genç etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Asayiş

Yine İntihar

12 Kasım 2023
Nizip'te 22 Yaşında ki genç intihar etti.Kendini İple Tavana Asarak intihar eden Hasan Kalkan'ın olayı ile ilgili geniş kapsamlı araştırma başlatıldı.Olayla ilgili gelişmeler az sonra... ..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu’ndan LGS Sınavına Giren Öğrencilere Sürpriz

4 Haziran 2023
Her zaman öğrencilerin yanında olan Şahinbey Belediyesi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına girecek öğrencilerin sıralarına içerisinde su, kek ve meyve suyunun olduğu paketler dağıtarak onlara sürpriz yaptı.Eğitime ve öğrenciler..
Sağlık

Hamileyken Hamile Kaldı

2 Haziran 2023
Doğduklarında ikisi arasında yüzde 35'lik bir büyüme farkı vardı ki bu çok büyük bir farktı. Bu şekilde dört hafta arayla gebe kaldığımı anladılar" dedi.DARCY BEBEK İKİ DAKİKA DAHA BÜYÜK, DÖRT HAFTA DAHA KÜÇÜKAltı y..
Asayiş

Gaziantep’te feci kaza

22 Mayıs 2023
16 yaşındaki genç tramvayın altında can verdi Gaziantep'te 16 yaşındaki genç karşıdan karşıya geçmek isterken tramvayın altında kaldı.Gazian..
Yerel Yönetimler

BİSİKLETLER BÜYÜKŞEHİR’DEN

9 Mayıs 2023
 Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’te ikamet eden gençlere bisiklet hediye edileceğini müjdeledi. Başkan Şahin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençl..
Spor

250 genç krampon performans kampına girdi

25 Ocak 2023
Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisi’nde eğitim gören genç kramponlar, yarıyıl tatilini sporcu performans kampında geçirecekler. 8 farklı kategoride 250 futbolcunun katılımıyla gerçekleşecek organizasyonda genç yetenekleri, yeşil sahada..
Eğitim

Necmeddin Bilal Erdoğan GAÜN’de Gençlerle Bir Araya Geldi

12 Mayıs 2022
Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan Gaziantep Üniversitesinde gençlerle bir araya geldi.Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan, Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanı Abdullah Er..
Yerel Yönetimler

Genç Gaziantep için geri sayım başladı

18 Mart 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından gençlere yönelik birçok fırsat, ödül ve avantajların bulunduğu “Genç Gaziantep” uygulaması için geri sayım başladı.21 Mart Pazartesi günü oyuncu Safa Sarı’nın katılımıyla Gaziantep Üniversitesi..
Ekonomi

Kadın ve genç girişimcilere destek

28 Nisan 2021
Kadın ve genç girişimcilere destekEge İhracatçı Birlikleri, EMCC (European Mentoring & Coaching Council /Avrupa Yönderlik ve Koçluk Derneği) ve Binyaprak iş birliğiyle ihracata yeni başlayan ve ihracata adım atmak isteyen kadın ve g..
Sağlık

Cildi genç tutmanın yolları

29 Mart 2021
Cildi genç tutmanın yollarıEstetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Elif Seda Keskin,  “Cildimizde , temelde hücresel döngünün hızı ile doğru orantılı olarak yaşlanır. Ancak bazı yollarla yaşlanmayı yavaşlatarak , cildinizin gençliğini k..
Asayiş

Gaziantep’te bir intihar şoku daha! 19 yaşındaki genç kafasına sıktı

25 Mart 2021
Gaziantep’te intihar vakalarına bir yenisi daha eklendi. İntihar eden yine genç ve intihar şekli de yine kafasına sıkarak ölüm. Gaziantep’te bir intihar şoku daha! 19 yaşındaki genç..
Asayiş

Şok intihar: 18 yaşındaki genç kendini astı

17 Mart 2021
Gaziantep’te 18 yaşındaki M. C. Ö.'nün kendini asarak intihar ettiği ileri sürüldü.Gaziantep'te intihar olaylarına bir yenisi daha eklendi. Son günlerde intihar vakalarında büyük artış olurken, özellikle gençlerin ihtihar etmesi dikkatl..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...