İMO etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Güçyetmez: “23 Nisan, Cumhuriyete giden yoldaki en önemli kilometre taşıdır”

21 Nisan 2024
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını millet olarak büyük bir coşku, gurur ve s..
Gündem

İnşaat Mühendislerine Yönelik Şiddet Son Bulsun

27 Mart 2024
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, şantiyelerde mühendislere yönelik şiddet olaylarının son bulması için gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.İnşaat Mühendisleri Odası, Denizli'de bir inşaatta temel atma..
Gündem

İMO Gaziantep Şubesi merkezde de güçlü

12 Mart 2024
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) 49. Dönem Olağan Genel Kurulu ve seçimleri tamamlandı. Yoğun katılımla gerçekleşen seçimlerde, yeni yönetim kurulu, onur kurulu ve denetleme kurulu üyelikleri belirlenirken, İMO Gaziantep Şubesinden 14 kişi l..
Gündem

Güçyetmez’e, güç yetmedi!

11 Şubat 2024
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi'nin 16. genel kurulu yapıldı. Genel kuruldaki seçimlerde mevcut Başkan Burkay Güçyetmez'in listesi seçimlerden zaferle çıktı. İnşaat Mühendisler Odası Gaziantep Şubesi'nin lokalinde gerçekleşen se..
Gündem

İnşaat Mühendisleri sandık başına gidiyor

9 Şubat 2024
Güçyetmez: "Birleştirici, idealist ve tutarlı yönetim anlayışı ile yeniden göreve talibiz"İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi'nde 16. Olağan Genel Kurulu ve seçimleri 10-11 Şubat tarihlerinde yapılacak. İMO Başkanı Burkay Güçyetm..
Gündem

İMO’da Kongre Heyecanı

18 Ocak 2024
Başarılı Başkan Güçyetmez, "Yola devam" dedi"Mesleğimiz, üyelerimiz ve Gaziantep için hizmet etmeye devam edeceğiz""Bilgi birikimimizi toplum faydasına sunmaya devam edeceğiz"İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi..
Gündem

“Meslektaşlarımız Günah Keçisi İlan Edilmeye Çalışılıyor’’

13 Aralık 2023
İMO Şube Başkanı Burkay Güçyetmez:‘’6 Şubat Depremlerinin Asıl Sorumluları Hesap Vermeli, Yargı Süreçleri Adil Olmalıdır!’’“Meslektaşlarımız Günah Keçisi İlan Edilmeye Çalışılıyor’’İnşaat Mühendisleri Odası Genel Merkez Yönetim ..
Gündem

Prof. Dr. Canbay:”İmar planlarını terzi, kasap gibi meclis üyeleri onaylıyor”

1 Aralık 2023
Gaziantep Deprem Çalıştayı'nda, yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden çıkarılacak dersler masaya yatırıldı.İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi tarafından gerçekleştirilen Gaziantep Deprem Çalıştay..
Gündem

Gaziantep Deprem Çalıştayı Başlıyor

30 Kasım 2023
6 Şubat depremleri sonrası yaptığı çalışmalar, açıklamalar, bilgilendirmeler ve uyarılarla süreci son derece başarılı bir şekilde yöneten İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi, "Gaziantep Deprem Çalıştayı" ile önemli bir etkinliğe d..
Gündem

Güçyetmez:Cumhuriyeti ve kazanımlarını korumak yurttaşlık görevidir

29 Ekim 2023
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Cumhuriyetin 100. Yılını büyük bir coşku ve sevinçle kutladıklarını belirten Başkan Güçyetmez, “Cumhuriy..
Gündem

İnşaat sektöründe fuar heyecanı

4 Ekim 2023
İnşaat sektöründe fuar heyecanı Güçyetmez: “Gaziantep ve sektör için önemli bir fuar”BUILDEAST 3. Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı 5 Ekim Perşembe günü kapılarını açıyor. Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’..
Gündem

Boşuna mı Okuduk?

28 Eylül 2023
İnşaat mühendisleri işsizlik, düşük ücret, yetersiz özlük hakları, güvencesiz çalışma ve hayat pahalılığına isyan etti:"Boşuna mı okuduk!""Mühendisliğin değersizleştirilmesi ülkemizin geleceğini karartıyor""Ülkemiz için elimiz..
Gündem

İMO, deprem sonrası sürece yön veriyor

30 Ağustos 2023
İMO Şube Başkanı Güçyetmez bir kez daha uyardı:“Geç kalıyoruz!”Yöneticilere çağrıda bulunmaya devam eden İMO Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, “Ağır hasarlı binalar güvenli ve kontrollü şekilde yıkılmalı. Orta hasarlı binalar..
Gündem

Artık enkaz altında kalmak istemiyoruz

16 Ağustos 2023
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, 17 Ağustos depreminin yıldönümü nedeniyle yaptığı basın açıklamasında, "24 yıl önce meydana gelen Marmara depreminde olduğu gibi Kahramanmaraş depremlerinde de ülke olarak e..
Gündem

“Depreme dirençli kentler için neyi bekliyorsunuz?”

11 Ağustos 2023
“Şehirlerimizin depremlere hazır olmasını istiyorsak soyut değil somut adımlar atılmalıdır”İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, Malatya'da meydana gelen 5,3 şiddetindeki depremin ardından yaptığı açıklama..
Gündem

İMO Başkanı Güçyetmez: “Yetkililer Belirsizlik Ortamına Artık Son Vermeli”

20 Haziran 2023
Kahramanmaraş merkezli 4.7’lik artıç depremin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez yetkilileri önlem almaya, yol haritası çizmeye davet etti. İMO Başkanı Güçyetm..
Gündem

İMO Şube Başkanı Güçyetmez: “14 Mayıs’ta geleceğimiz için oy kullanacağız”

11 Mayıs 2023
İMO Şube Başkanı Güçyetmez: "14 Mayıs'ta geleceğimiz için oy kullanacağız" İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, seçim öncesi yaptığı açıklamada, depremlerin felakete dönüşmemesi için yapılması gerekenle..
Çevre

İMO Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına Sesleniyor

30 Nisan 2023
İMO’dan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına çağrı: “Yapı güvenliği için yetkin mühendislik” “Meslek Odaları yok sayılmamalı” “Meslek Odalarının önündeki engeller kaldırılmalıdır”İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube ..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...