Diyetisyen etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Diyetisyen Berk, SANKO Hastanesi’nde

23 Temmuz 2024
Diyetisyen Nur, Seda Güler Berk, SANKO Üniversitesi Hastanesi Obezite ve Metabolik Cerrahi Merkezi Koordinatörü olarak göreve başladıNur Seda Güler Berk, 1990 yılında Gaziantep’in Nizip İlçesi’nde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Nizi..
Sağlık

Diyetisyen Demirci: Yaz Aylarında Sıvı Tüketiminin Önemi

24 Haziran 2024
SANKO Üniversitesi Hastanesi Diyetisyeni Meltem Demirci, yaz aylarında yeterince sıvı alınmazsa, susuz kalma (Dehidrasyon) riskiyle karşı karşıya kalınabileceğini söyledi.Yaz aylarında sıvı tüketiminin önemine değinen Demirci, “Yaz m..
Sağlık

Kış Aylarında Su Tüketiminin Önemi

12 Ocak 2024
SANKO Üniversitesi Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Meltem Demirci, kış aylarında yeterli su tüketiminin, daha fazla stres altında olan bağışıklık sistemini güçlendirip hastalıklara karşı direnci artırdığını söyledi.Soğuk hava, düşük ..
Sağlık

SANKO Diyetisyenler Buluşması

9 Haziran 2023
“DİYETİSYEN BULUŞMASI VE GELECEĞİN DİYETİSYENİNE YENİ UFUKLAR”-SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “GÜNÜMÜZDE SAĞLIKLI YAŞAMIN TEMELİ OLAN BESLENME VE BUNA BAĞLI DİYETETİK ARTIK BİR BİLİM DALI OLARAK KABUL GÖRMÜŞTÜR”SAN..
Sağlık

ANKA’da Diyetisyenler Günü Kutlandı

9 Haziran 2023
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde Diyetisyenler Günü kutlandıGaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde Diyetisyenler Günü dolayısıyla hastane yönetimi hastanede görev yapan Uzman Diyetisyen Özge Başkülekçi’ye çiçek takdim ederek, Diyetisyenler ..
Sağlık

Uzman Diyetisyen Gülen Mavi Canlı ANKA’da

4 Mart 2021
Uzman Diyetisyen Gülen Mavi Canlı ANKA’da Hasta memnuniyeti odaklı anlayışı ile kaliteli sağlık hizmetini hastalarına sunmaya özen göst..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İTTİHAD-I İSLÂMI ISRARLA ÖNEMSEMEMEK

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...