Diyet etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Sıcak Yaz Günlerinde Su Tüketiminin Önemi Ve Yöntemi

30 Temmuz 2022
 SANKO Üniversitesi Hastanesi Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Gamze Ganime Yıldırım, sıcak yaz günlerinde su tüketiminin önemine değinerek, “Mutlaka su tüketilmeli. Çay, kahve ve bitki çayları su yerine geçmez” dedi.Isınan ..
Sağlık

Hızlı kilo vermek vücudu nasıl etkiler?

28 Ekim 2021
Diyetisyen Hülya Çağatay, hızlı kilo vermenin vücuda olumsuz etkileri olup zararlar verebildiğini söyledi.Diyetisyen Hülya Çağatay , ‘Fazla kilosu olan bireylerin çoğunda hızlı bir şekilde kilo verme i..
Sağlık

Kilonuzun nedeni kişiliğiniz olabilir !

28 Temmuz 2021
Kilonuzun nedeni kişiliğiniz olabilir !Dr.Fevzi Özgönül, yapılan diyetlere rağmen kilo verilememesinin sebebinin kişilikten kaynaklanabileceğini söyledi.Özgönül, konuyla ilgili olarak şu açıklamalara yer verdi:“Bir çok diyeti, ç..
Sağlık

Kansere karşı etkili besinler

17 Nisan 2021
Kansere karşı etkili besinler Diyetisyen Salih Gürel, sağlıklı bir diyetin kanser riskini ve kalp hastalıkları başta olmak üzere birçok hastalık riskini azaltabileceğini söyledi. ..
Sağlık

Medyatik diyetlerle sağlığınızdan olmayın 

18 Mart 2021
Medyatik diyetlerle sağlığınızdan olmayın Özel Hatem Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Nur Seda Güler, yaz mevsiminin yaklaştığını ve insanların diyet yapmaya başlayacağını ifade etti. Sağlıklı ve kalıcı zayıflayabilm..
Sağlık

İnsülin kullanmaktan PNİ diyetiyle kurtuldu

9 Şubat 2021
İnsülin kullanmaktan PNİ diyetiyle kurtuldu Gaziantep’te yaşayan 25 yaşındaki Mehmet Ali Tis, Tip 1 diyabet hastalığı (insüline bağımlı şeker hastalığı) şikâyeti ile başvurduğu Özel Hatem Hastanesinde kendisine uygulan..
Sağlık

Yeni yıla sağlıklı başlamak elinizde

30 Aralık 2020
Özel ANKA Hastanesi Diyetisyeni Merve Harputluoğlu, yeni yıla kısıtlamalarla gireceğimize dikkat çekerek , ”Bu yıl kısıtlamanın getirdiği psikoloji ile evde yemek konusunda aşırıya kaçmamamız gerekiyor. Koronavirüsten korunmak için güçlü bi..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

İYYAKE NA’BUDU “(-نَعْبُدُ-يَّاكَl-)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...