DEVA Partisi etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Kaya, Ayakkabıcıların sorunlarına dikkat çekti

25 Ocak 2024
DEVA Partisi Gaziantep Milletvekili Ertuğrul Kaya, ayakkabı ve terlik üreticilerinin sorunlarına dikkat çekmek ve çözüm üretilmesi için Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Mehmet Özhase..
Politika

DEVA’dan AK Parti seçmenine davet

30 Kasım 2023
DEVA Partisi Gaziantep Milletvekili Ertuğrul Kaya, AK Parti seçmenlerini DEVA Partisi çatısı altında birleşmeye davet etti. Kaya, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, “Türkiye’nin en güçlü ittifakı Deva Partisi’yle, AK Parti seçmeninin ..
Politika

Kaya: KKM’liye Değil Emekliye Ödeme Yapın!

20 Ekim 2023
DEVA Partisi Gaziantep Milletvekili Ertuğrul Kaya, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada Kur Korumalı Mevduat Hesapları sahiplerine kişi başına ortalama 300'er bin lira ödeme yapılmasına karşın emeklilere ..
Gündem

Ertuğrul Kaya: Daha Fazla Mağdur Yaratmayın

16 Ekim 2023
DEVA Partisi Gaziantep Milletvekili Ertuğrul Kaya, depremzedelerin önemli bir sorununa çözüm bulmak için TBMM'ye kanun teklifi sundu. Kaya, 6 Şubat depremlerinde hasar tespitlerinin sıhhatli yapılmaması nedeniyle hataların oluştuğunu beli..
Gündem

Ertuğrul Kaya’dan 25 Aralık mesajı

24 Aralık 2022
DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101.yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Gaziantep’in 101 yıl önce kendi çabasıyla kurtuluşunu sağladığını ifade eden Kaya, ”Gaziantep bu yönüyl..
Politika

Çatlak Yok, Ortak Akıl Çalışıyor

14 Aralık 2022
Deva Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya, göreve geldikleri günden beri 140 vatandaş ve 5 binin üzerinde iş yeri ziyareti yaptıklarına dikkat çekerek, ‘’Halk bu kez çok kararlı. Güçlendirilmiş parlamenter sistem ile sorunlar 6 ayda ç..
Gündem

Gaziantep Valiliği Deva Partisi miting alanı cevabı

12 Mayıs 2022
Gaziantep Valiliği, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisinin miting talebine ilişkin basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Valilikten yapılan açıklamada..
Gündem

 Emre:  Engellilerin yanındayız

5 Aralık 2021
DEVA Partisi Gaziantep İl Sosyal Politikalar Başkanı Abdurrahman Emre 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yapılan açıklama ve yayınlanan mesajları dikkatle incelediklerini ama maalesef çözüm noktasında bir gelişmenin olmadığını söyledi..
Politika

DEVA Partisi’nden Gaziantep çıkarması

4 Eylül 2021
DEVA Partisi’nden Gaziantep çıkarmasıDEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu ve MKYK üyesi Prof Dr. Ahmet Burçin Yereli bir dizi temasta bulunmak için Gaziantep’e geldi.Gaziantep’teki temaslarına DEVA Partisi Nizip İlç..
Gündem

Festivallere harcanacak para sel ve yangın bölgelerine gönderilsin

13 Ağustos 2021
Festivallere harcanacak para sel ve yangın bölgelerine gönderilsinDEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali’..
Gündem

Gaziantep’in gençlik politikası yok

19 Mayıs 2021
Gaziantep’in gençlik politikası yok DEVA Partisi Gaziantep Gençlik Politikaları Başkanı Sabri Yağız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. ..
Politika

DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya: Acil Destek Paketi açıklanmalı

27 Nisan 2021
DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya hükümetin aldığı 17 günlük tam kapanma kararıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya: Acil D..
Gündem

DEVA Gaziantep’ten 23 Nisan Uçurtma Şenliği

23 Nisan 2021
DEVA Partisi Gaziantep İl Teşkilatı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tüm ilçe teşkilatlarıyla birlikte 23 Nisan Uçurtma Şenliği yaparak kutladı. DEVA Gaziantep’ten 23 Nisan Uçurtma Şenliği ..
Politika

Plazma bağışı için mobil sağlık ekipleri kurulmalı

19 Nisan 2021
Plazma bağışı için mobil sağlık ekipleri kurulmalıDEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi sürecinde ümmin plazma bağışının önemine dikkat çekerek kent yöneticilerini bu konuda farkındalı..
Politika

DEVA Gaziantep: Şiddete suskun kalmayacağız

29 Mart 2021
Ankara’da DEVA Partili kadınlar Danıştay’a yürüyerek İstanbul Sözleşmesi’nden çekilme kararının iptali için dava açarken Gaziantep DEVA Partisi İl Kadın Politikaları Başkanı Elif Kurt ve berab..
Politika

DEVA Partisi 1 yaşında

9 Mart 2021
DEVA Partisi 1 yaşında9 Mart 2020 yılında kurulan DEVA Partisi birinci kuruluş yıl dönümünü tüm illerde “DEVA 1 yaşında” sloganı ile sahaya çıkarak kutladı. Birinci kuruluş yıl dönümünü Gaziantep teşkilatı ile birlikte Gaziler Caddesi’..
Sağlık

75-80 yaş grubuna evinde aşı yapılsın önerisi

2 Şubat 2021
DEVA Partisi Gaziantep İl Sağlık Politikaları Başkanı Eczacı Bülent Yılmaz devam eden aşı çalışmalarıyla ilgili olarak, "75-80 yaş grubuna aşı evinde yapılsın' önerisinde bulundu.DEVA Partisi Gaziantep İl Sağlık Politikaları Başkanı Ecz..
Politika

DEVA Partisi’nden Gaziantep Valiliği Binası açıklaması

16 Ocak 2021
DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya Gaziantep Valilik Binasının yıkım kararı hakkında konuştu.Kaya, Gaziantep Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan protokol ile Valilik Binasının yıkılmasına karar verildiğini “G..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...