Gaziantep Valiliği etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Drift Etkinliği’ne Davetlisiniz

2 Mayıs 2024
Gaziantep valiliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yeni bir etkinlik düzenliyor."🚘 @gantepvaliligi ve @GaziantepBeld tarafından, güvenli ve özel olarak tasarlanmış alanda Drift Fest 2024 etkinliği düzenleniyor.Heyecan dolu anlar..
Gündem

Suudi Arabistan Prensesi Gaziantep’te

28 Temmuz 2023
Suudi Arabistan Prensesi ve BM Habitat İyi Niyet Elçisi Lamia bint Majid Al Saud, Birleşmiş Milletler organizasyonu çerçevesinde Gaziantep'e geldi. Bir dizi ziyarette bulunmak üzere kente gelen Prenses Lamia bint Majit Al Saud, ilk olara..
Gündem

Engelli Bireyler İçin Temsili Askerlik Hizmeti Töreni düzenlendi.

16 Mayıs 2023
Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığınca engelli vatandaşlarımız için askerlik görevini yerine getirememeleri nedeniyle motivasyon amaçlı Temsili Askerlik Hizmeti ve Terhis Belgesi Dağıtım Töreni düzenlendi.Tören Vali Davut Gül, 5. Zırh..
Asayiş

Uyuşturucu Ve Kaçakçılık Operasyonları

27 Ocak 2023
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca Kaçakçılık Olayları ve Uyuşturucuyla Mücadele kapsamında, 19-26 Ocak 2023 tarihleri arasında adli makamların koordinesinde icra edilen operasyonlarda; - 60 lt Kaçak Votka - 15 lt Kaçak Viski, - 20 lt ..
Yerel Yönetimler

Nizip’te 3 açılış birden yapıldı

3 Aralık 2022
Gaziantep’in Kurtuluşunun 100. Yılında 100 Hayırsever kampanyası kapsamında protokolü imzalanan ve yapımı tamamlanan Maruf Marufoğlu Turizm Otelcilik Okulu ve Uygulama Oteli, Spor Şehri Gaziantep Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Senteti..
Gündem

Çök Kapan Tutun Tatbikatı’na Gaziantep’ten geniş katılım

12 Kasım 2022
Ülke Geneli Deprem Anı Tatbikatı'na Gaziantep'te geniş katılım sağlandı.AFAD Başkanlığı yönetiminde 81 İlde saat 18:57’de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ‘Deprem Anı Çök Kapan Tutun’ Tatbikatı Gaziantep’te Vali Davut Gül, eşi Gülden ..
Gündem

Özel gereksinimli öğrencilere eğitim materyalleri törenle dağıtıldı

11 Kasım 2022
Gaziantep genelinde özel eğitim sınıfı olan okulların tamamına Gaziantep Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtılacak olan eğitim materyalleri için Nuray Tuncay Kara Bilim ve Sanat Merkezi’nde tanıtım töreni düzenlendi.Tören..
Gündem

Vali Davut Gül’ün 10 Kasım Mesajı

9 Kasım 2022
Cumhuriyetimizin kurucusu ve Kurtuluş Savaşı’mızın lideri Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 84’üncü yılında, milletçe sonsuz saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz.Hayatını ülkesine ve milletine adayan Atatürk, ülke..
Yerel Yönetimler

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 1027 Çocuğu Sünnet Ettirecek 

14 Ekim 2022
  Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), Gaziantep Valiliği koordinasyonunda ve İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle toplu sünnet şöleni düzenleyecek. İhtiyaç sahibi ailelerden 1027 çocuğun sünnet ettirileceği..
Yerel Yönetimler

Spor Şehrinin  Okullarına Spor Malzemesi Desteği  

14 Ekim 2022
 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Valiliği’nce 9 ilçede, 800 okula 28 kalem malzemenin dağıtımı törenle yapıldı.“Spor Şehri Gaziantep” hedefiyle Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Valiliği’nin orta..
Asayiş

Jandarmadan Huzurlu Sokaklar Uygulaması

11 Ekim 2022
Gaziantep’te Jandarmadan Huzurlu Sokaklar Ve Terör UygulamasıGaziantep İl Jandarma Komutanlığınca 01-10 Ekim 2022 tarihleri arasında (164) unsur, (525) personelin katılımı ile (108) noktada gerçekleştirilen iki ayrı “Huzurlu Sokaklar ve..
Yerel Yönetimler

Kendilerine Sağlanan Destekle Okul Yapılmasını İstediler

4 Ekim 2022
Şehitkamil’de görevli öğretmenler, Şehitkamil Belediyesi tarafından kendilerine sağlanacak maddi destek ile okul yapılmasını talep ettiler. Gaziantep Valisi Davut Gül ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, öğretmenlerin talebini ..
Yerel Yönetimler

Toplam 313 Okula Spor Malzemesi Ve Oyun Seti Hediye Edildi 

22 Eylül 2022
 Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından ilçe genelindeki toplam 313 okula, branşa özgü 4 bin 700 antrenman topu ile 5 bin 8 akıl ve zeka oyun seti armağan edildi. Programda konuşan Gaziantep Valisi Davut Gül, “Şehi..
Eğitim

Eğitim Şehri Gaziantep’in İlk Ders Zili Heyecanı

12 Eylül 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2022-2023 eğitim öğretim yılı kapsamında ilkokul 1’inci sınıfa başlayan 75 bin öğrenci için okulların ilk ders zilinde, içinde kırtasiye malzemelerinin de yer aldığı okul çantaları..
Gündem

Gaziantep Valiliğinden Rehin Alma ile İlgili Açıklama

25 Temmuz 2022
Yurt dışına kaçan bir FETÖ Firarisi’nin açıklamalarına istinaden bazı sosyal medya mecralarında da yer alan, “Gaziantep’te bir organize suç örgütünün yol keserek Gaziantep Valisi ve korumalarını rehin aldığına” dair iddiaların “Vali karşıla..
Yerel Yönetimler

Gaziantep Büyükşehir Kurban Satış Ve Kesim Yerlerinde İlaçlama Çalışmalarına Başladı

7 Temmuz 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi kurban satış ve kesim yerlerinde haşere ve sineklere karşı ilaçlama çalışmalarına başladı.Bayramın yaz aylarına denk gelmesiyle birlikte kurban pazarları ve kesim yerlerinde hava şa..
Gündem

Gaziantep Valiliği Deva Partisi miting alanı cevabı

12 Mayıs 2022
Gaziantep Valiliği, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisinin miting talebine ilişkin basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Valilikten yapılan açıklamada..
Gündem

Gaziantep Valiliğinden Karantina Oteli açıklaması

17 Ağustos 2021
Gaziantep Valiliğinden Karantina Oteli açıklamasıGaziantep İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, Gaziantep Valisi Davut Gül Başkanlığında toplanarak, yurt dışından gelen kişilerin karantinaya alınacakları yer konusunda yeni karara varıldı.Ga..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...