Enerji etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Yenilenebilir enerjinin kalbi Gaziantep’te atacak

17 Ocak 2023
EIF Enerji Kongresi ve Fuarı, 16 yıl sonra İstanbul dışında ilk kez Gaziantep’te düzenlenecek. Güneş enerjisi yatırımlarına odaklı olarak tasarlanacak etkinliğin onursal başkanı ise Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin olacak. ..
Ekonomi

SANKO Okulları elektrik ihtiyacını güneşten karşılıyor

14 Ocak 2023
SANKO Okulları, kendi elektrik ihtiyacını karşılamak için okul binasının çatısına kurduğu Güneş Enerjisi Santrali (GES) projesiyle hem elektrik ihtiyacını karşılıyor hem de temiz enerji kullanıyor. SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz ..
Ekonomi

Çatılara GES kurulmasını teşvik ediyoruz

3 Eylül 2022
Gaziantepli sanayici yüzünü güneşe çevirdiOSB Başkanı Şimşek:“Her yıl enerjiye 2 milyar dolar harıcıyoruz”“Bu enerji maliyetleri ile rekabet gücümüz çok zayıfladı”..
Teknoloji

SANKO Holding Gençliğin Enerjisini Destekliyor

31 Ağustos 2022
Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’inana paydaşlarından biri olan SANKO Holding, gençliğin enerjisini destekliyor.SANKO Holding, toplumun tamamında teknoloji ve bilim..
Yerel Yönetimler

Engelsiz Yaşam, artık elektriğini güneşten alacak!

6 Aralık 2021
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından Engelsiz Yaşam Merkezi’nde kurulan Güneş Enerjisi Santral Açılışı ve Güneş Enerjisi Projelerinin Finansman Paneli için tören düzenlendi.GBB, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Alman Uluslara..
Eğitim

HKÜ iş birliğine hazır!

4 Aralık 2021
“Verimli Enerji, Güçlü Ekonomi” vizyonuyla, sanayide enerji verimliliği bilincinin ve kültürünün oluşmasına katkı sağlamak adına yapılabilecek çalışmaların tartışıldığı önemli bir platform olan Güneydoğu Enerji Forumu’nun (GEF) ikincisi, Ha..
Ekonomi

Güneydoğu Enerji Forumu düzenlendi

4 Aralık 2021
Sanko Enerji’nin ana sponsorluğunda, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Gaziantep Şubesi iş birliği ile gerçekleştirilen “Güneydoğu Enerji Forumu” düzenlendi.GTO’da, “Enerji Verimliliği” ana temasıyla düz..
Ekonomi

GSO VE EMO Gaziantep Şubesi’nden yenilenebilir enerji konulu toplantı

5 Ağustos 2021
GSO VE EMO Gaziantep Şubesi’nden yenilenebilir enerji konulu toplantıGaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Gaziantep Şubesi iş birliğinde Hibrit ve Enerji Depolama Sistemleri, Yönetmeliği, Yatırım Usulleri, Y..
Ekonomi

Öztürkmen: “Enerji maliyetleri yükseldikçe çarklar durmaya başlar”

3 Temmuz 2021
Öztürkmen: “Enerji maliyetleri yükseldikçe çarklar durmaya başlar”GÜNSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Enver Öztürkmen, yapılan doğalgaz ve elektrik zamlarından sonra üretimdeki çarkların durma noktasına gelebileceğini söyledi.Güneydoğu ..
Sağlık

Baharda enerjinizi yükseltecek 10 besin!

30 Nisan 2021
Kış boyunca daha az harekete alışan vücudumuzun ve yavaşlayan metabolizmamızın baharın gelmesi ve doğanın canlanmasıyla birlikte değişen ısı, ışık ile nem oranına adapte olmaya çalışması bahar..
Eğitim

En ekonomik enerji

4 Mart 2021
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Mühendislik Fakültesi ile Kalyoncu İnovasyon Teknoloji ve Transfer Ofisi (KALİTTO) tarafından “Yenilenebilir Enerjide Yeni Konuşmalar” webinar serisinin dör..
Ekonomi

SANKO’nun enerjideki dev yatırımını Cumhurbaşkanı Erdoğan açtı

16 Ocak 2021
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin elektrikte kurulu gücünü 18 yılda üçe katladıklarını ve 96 bin MW’ya ulaştırdıklarını söyledi.Sanko Enerji Salihli JES-2 ve JES-3 ile Manisa’da yapımı tamamlanan özel sektörün diğer enerji..
Ekonomi

İslim Arıkan:Enerjiye talep artıyor

12 Ocak 2021
Elektrik Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı İslim Arıkan, Türkiye’de yen..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...