fidan etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Büyükşehir’den Fıstık Nar, Üzüm, İncir Fidanı Desteği

11 Şubat 2024
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından toplam 47 bin fıstık, nar, üzüm ve incir fidanının çiftçilere dağıtımı yapıldı.Tarımsal Eğitim ve Yöresel Ürünler İşleme Merkezi’nde 2023 yılında üretilen ve 2024 yılında dağıtıma hazır ha..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi Gaziantep’e Nefes Oluyor

8 Nisan 2022
Şahinbey Belediyesi, ilçenin çeşitli mahallelerinde yapmış olduğu ağaç dikimini Dumlupınar Mahallesi’nde sürdürdü.Daha önce Yeşilvadi, Mavikent ve Geylani mahallelerine ağaç dikimi yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir Tarıma Desteğini Artırarak Sürdürüyor

4 Nisan 2022
HASTALIĞA KARŞI YEŞİL ALTIN FISTIĞA BESİN DESTEĞİ!Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin fidan destekleri sürerken, şehrin marka ürünü olan Antep fıstığında geçen yıl yoğun olarak yaşanan fitoplazma hastalığının bu sene de yayılmaması içi..
Yerel Yönetimler

Fatma Şahin, tedavi gören madde bağımlısı gençlerle fidan dikti

12 Mart 2022
 Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, Büyükşehir bünyesinde hizmet veren Oya Bahadır Yüksel Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi gören madde bağımlısı gençlerle Gastronomi ve Tarımsal Eğitim Merkezi’nde üzüm, incir..
Yerel Yönetimler

15 bin nar ve 10 bin Antep fıstığı fidanı dağıtıldı

1 Mart 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından tarımda yerinde üretim modeli anlayışından hareketle Oğuzeli çiftçisine 15 bin nar ve 10 bin Antep fıstığı fidanı dağıtıldı.Tarımdaki ürün kalitesini ve hasat oranını artırmak amacıyla çi..
Çevre

TEMA gönüllüleri 6 bin 317 şehit için fidan diktiler

27 Aralık 2021
 TEMA Vakfı Gaziantep İl Temsilcisi Muharrem KATIOĞLU 25 Aralık Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılında şehitler anısına 637 adet fidanı toprakla buluşturduk dedi.TEMA , AFAD, Türk Kızılayı, ASAM … gibi toplum ..
Çevre

GAGİAD’dan TEMA’ya 10.000 fidan bağışı

8 Ağustos 2021
 Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) yakın zamanda ülkemizde çıkan yangınlar sebebiyle; yangın bölgelerinin yeniden ağaçlandırılması için TEMA Vakfı’nın başlatmış olduğu “Yaşamı Yeniden Yeşerteceğiz” kampanyasına 10.000 adet..
Çevre

Gülsan Holding’ten 30 bin fidan bağışı

2 Ağustos 2021
Gülsan Holding'ten 30 bin fidan bağışıGülsan Holding, TEMA Vakfı'nın yangın çıkan ormanların tekrar ağaçlandırılması amacıyla başlattığı kampanyaya 30 bin fidan bağışı yaptı.Yurdun bir çok bölgesindeki orman yangınları ile mücadele ..
Çevre

TİM’in Yeşil Seferberliğine Güneydoğulu Hububatçılardan 50 Bin Fidan

31 Temmuz 2021
TİM’in Yeşil Seferberliğine Güneydoğulu Hububatçılardan 50 Bin FidanGelecek nesillere miras bırakılacak daha yeşil bir Türkiye'yi hep beraber inşa etmek, yangınlarda kaybedilen ormanlık bölgelerde fidanları toprakla buluşturmak amacıyla..
Çevre

Büyükşehir Belediyesinden 70 bin fidan desteği

31 Temmuz 2021
Büyükşehir Belediyesinden 70 bin fidan desteğiGaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Kilis’e bağlı Demirciler ve Gülbaba köyleri yakınlarında çıkan orman yangını nedeniyle kaybolan 70 hektarlık yeşil alan için 70 bin fidan desteğind..
Çevre

OGM her yıl 300 milyon yeni fidan dikiyor

6 Haziran 2021
Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, tüm dünyada neredeyse yarım asırdır 5 Haziran tarihinde kutlanan Dünya Çevre Günü kapsamında ormanların önemine dikkat çeken yazılı bir açıklama yaptı. ..
Gündem

Hayatını kaybeden sağlık çalışanları anısına fidan dikildi

13 Nisan 2021
Hayatını kaybeden sağlık çalışanları anısına fidan dikildiGaziantep Üniversitesi (GAÜN) Toplumsal Duyarlılık Projeleri Merkezi (TDP) dersi kapsamında, GAÜN Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü öğrencileri tarafından “Hayata Can Kaza..
Yerel Yönetimler

Geleceğe nefes olacak fidanlar, toprakla buluşturuldu

29 Mart 2021
Geleceğe nefes olacak fidanlar, toprakla buluşturulduHer Bahar Bir Orman Bi’ Dünya Yeşil projesi kapsamında 22. Etap Şehitkamil Ormanı, Alparslan Mahallesi’nde oluşturuldu. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, pandemi dolayısıy..
Yerel Yönetimler

Şahinbey yeşile bürünüyor

25 Mart 2021
Şahinbey Belediyesi, Orman Haftası nedeniyle Akbulut Mahallesi’ne çam fidanı dikimi gerçekleştirdi.Daha yeşil bir Gaziantep ve Şahinbey için çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam eden Şahinbey Belediyesi, Akbulut Mahallesi’ne çam fid..
Yerel Yönetimler

Şehitlerin ismi fidanlarda yaşayacak

19 Mart 2021
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ağaçlandırmanın önemine dikkati çekerek, “Öncelikle tüm şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyorum. Allah mekânlarını cennet eylesin. Şahinbey Belediyesi olarak şehitlerimiz anısına Yeşilvadi Mille..
Gündem

Kadınlar için fidan diktiler

8 Mart 2021
Gaziantep Üniversitesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen fidan dikimi etkinliğind..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...