Gazi etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

İki Günde 13.127 Ünite Kan Bağışı

29 Mayıs 2024
Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kan Verelim, Spor Yapalım, Sağlıklı Kalalım’ kan bağışı kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken iki günde 13.127 ünite kan bağışı gerçekleşti.Şahinbey Belediyesi tarafından gelene..
Gündem

Cumhurbaşkanımız’dan şehit ve gazi çocuklarına sürpriz hediye

27 Mayıs 2023
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Mayıs Pazar günü Gaziantep ziyareti esnasında şehit ve gazi çocuklarına hediye ettiği bisikletlerin dağıtımına başlandı. Cumhurbaşkanlığı’nın gönderdiği bisikletlerin dağıtımı Gaziantep Valiliği ..
Spor

Atatürk’ün anısına satranç turnuvası düzenleniyor

26 Ocak 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 26 Ocak Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 90’ncı yıl dönümünde Atatürk’ü anmak için 28- 29 Ocak tarihlerinde satranç turnuvası düzenliyor. Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Spor Daire Başkanlığı tara..
Gündem

Fatma Şahin: İki Gazi ayrılmamak üzere bir araya geldi

26 Ocak 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gazi Mustafa Kemal’in Gaziantep’e teşriflerinin 90’ıncı yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Şahin mesajında, Gazianteplilerin kısıtlı imkanlarla Fransızlara karşı mücadele ederek kahr..
Yerel Yönetimler

 4′ Üncü Gazi Yarı Maratonu Ödül Töreni Yapıldı

16 Ekim 2022
 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Gaziantep Valiliği iş birliğiyle kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıl dönümü etkinlikleri dolayısıyla bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen Gazi..
Yerel Yönetimler

Vali Gül Ve Başkan Tahmazoğlu Çanakkale Bilgilendirme Toplantısında Öğrencilerle Bir Araya Geldi 

29 Eylül 2022
Şahinbey Belediyesi’nin Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına projesi kapsamında ecdat topraklarını ziyaret edecek öğrencilerin, bilgilendirme toplantısının misafiri Gaziantep Valisi Davut Gül oldu.Dünya tarihinin unutulmaz destansı müca..
Yerel Yönetimler

Başkan Tahmazoğlu Ve Türk Chopper Gaziler İçin Turladı

18 Eylül 2022
 Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ve Türk Chopper Motosiklet Kulübünce müşterek düzenlenen  "Gaziler Sürüşünün 9’uncusuna katılarak m..
Gündem

Vali Gül Gazi ve şehit aileleri ile bir araya geldi

18 Mart 2022
Vali Davut Gül, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle gazi ve şehit ailelerinin onuruna düzenlenen programda ailelerle bir araya geldi.Programa Vali Davut Gül ve eşi Hanımefendi Gülden Gü..
Spor

Gazi Şehir, Gazi Yarı Maratonu’na hazır!

16 Kasım 2021
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Gaziantep Valiliği iş birliğinde Antep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla bu yıl düzenlenecek olan Gazi Yarı Maratonu ve 10..
Yerel Yönetimler

111.000 gazi torunu ecdadıyla buluştu

8 Kasım 2021
Şahinbey Belediyesi’nin Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında başlattığı  “Gaziler Diyarından, Şehitler Diyarına” projesi kapsamında 111.000 öğrenci ve vatandaş ecdadıyla buluştu.Şahinbey Belediyesi'nin “Gaziler Diyarınd..
Gündem

Milletvekili Koçer’den gazi olan polise ziyaret

22 Temmuz 2021
Milletvekili Koçer’den gazi olan polise ziyaretGaziantep Milletvekili AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yrd. Nejat Koçer, 2016 yılında Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne gerçekleştirilen bombalı saldırıda yaralanarak gazi olan polis memuru Bül..
Gündem

Gaziantep’te 12 şehit ailesi ve gaziye Devlet Övünç Madalyası

19 Mart 2021
Gaziantep’te 12 şehit ailesi ve gaziye Devlet Övünç Madalyası Gaziantep’te, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi´nin 106'ncı Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü programı kapsamında Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Tören..
Gündem

‘Dünyada Gazi unvanına sahip tek il Gaziantep’

5 Şubat 2021
Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Dr.Samet Bayrak, ‘Dünyada Gazi unvanına sahip tek il Gaziantep’ dedi.Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Dr.Samet Bayrak, “, Anteplilerin hiçbir yardım ve destek almadan gösterdikleri şanlı direniş, bağımsızlık..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...