ve beton fiyatlarındaki olağanüstü artışın Rekabet Kurulu’nca incelenmesini talep etti. GAİMDER Ba..
Ekonomi

“Tarihimizde görülmemiş işsizlikle karşı karşıyayız”

6 Mayıs 2021
TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Genel Merkez Yönetim Kurulunun, "Türkiye`de İnşaat Mühendisleri Gerçeği: İş, İstihdam ve İşsizlik" raporu açıklandı. Rapora göre, yaklaşık her üç mühendisten bi..
Gündem

“İnşaat malzemelerine yapılan zamlar tartışmalı hale gelmiştir.”

19 Mart 2021
“İnşaat malzemelerine yapılan zamlar tartışmalı hale gelmiştir.” Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı(GAİMDER) İbrahim Apa, inşaat malzemelerine gelen zamların incelen..
Gündem

“Can güvenliği için her şantiyeye bir şef”

25 Şubat 2021
"Can güvenliği için her şantiyeye bir şef" İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, şantiye şefliğinin tam zamanlı bir görev olduğunu, bu nedenle bir kişinin birden fazla şantiyede görev..
Asayiş

Gaziantep’te inşaat çöktü: Yaralılar var

26 Aralık 2020
Gaziantep’te bir inşaat çökerken, 2 işçi çöken duvarın altında kaldı. Olay yerine hemen intikal eden  itfaiye yaralıları kurtardı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.Gaziantep güne inşaat çökmesi haberi ile u..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...