diyabet etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Hareketsiz yaşam diyabete neden oluyor

4 Mart 2024
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Ali Yağcı, halk arasında şeker hastalığı olarak bilinen diyabetin, çağımızda yaygın olarak görülen ve ciddi sonuçlara yol açabilen bir hastalık olduğuna dikkat ..
Sağlık

Yaz Döneminde Diyabet Hastalarını Bekleyen Tehlikeli Durumlar

29 Temmuz 2023
Yaz aylarının en sıcak dönemini geçirdiğimiz bu günlerde, sağlıklı bireyler dahi metabolik olarak zorlanmakta iken, diyabet hastaları için çok daha ciddi sağlık sorunları ortaya çıkabilmektedir. Medical Point Gaziantep Hastanesi İç Hastalı..
Sağlık

Dr. Öğr. Üyesi Taşkıran’dan Oruç ve Faydaları

27 Mart 2023
Dr. Öğr. Üyesi Taşkıran’dan Oruç ve Faydaları Medical Point Gaziantep Hastanesi İç Hastalıkları ve Fonksiyonel Tıp Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Taşkıran Ramazan orucu ve açlık (fasting) kavramı hakkında bilimsel veriler eşliğinde açıklama..
Yerel Yönetimler

Adımlar, Sağlık İçin Atıldı

19 Kasım 2022
Şehitkamil Belediyesi tarafından Dünya Diyabet Günü dolayısıyla ‘Diyabetin Farkında Ol’ temasıyla düzenlenen yürüyüş etkinliğine yüzlerce kişi katıldı. Etkinliğe katılanlarla birlikte yürüyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “H..
Sağlık

ANKA Hastanesi’nde diyabete dikkat çekildi

14 Kasım 2022
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde, Dünya Diyabet Günü etkinlikleri kapsamında diyabete dikkat çekmek ve diyabet hakkında farkındalığı artırmak amacıyla stant açıldı. Standa hasta ve hasta yakınları büyük ilgi gösterdi. Sağlık çalışanları, ..
Sağlık

Diyabetten ANKA’da kurtuldu

23 Kasım 2021
Gaziantep'te yaşayan 50 yaşındaki diyabet hastası, 7 yıldır mücadele ettiği hastalıktan ANKA Hastanesi'nde uygulanan diyabet cerrahisi sonucu kurtuldu.Diyabet cerrahi ile adından sıkça söz ettiren Gaziantep Özel ANKA Hastanesi, şeker ha..
Sağlık

SANKO’dan Dünya Diyabet Günü’nde uyarı

13 Kasım 2021
SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Baştemir, “COVID 19, tüm düzenli randevularınızı almanızı engellediyse, şimdi olabildiğince iyi ve sağlıklı olduğunuzdan emin olmak için sağlık e..
Sağlık

Diyabet ve tansiyon böbrekleri vuruyor

17 Mayıs 2021
Diyabet ve tansiyon böbrekleri vuruyor Bazı organlarımızı sadece ağrıdıklarında fark ediyoruz, böbrek de bu organların başında geliyor. Oysa sağlığımız için böbreklerimiz çok önemli. Böbrek rah..
Sağlık

Diyabet riskini azaltmak, kanser riskini de azaltıyor

14 Mayıs 2021
Diyabet riskini azaltmak, kanser riskini de azaltıyor Yeni yapılan araştırmalara göre kanser tanısı sonrası Tip 2 diyabet hastalarında uygulanan diyet kısıtlamaları hem meme kanseri oluşumunu h..
Sağlık

Diyabetin çocuklar üzerindeki etkileri

7 Mayıs 2021
Diyabetin çocuklar üzerindeki etkileri Medical Park Gaziantep Hastanesi Çocuk Endokrinolojisi Uzmanı Doç. Dr. Murat Doğan çağın hastalığı olan diyabetin çocuklar üzerindeki etkilerine dikkat çe..
Sağlık

Diyabet hangi göz hastalıklarına yol açar?

4 Mayıs 2021
Diyabet hangi göz hastalıklarına yol açar? Diyabetin göz sorunlarına yol açtığı hemen hemen herkes tarafından biliniyor. Bu sorunların erken tespit edilmesi durumunda tedavi başarısının daha yü..
Sağlık

Diyabet uyarısı

22 Ocak 2021
Medical Park Gaziantep Hastanesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mes..
Sağlık

40 yıllık evli çift diyabetten ANKA’da kurtuldu 

14 Ocak 2021
40 yıllık evli çift yıllardır mücadele ettiği i şeker hastalığına, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde gerçekleştirilen diyabet cerrahi ile veda etti.Gaziantep’te yaşayan 40 yıllık evli çift Şaban Karapür 12 yıl, eşi Remziye Karapür ise 1..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...