enflasyon etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

Yıldırım: Bayram Tatili İhracatı Sekteye Uğrattı

3 Mayıs 2024
Gaziantep ihracatı, 9 günlük bayram tatili nedeniyle nisan ayında %7,1 düşerek 714 milyon 251 bin dolar olarak gerçekleşti.Nisan ayındaki bu düşüşe rağmen Gaziantep, 2024 yılı Ocak-Nisan döneminde ihracatını %8,9 artışla 3 milyar 238 mi..
Politika

İrfan Kaplan’dan enflasyon rakamı tepkisi

4 Ocak 2023
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, TUİK’in açıkladığı enflasyon rakamları ile ilgili TBMM Genel Kurulu’nda konuştu. Milletvekili Kaplan’ın TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı açıklama şöyle: “TUİK yıllık enflasyonu yüzde 64.27 olarak açıkl..
Gündem

Memur ve emekli zammı açıklandı

3 Ocak 2023
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Aralık ayı enflasyon verilerini açıkladı.Aralık ayı verisine göre emekliler 15,4 oranında zam alırken, memurlar da 16,4 oranında zam alacaklar.Memur maaşları ile SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emekli..
Gündem

ENAG Yıllık enflasyon oranını açıkladı

3 Ocak 2023
ENAG Yıllık enflasyon oranını açıkladı: Aylık enflasyonun yüzde 5.18, yıllık enflasyonun ise yüzde 137.55 olduğunu bildirdi.ENAG açıklamasında "ENAGrup Tüketici Fiyat Endeksi (E-TÜFE) Aralık ayında %5.18 arttı. E-TÜFE’nin 2022 yılındaki..
Ekonomi

Bakan Nebati’den enflasyon açıklaması

21 Aralık 2022
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Enflasyonun boynunu geçtiğimiz aydan itibaren aşağı doğru kırmış durumdayız. Enflasyonun önümüzdeki aylarda çok daha belirgin bir şekilde düşeceğini göreceğiz" dedi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddi..
Gündem

Bakan Vedat Bilgin’in Asgari Ücret Zammı İle ilgili Açıklaması

22 Eylül 2022
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den asgari ücret zammı ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Bakan Bilgin yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz dönem asgari ücrete tarihin en yüksek oranında zam yaptık. Temmuzda da yaptık. Ar..
Ekonomi

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...