fıstık etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Büyükşehir’den Fıstık Nar, Üzüm, İncir Fidanı Desteği

11 Şubat 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından toplam 47 bin fıstık, nar, üzüm ve incir fidanının çiftçilere dağıtımı yapıldı.Tarımsal Eğitim ve Yöresel Ürünler İşleme Merkezi’nde 2023 yılında üretilen ve 2024 yılında dağıtıma hazır ha..
Gündem

Zafer Partili Pamuk: Fıstık üreticisi sahipsiz!

7 Ağustos 2023
"Yeşil Altın" olarak adlandırılan Antep fıstığı hasadı başlarken, fıstık üreticileri, ürün satış fiyatlarının tüccarın insafına bırakılması ve spekülasyoncu stokçulardan şikayetçi. Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Antep fıstığı ür..
Asayiş

Jandarma Fıstık Hırsızlarına Göz Açtırmıyor 

18 Eylül 2022
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca halkımızın önemli geçim kaynaklarından biri olan "Antep Fıstığı" hırsızlığının önlenmesi maksadıyla icra edilen yoğun devriye faaliyetleri esnasında, Karkamış ilçesinde fıstık çaldıkları esnada (3) şüphe..
Ekonomi

Antep Fıstığı Dahilde İşleme Rejimi Kapsamına Alınmalı

12 Eylül 2022
Antep fıstığı ihracatçıları, tedarik, kalite ve fiyatta yaşanan sorunlar dolayısıyla yurt dışı pazarlarını kaybetmemek için fıstığın "Dahilde İşleme Rejimi" kapsamına alınmasını istiyor. Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamuller..
Yurt Haber

Fıstık Toplarken Canından Oldu

11 Ağustos 2022
Fıstık Toplarken Canından Oldu Ağustos ayı başından beri Gaziantep’te fıstıklar toplanmaya başlandı. Fıstıkların toplanmaya başlaması ile kaza haberleri de arka arkaya geliyor. Tek başına fıstık toplamaya giden Vakkas Düzkaya..
Asayiş

Jandarma Fıstık Hırsızlarına Göz Açtırmıyor

25 Temmuz 2022
Ekonomik değere haiz fıstığın ilimizde ilk hasat döneminin yaklaştığı bu günlerde, Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı tarafından hırsızlık olaylarının önlenmesi maksadıyla adli ve mülki makamların koordinesinde alınan tedbirler kapsamında; ..
Politika

Üreticilere destek verin

2 Mart 2022
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, fıstık ve zeytin üreticilerinin sorunlarını TBMM Genel Kurulu’nda dile getirerek üreticilere daha fazla destek verilmesi gerektiğinin altını çizdi.Milletvekili Kaplan’ın TBMM Genel Kurulu’nda yap..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...