ekmek etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Yerel Yönetimler

Gaziantep Büyükşehir, Ekmek Fiyatlarında İndirime Gitti

19 Ağustos 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) bünyesinde hizmet veren Halk Yiyecek ve İçecek Dağıtım İşletmeleri’nde (HAYDİ) satışı yapılan ekmeklerin fiyatında indirime gidildi.İlk olarak 12 Eylül 2022 tarihinde satışa başlayan ve vatandaşın d..
Gündem

Gaziantep’te Ekmeğe Zam Geldi

14 Temmuz 2023
Gaziantep'te günlerdir devam eden ekmek zammı tartışmaları son buluyor. Gaziantep'te ekmek fiyatlarına zam geldi!Gaziantep'te günlerdir gelmesi beklenen ekmek zammı belli oldu. Pazartesinden itibaren uygulanacak tarife belli oldu. Ga..
Yerel Yönetimler

HAYDİ Kısa Sürede 1 Milyon Ekmek Satışına Ulaştı   

29 Ekim 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşın daha uygun fiyata kaliteli ekmek tüketimini sağlamak için hayata geçirdiği Halk Yiyecek ve İçecek Dağıtım İşletmeleri (HAYDİ), 1 milyon ekmek satışına ulaştı.İlk olarak 12 Eylül tarihinde s..
Gündem

HAYDİ  Ekmek Büfelerinde Satış Başladı

27 Eylül 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde vatandaşların daha uygun fiyata ekmek alması için kurulan Halk Yiyecek ve İçecek Dağıtım İşletmeleri’nin (HAYDİ) başlangıçta 11 olan satış büfesi sayısı kısa sürede 17’ye çıkarıldı. Büyükşehir iler..
Yerel Yönetimler

“Haydi” Ekmek Satışları Başladı

14 Eylül 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, merkez ilçelerde hizmet vermeye başlayan Halk Yiyecek ve İçecek Dağıtım İşletmeleri (HAYDİ) büfelerinin ekmek imalatını üstlenen okullardan GAHİB Halıcılık ve Dış Ticaret Mesleki ve Teknik ..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir Ekmek Satış Büfeleri 1 Ay İçerisinde Hizmet Vermeye Başlıyor

30 Ağustos 2022
 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin merkez ilçelere yerleştirdiği ekmek satış büfeleri, 1 ay içinde hizmet vermeye başlayacak.Gazi şehirlilerin daha ucuz ekmek satın alabilmesi için hayata geçirilen Halk Yiyecek Dağıtı..
Yerel Yönetimler

Ekmek Ve Temel Besin Ürünleri Ucuza Halka Sunulacak

13 Haziran 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, halkın ekmeğe daha ucuza ulaşabilmesi için belediye bünyesinde “Gazi Ekmek” kurulacağının müjdesini verdi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in başkanlığında Bü..
Gündem

İhtiyaç Sahibi Aileler İçin Ekmek 1.5 Lira Olacak

12 Nisan 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Fırıncılar Odası iş , Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan faydalanan ihtiyaç sahibi vatandaşlar için 200 gram somun ekmeğin fiyatı 2 buçuk liradan 1 buçuk liraya indirildi.Gaziantep V..
Gündem

Ekmeğe yine zam geldi

8 Mart 2022
Gaziantep’te ekmek fiyatları bir kez daha zamlandı. Bir pide 2.25, bir francala fiyatı ise 2.5 lira oldu. Fiyatlar Çarşamba günü itibariyle geçerli olacak.Gaziantep’te pide ve francala ekmek bir kez daha zamlandı. Yapılan yeni zamla bir..
Gündem

Halka ucuz ekmek şart olmadı mı ?

17 Ocak 2022
  Makine Mühendisi Ali Peri, temel gıda maddesi ekmeğe gelen zamların ardından vatandaşın alım gücünün düştüğünü söyledi.Peri, alım gücünün zorlaştığı şu günlerde fakir fukaranın bir ekmeğinin kaldığını, ona da vatanda..
Gündem

Pideden sonra francalaya da zam geliyor

5 Eylül 2021
Pideden sonra francalaya da zam geliyorGaziantep’te pide fiyatının 1.5 liraya yükseltilmesinin ardından francalaya da zam geliyor.Francalanın fiyatının da 1.5 liradan 2 liraya yükseltileceği öne sürüldü. Önümüzdeki günlerde zam habe..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...