gıda etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu: “Çocuklarımızın Sağlığı Bizler İçin Önemli”

3 Ekim 2022
2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte eğitim kurumlarında denetim ve kontrollerine ağırlık veren Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki okul kantinlerini denetimini sürüdürüyor.Öğrencilerin sağl..
Gündem

GTO, Dünya Gıda Sektörünü Üyeleriyle Buluşturdu

29 Eylül 2022
 ACIOĞLU: Bu şehirde yapılacak çok iş var GHRAWI: GTO ile olan iş birliğimize çok önem veriyoruzKent ekonomisine önemli katkılar sağlayan faaliyetlerine ..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir, Sağlıklı Gıdaya Ulaşım Konulu Kantin Denetim Protokolü imzaladı   

23 Eylül 2022
  Büyükşehir, Sağlıklı Gıdaya Ulaşım Konulu Kantin Denetim Protokolü imzaladı  Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Valiliği ve Gaziantep Kantinciler Esna..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil’de Pakistan’a Gıda Desteği

6 Eylül 2022
Şehitkamil Belediyesi, sel felaketi nedeniyle zor günler yaşayan Pakistan halkına insani yardım yolladı. Başkan Fadıloğlu, “Bu zor günlerde Pakistan’a destek olabilmek için AFAD Başkanlığımızca yardım kampanyası başlatıldı. Biz de Şehitkami..
Gündem

Ali Peri : Ucuz ve yeterli gıda temel insan hakkıdır

10 Mart 2022
  Makine Mühendisi Ali Peri, ucuz, kaliteli ve yerli organik yeterli gıdanın en temel insan haklarından birisi olduğunu söyleyerek, dünyayı sarsan Covid -19’un, kamusal sağlık politikalarının ve ulusal tarım politikasının ..
Yerel Yönetimler

4 bin aileye gıda yardımı

29 Ocak 2022
Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenli aralıklarla dar gelirli ailelere yönelik yapılan gıda yardımını, yoğun kar yağışı döneminde de aksatılmadan sürdürüldü. Toplam 4 bin aileye gıda malzemesi yardımları kapılarında teslim edildi.Şeh..
Sağlık

Gıda takviyeleri  zararlı mı?

22 Temmuz 2021
Gıda takviyeleri  zararlı mı?Diyetisyen Hülya Çağatay, gıda takviyelerinin  besinlerin hap, tablet, kapsül ve sıvı formlarda olan şekli olduğunu söyledi.Diyetisyen Hülya Çağatay, gıda takviyelerinin normal beslenmeye ek olarak kulla..
Yerel Yönetimler

Vatandaşa bozuk gıda yedireceklerdi

7 Nisan 2021
Vatandaşa bozuk gıda yedireceklerdi Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını ön planda tutan gıda denetimleri kapsamında son kullanma tarihleri geçmiş ve üretim sorunu olan ürünlere imha edilmek üz..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil’den binlerce aileye gıda yardımı desteği

31 Mart 2021
Şehitkamil’den binlerce aileye gıda yardımı desteğiŞehitkamil Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde dar gelirli ailelere yönelik gıda yardımı dağıtımına başladı. Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan gıda yardımı, bu yıl binlerce dar gel..
Ekonomi

Gıda devleri Dubai’de

22 Şubat 2021
Gıda devleri Dubai'deDünya'nın gıda alanındaki en önemli fuarlarından birisi olan Dubai Gulfood 2021 kapılarını açtı. Türkiye genelinden 167, Güneydoğu Anadolu Bölgesinden 26 markanın katıldığını ifade eden TİM Hububat Sektör Kurulu Baş..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...