Hayrullah Kubba etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Medical Point Hastanesi Geleneklere Sahip Çıkıyor

29 Nisan 2024
Medical Point Gaziantep Hastanesi, şehrin önemli geleneklerinden biri olan Gaziantep Lisesi'nin Geleneksel Baklava Günü etkinliğine sponsor oldu.Gaziantep Lisesi, 1933 yılında Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla kurulan ve 89 yıld..
Sağlık

Vali Çeber’den Medical Point’e Ziyaret

16 Nisan 2024
Gaziantep Valisi Sayın Kemal Çeber, bugün Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Kubba’yı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Vali, doktorlarımız, hastane yönetimi ve başhekimimizle birlikte öğle yemeği yedi ve ardınd..
Gündem

Kubba:”Ramazan Bayramınız kutlu Olsun”

8 Nisan 2024
Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Kubba, Ramazan Bayramınızı kutluyor.Bu yıl da Ramazan ayının ardından bayrama erişmiş olmanın memnuniyet ve heyecanını yaşadığını belirten Kubba, şunları kaydetti: ‘’Büyük..
Sağlık

Medical Point Gaziantep Akademik Kadrosunu Güçlendiriyor.

7 Eylül 2023
Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde 6 yıldır görev yapan Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Prof. Dr. Hüseyin Yıldız ile hastanede 4 yıldır görev yapan Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Aylin Gül’e profesörlük unvanı için hastane yönetimi ..
Sağlık

Medical Point Hemşireleri Mardin’de Hemşireler Günü’nü Kutladı

8 Mayıs 2023
Medical Point Gaziantep Hastanesi hemşireleri deprem felaketinde göstermiş oldukları yüksek performans ve özverili çalışmalar nedeni ile Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Kubba’nın desteğiyle, Mardin gezisiyle ..
Sağlık

Hayrullah Kubba’dan Ramazan Bayramı Mesajı

19 Nisan 2023
Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Kubba, Ramazan Bayramı sebebiyle mesaj yayımladı. Kubba, yayımladığı Ramazan Bayramı mesajında: ‘’Mübarek Ramazan..
Sağlık

Organ Bağışlayarak Hayata İz Bıraktılar 

7 Kasım 2022
Medical Point Gaziantep Hastanesi 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası sebebiyle hastanenin lobisinde ‘’ Bir İz Bırak Hayata’’ temalı organ bağışı standı açtı. Oldukça ilgi gören stantta, hastane çalışanları ve hastaneye gelen misafirler organ ba..
Gündem

KUBBA’DAN 29 EKİM MESAJI

29 Ekim 2022
Medical Point Gaziantep Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hayrullah Kubba 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı.Kubba mesajında,‘’ Türkiye Cumhuriyeti’nin 99. Yıldönümünü, Gazi Mustafa Kemal Atatü..
Sağlık

27 Yıllık Tecrübemizin Yeni Adı Medical Point

26 Temmuz 2022
1996 yılında başladığı sağlık serüvenine birçok başarıyı sığdıran kaliteli ve değer katan sağlık hizmetleri ile adını duyuran Sentez Sağlık Hizmetleri AŞ., Medical Park Hastaneler Grubu’ndan ayrıldığını duyurdu. Üç hastanenin paylarının sat..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...