final etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

SANKO Okulları’nın Dokuz Projesi TEKNOFEST Finallerinde Yarışıyor

8 Eylül 2024
SANKO Okulları, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2024 finallerine dokuz projeyle katılıyor.SANKO Okulları, TEKNOFEST Akdeniz kapsamında Antalya ANFAŞ Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleş..
Eğitim

HKÜ’nün 7 Takımı TEKNOFEST’te Finale Kaldı

3 Eylül 2024
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), TEKNOFEST 2024’e yönelik olarak yaptığı çalışmaları hız kesmeden sürdürüyor. Tüm kategorilerde iddialı projeler üreten HKÜ öğrencileri, TEKNOFEST 2024 Turizm Teknolojisi Yarışması, İnsansız Hava Araçları Y..
Spor

Hokeyin Sultanları ve Kaplanları Süper Ligi Play Off Şampiyonu Oldu

13 Mayıs 2024
THF Açık Alan Hokey Süper Ligi Play Off mücadelesi bugün oynanan final maçlarıyla son buldu. Liğin en iddalı takımları olan Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Hokey Takımlarının iki şampiyonluk kupasını birden kazanması Gaziantep’te büyük s..
Ekonomi

Doku Kumaş Tasarım Yarışması’nın Final Gecesi Gaziantep’te Düzenlendi

9 Eylül 2023
Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (GATHİB) tarafından Ticaret Bakanlığı desteğiyle düzenlenen Doku Kumaş Tasarım Yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Dokuma, örme ve baskı olmak üzere 3 kategoride düzenlen..
Spor

GELECEĞİN FUTBOLCULARI ŞAHİNBEY’DE BOY GÖSTERDİ

3 Ağustos 2023
Şahinbey Belediyesi geleceğin futbol yıldızlarının karşılaştığı ve kıyasıya mücadele verdiğiU12 Futbol turnuvası düzenledi.Şahinbey Belediyesi’nin Akkent Spor Köyü’nde düzenlediği 23 takımdan 240 sporcu katıldığı U12 Futbol tur..
Yerel Yönetimler

ŞAHİNBEY’DE 1.341 PEHLİVAN MEYDANA ÇIKIYOR

24 Haziran 2023
Şahinbey Belediyesi ve Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu’nun birlikte düzenlediği Yağlı Güreş müsabakalarına 1.341 güreşçi katılacak24-25 Haziran tarihleri arasında Türkiye Yağlı Güreş Ligi'nin 3. Ayağı Şahinbey Belediyesi tarafın..
Eğitim

Sanko Okulları TÜBİTAK Bölge Finallerinde

30 Mart 2023
SANKO Okulları öğrencilerinin fizik, kimya, biyoloji, psikoloji ve teknolojik tasarım alanında hazırladığı yedi proje, “54. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması”nda il elemelerini geçerek bölge finallerinde yarışmaya hak k..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi’nden Kumda Voleybol Turnuvası 

4 Ekim 2022
 Şahinbey Belediyesi 250 kişinin katılımıyla öğretmenler arası kumda voleybol turnuvası düzenliyor.Şahinbey Belediyesi, Gençlik İl Spor Müdürlüğü ve Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile 70 takım ve toplam..
Eğitim

SANKO Okulları’nın TEKNOFEST Başarısı

7 Eylül 2022
SANKO Okulları, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2022 finallerine dört projeyle katıldı.SANKO Okulları, Samsun Çarşamba Havalimanı’nda düzenlenen TEKNOFEST Karadeniz final sunum sergisine dört proje, üç..
Eğitim

SANKO Okulları Öğrencisi Türkiye Dördüncüsü Oldu

13 Haziran 2022
SANKO Okulları öğrencisi Ceren Keltaş, 7. Ulusal Tales Matematik Yarışması’nda Türkiye dördüncüsü oldu.SANKO Okulları Fen ve Teknoloji Lisesi 9’uncu sınıf öğrencisi Ceren Keltaş, Aydın’da düzenlenen ikinci aşama sınavında Türkiye dördün..
Spor

ALGSPOR Finale Yükseldi

5 Haziran 2022
ALG Spor, Beşiktaş’ı devirdi: Finale yükseldiGaziantep ALGSPOR Kadınlar Futbol Süper Lig’i yarı final rövanş maçında konuk ettiği Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla rakibine toplamda 4-1’lik üstünlük sağlayan Gaziantep ALG Spor, Kad..
Spor

ALGSPOR Beşiktaş Maçına Hazırlanıyor

4 Haziran 2022
Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi Yarı Finali ilk maçında Beşiktaş'ı 2-0 mağlup eden Gaziantep ALGSPOR, pazar günü saat 17.00'da evinde rövanşını oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyorlar.Teknik Direktör Hasa..
Eğitim

100 Soruda Antep Savunması Bilgi Yarışması yapıldı

4 Aralık 2021
Şehitkamil Belediyesi, Şehitkamil Kaymakamlığı ve Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Gaziantep Savunması’nın 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 100. Yılında 100 Soruda Antep Savunması Bilgi Yarışması’nın finali..
Eğitim

Gaziantep’ten finale kalan okullar belli oldu

16 Haziran 2021
Gaziantep’ten finale kalan okullar belli olduSerhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde, End Productions tarafından gerçekleştirilen ‘’Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu’’ ödülüne sahip, bu sene on-line olarak düzenlenen ‘’İpana 23. Tür..
Spor

 İl Karmaları Bölgesel Kros Final Yarışmaları Gaziantep’te düzenlendi

26 Mayıs 2021
İl Karmaları Bölgesel Kros Final Yarışmaları Gaziantep’te düzenlendiGaziantep Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilatı ve Türkiye Atletizm Federasyonu ve Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde Atletizmi Geliştirme Projesi v..
Spor

ALGSPOR yarın Beşiktaş’la final mücadelesine çıkıyor

1 Mayıs 2021
ALGSPOR yarın Beşiktaş'la final mücadelesine çıkıyor Türkiye Kadınlar Ligi’nde yarı finale kalma başarısı gösteren ALGSPOR, yarın saat 20:00’de Beşiktaş ile final mücadelesi yapacak. Karşılaşma Sports TV ve 82’nci kana..
Eğitim

SANKO Okulları’nın yedi projesi bölge finallerine katılacak

22 Mart 2021
SANKO Okulları’nın yedi projesi bölge finallerine katılacakSANKO Okulları öğrencilerinin yedi projesi, “TÜBİTAK 52. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması”nda il elemelerini geçerek 25- 26 Mart tarihlerinde online olarak gerçekl..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...