hediye etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden hediye yağmuru

4 Aralık 2022
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal medya üzerinden sorulan sorulara doğru cevap veren ve kurayla isimleri belirlenen vatandaşlarımıza bisiklet ve tablet hediye etti. Şahinbey İlçesi'nde yapılan hizmetler hakkında sosyal me..
Yerel Yönetimler
Gündem

Çocuklara okula dönüş hediyesi

6 Eylül 2021
Çocuklara okula dönüş hediyesiSosyalBen Vakfı Kurucusu Ece Çiftçi, Cemer Kent Ekipmanları’nın desteği ile Umut Parklarının üçüncüsünü, Gaziantep’in Kozdere İlkokulu’nda açtıHayali, çocuklara sosyal fayda sağlamak ve çocukların yeten..
Yerel Yönetimler

Öğrencilere karne hediyesi olarak spor ayakkabısı

21 Haziran 2021
Öğrencilere karne hediyesi olarak spor ayakkabısıŞahinbey Belediyesi bu yılda öğrencileri ödüllendirip karne hediyesi olarak spor ayakkabısı veriyor. Beş yıldır öğrencilere karne hediyesi olarak spor ayakkabısı dağıtan Şahinbey Belediye..
Gündem

En fazla paylaşım yapanlara hediye

7 Haziran 2021
En fazla paylaşım yapanlara hediye Bağımlılığa Karşı Hep Birlikte Projesi’ne destek veren öğrenciler ödüllendirildi. Gaziantep Üniversitesi(GAÜN) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Biyomedikal ..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden annelere hediye

4 Haziran 2021
Şahinbey Belediyesi’nden annelere hediyeŞahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Anneler Günü’nde sosyal medya üzerinden sorulan sorulara doğru cevap veren ve kurayla isimleri belirlenen annelere hediyeler verdi.Şahinbey Belediye..
Yerel Yönetimler

Çiçekçilerdeki çiçekleri satın alıp annelere hediye ettiler

5 Mayıs 2021
Çiçekçilerdeki çiçekleri satın alıp annelere hediye ettiler Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 17 günlük tam kapanma nedeniyle kepenk indiren şehir genelindeki çiçekçi esnafına destek eli uzattı. Kentteki her bir..
Yurt Haber

İlk hediyeler Vali Davut Gül tarafından verildi

22 Nisan 2021
Gaziantep Valiliği koordinesinde başlatılan ve Ramazan ayında öksüz ve yetim çocukların yüzünü güldürmek amacıyla hayata geçirilen “Bir Çocuk Bir Dilek” kampanyası kapsamında çocukların dilekl..
Yerel Yönetimler

10 bin öğrenciye satranç seti hediye edildi

23 Şubat 2021
Şehitkamil Belediyesi, 'Hamleni Yap' projesiyle Şehitkamil ilçesindeki anaokullarda öğrenim gören 10 bine yakın öğrenciye satranç seti armağan etti. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2015 yılında ba..
Yerel Yönetimler

Bebeklerin ilk hediyesi Şehitkamil’den

22 Şubat 2021
'Merhaba Bebek' projesi kapsamında yeni doğan tüm bebeklere ilk hediyeleri Şehitkamil Belediyesi tarafından veriliyor. Şehitkamil İlçe Nüfus Müdürlüğünü ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yeni doğan bebeklerin babala..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...