en son haberler etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Ekonomi

Yıldırım: Bayram Tatili İhracatı Sekteye Uğrattı

3 Mayıs 2024
Gaziantep ihracatı, 9 günlük bayram tatili nedeniyle nisan ayında %7,1 düşerek 714 milyon 251 bin dolar olarak gerçekleşti.Nisan ayındaki bu düşüşe rağmen Gaziantep, 2024 yılı Ocak-Nisan döneminde ihracatını %8,9 artışla 3 milyar 238 mi..
Sağlık

SANKO Üniversitesi’nde 11. Türk Tıbbi Onkoloji Kongresi

1 Mayıs 2024
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi, Tıbbi Onkolog Prof. Dr. Mustafa Yıldırım, 11. Türk Tıbbi Onkoloji Kongresi’nde “Testis Kanserinde High Mobility Group Box – 1 Ekspresyonu ve Tedavi Hedefi Olarak..
Gündem

Bakan Işıkhan: Depremden Etkilenen Vatandaşlarımıza Desteklerimiz Sürüyor

30 Nisan 2024
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 6 Şubat depreminde etkilenen 11 il için yeni destekleri açıkladı."Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illeri ile Gaziantep ili İslâhiye ve Nurdağı ilçelerinde 30.04.2024 itibarıyla s..
Gündem

Başkan Sabah’tan 1 Mayıs Mesajı

30 Nisan 2024
Gaziantep İnternet Medya ve Gazeteciler Cemiyeti (GİMDER) Başkanı Ökkeş Sabah, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak bütün emekçilerin bayramını kutladı.HER ZAMAN İŞÇİ VE EMEKÇİNİN YANINDAYIZİşçi ve emekç..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi Minik Masa Tenisçilerini Ağırladı

29 Nisan 2024
Şahinbey Belediyesi Okul Sporları Küçükler Masa Tenisi Grup Birinciliği ’ne ev sahipliği yaptı.Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı eğitim ve öğretim kuramları spor faaliyetleri kapsamında Türkiye’de Aksaray, Bingöl, Çorum, Denizl..
Kitap

Gaziantepli Yazar Köylüoğlu’nun Başarısı

26 Nisan 2024
Gaziantepli eğitimci-yazar Nilüfer Köylüoğlu’nun, ilk hikaye kitabı Veda’nın ardından, ilk romanı Verdâ da yayımlandı.Romanının bir aşkın hikayesi olduğunu belirten Köylüoğlu, kitaba da ismini veren Verdâ’nın, ailesiyle Amerika’ya yer..
Gündem

GTO Başkanları Çocuk Bayramı’nı Kutladı

24 Nisan 2024
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yıl dönümü ve “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” münasebetiyle bir kutlama mesajı yay..
Gündem

İsviçre, Beypazarı maden suyunu yasakladı

16 Nisan 2024
İsviçre Federal Gıda Güvenliği ve Veterinerlik Bürosu, Beypazarı Maden Suyu’nun içerisinde yüksek miktarda bor bulunduğu ve tüketilmemesi gerektiğini açıkladı. Türkiye’de en çok tüketilen maden suyu markalarından “Beypazarı” hakkında İsviç..
Yerel Yönetimler

Önce Çalış Sonra Konuş

15 Nisan 2024
Oğuzeli Belediyesi geçmiş dönem Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, bazı yayın organlarında çıkan asılsız ve iftira haberlere yayımladığı bültenle cevap verdi.Kılıç yayımladığı bültende, “Bazı basın yayın organlarında ‘10 Yılda Belediye..
Gündem

Haftada Yaklaşık 7 Bin Kişi Rumkale’yi Ziyaret Ediyor

8 Nisan 2024
Türkiye’nin saklı cennetlerinden, çok sayıda medeniyete ev sahipliği yapmış Rumkale, baharın gelişiyle yine kıpır kıpır, yine turistik geziler arasında ziyaretçilerin ilk tercih ettiği gözde mekanlar arasında.Türkiye’de hem Fırat nehri ..
Ekonomi

Yıldırım: Bayramda Kepenkleri Açalım

6 Nisan 2024
Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım gastronomi sektörü işletmelerine bayram tatilinde i..
Gündem

Başkan Vekili Şerbetçi’den Kutlama Mesajı

5 Nisan 2024
AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi, dini ve milli duyguların perçinleştiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlarken, 31 Mart Mahalli İdareler..
Gündem

Başkan Tahmazoğlu Mazbatayı Aldı İlk Çılgın Projesini Açıkladı

5 Nisan 2024
15 yıllık görev süresi boyunca devasa projelere imza atan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, dördüncü dönem için mazbatasını alır almaz Çift Katlı Yol projesi için kolları sıvadı.Dördüncü dönem için mazbatasını alan Şahinbey B..
Politika

Umut Yılmaz, Zaferi Gazianteplilerle Kutladı

2 Nisan 2024
Zafer kutlaması ve teşekkür konuşması için Gazianteplilerle buluşan Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, “Bu zaferimizi Gaziantep'e yaymak istiyoruz. Partimi..
Sağlık

SANKO Üniversitesi Hastanesi Hekim Kadrosunu Genişletiyor

28 Mart 2024
SANKO Üniversitesi Hastanesi güçlü hekim kadrosunu genişletiyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Necip Deniz SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.Opr. Dr. Necip deniz, 1987 yılında Gaziantep'te doğdu. İlk ..
Gündem

Gaziantep Valisi Çeber Seçim Tedbirlerini Açıkladı

27 Mart 2024
İlimiz genelinde polis ve jandarma bölgemizde toplam; 1 milyon 393 bin 956 seçmenimiz, 824 okul binamızda toplamda 4.418 sandıkta oy kullanma hak ve görevlerini yerine getirecektir. * Oy kullanmak isteyen ancak sağlık problemleri nede..
Politika

Dr. Erdal Ekinci: Başkanlığa Gün Sayıyor!

25 Mart 2024
Araban ilçesinde seçim heyecanı dorukta. Dr. Erdal Ekinci, halkın gönlünde taht kurarak başkanlık için hazırlıklarını sürdürüyor. Ekinci'nin liderliğindeki hareket, Araban'ı büyük bir değişim ve yenilenme dönemine taşımaya hazırlanıyor...
Politika

Nizip Kadınlar İçin İyilik Kenti Olacak

22 Mart 2024
İyi Parti Nizip Belediye Başkan adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Nizip’e yönelik projelerini açıklarken, Nizip’in iyilik kenti olacağını başta kadın ve aile olmak üzere, gençlerin, emeklilerin ve tüm halkın yüzünü güldüreceğini söyledi...

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...