Fikret Kileci etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Eğitim

GAÜN Ve GAİB İş Birliği İle Düzenlenen Yeşil Yetenekler

24 Nisan 2024
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi ile Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB), Gaziantep sanayi sektörünün çevreyle uyumlu ve sürdürülebilir bir geleceğe yönelik gereksinimlerini karşılamak amacıyla bir araya geldi. ..
Gündem

GAİB Koordinatör Başkanı Fikret Kileci’den Ramazan Bayramı Mesajı

7 Nisan 2024
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Fikret Kileci Ramazan Bayramı mesajı yayımladı. Mesajında bayramların birlik ve beraberliğimizin sağlanmasında önemli bir rolü olduğunu belirten Kileci “Her günümüzün bayram gibi ge..
Ekonomi

GAİB’den E-ticaret E-İhracat Eğitim Konferansı

19 Ocak 2024
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri WORLDEF iş birliği ile E-Ticaret ve E-İhracata yönelik eğitim konferansı düzenledi.GAİB yıllardır süre gelen e-ticaret ve e-ihracat bilinirliği ve uzmanlığını artırmaya yönelik faaliyetlerine bir y..
Gündem

Bir bayrama daha kavuşmanın sevinci içerisindeyiz

23 Haziran 2023
GAİB Koordinatör Başkanı Kileci’den Kurban Bayramı MesajıKurban Bayramı dolayısıyla Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci bir kutlama mesajı yayınladı.Bayramların milletimiz için çok özel za..
Ekonomi

KİLECİ İLK 1000’E GİREN FİRMALARI KUTLADI

20 Haziran 2023
GAZİANTEP SANAYİCİSİNİN BAŞARISI TAÇLANDIRILDITürkiye İhracatçılar Meclis (TİM) tarafından Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı 2022 araştırması sonuçları kamuoyuyla paylaşıldı. GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, GAİB iştigal sah..
Ekonomi

Tekstil İhracatçıları Genel Kurul’da Bir Araya Geldi

4 Nisan 2023
Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği’nin 2022 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı GAİB Hizmet Binası’nda gerçekleşti. Birçok üyenin bir araya geldiği toplantıda Birliğin 2022 yılı faaliyetleri ve 2023 projeksiyonu ..
Ekonomi

Yeni Nesil İhracat Destekleri’ Gaziantep’te Tanıtıldı

21 Aralık 2022
Yeni Nesil İhracat Destekleri ve Prefinansman Modeli Tanıtım ve Bilgilendirme Programı Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) hizmet binasında tanıtıldı. Düzenlenen bilgilendirme programında ihracatçıların devlet desteklerine ilişk..
Gündem

“Öğretmenlerimiz Sayesinde Geleceğe Umutla Bakıyoruz”

23 Kasım 2022
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.Başkan Kileci; “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mektepleri’nin Başöğ..
Ekonomi

Kileci ve Altunkaya’ya plaket

4 Şubat 2021
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri'ni ziyaret eden GAP Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Tuncay Bayraktar GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci ve Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı..
Ekonomi

Kileci ve Altunkaya’ya Liyakat Sertifikası

28 Ocak 2021
GAİB Koordinatör Başkanı Fikret Kileci ve Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya "Dünya Gümrük Örgütü Liyakat Sertifikası a..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...