Davut Gül etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Gündem

Gaziantepli Halı İhracatçıları İstanbul Valisi Davut Gül’ü Ziyaret Etti

20 Haziran 2023
5-8 Aralık 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan CFE 2023 - Carpet & Flooring Expo İstanbul Fuarı lansmanı için İstanbul’a giden GAHİB heyeti Gaziantep'te uzun yıllar görev yaptıktan sonra İstanbul Valiliği gör..
Gündem

Valimiz Davut Gül’ün Veda Mesajı

8 Haziran 2023
Sevgili Hemşehrilerim… 26 Ekim 2018 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımız’ın tensipleriyle atandığım “Şehr-i Ayıntab-ı Cihan’a, O tarihten bu yana hizmet etme şerefine nail oldum. Kültür tarihimizde çok önemli bir yere sahip olan, Kurtuluş Sav..
Gündem

Davut Gül İstanbul Valisi Olarak Atandı

5 Haziran 2023
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Valisi olarak Davut Gül’ü atadı.Gaziantep’te başarılı ve halkla iç içe valilik yürüten Vali Davut Gül, İstanbul Valiliğine atandı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da daha önce Gaziantep Valil..
Gündem

Vali Davut Gül’ün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

29 Nisan 2023
2008 Nisan ayında "Emek ve Dayanışma Günü" olarak kutlanması kabul edilen 1 Mayıs, 22 Nisan 2009 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilen yasa ile resmi tatil ilan edilmiştir.1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, daha iyi bir g..
Gündem

Vali Gül’ün Anne Acısı

14 Nisan 2023
Gaziantep Valisi Davut Gül’ün annesi vefat etti. Bir süreden beri hastanede tedavi gördüğü bilgisi alınan Vali Gül’ün annesi hayata gözlerini yumdu.Vali Gül’ün annesinin cenazesi 14 Nisan 2023 Cuma günü (bugün)Erzurum’un Horasan İlç..
Spor

Vali Gül Gaziantep FK ile ilgili konuştu

22 Ocak 2023
Gaziantep Valisi Davut Gül, zor günler geçiren ve küme düşme potasına iyice yaklaşan Gaziantep FK ile ilgili çok önemli açıklama yaptı. Davut Gül, ‘Gaziantep FK zor günler geçiriyor. Önümüzdeki hafta, başkan, yönetim vb. belirsizliklerin ..
Spor

Gaziantep’te geleceğin sporcuları tespit edilecek

30 Aralık 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin, çocukların spor branşlarına yatkınlıklarını tespit ederek geleceğin sporcularını yetiştirmek için yapacağı yetenek taramaları için iş birliği protokolü imzalandı. Gaziantep Valiliği Fuaye Salonu’nda yap..
Gündem

Vali Gül: Yiğitliği, fedakarlığı, kahramanlığı, kutluyoruz

23 Aralık 2022
Sevgili hemşehrilerim… Bu gün, 11 ay süren Antep direnişinin sonunda şehrimizin esaretten kurtuluşunun 101. yılını kutluyoruz… Her yıl 25 aralık tarihinde, atalarımızın hürriyet ve bağımsızlık uğruna, namus ve bayrak uğruna mücadele etme..
Eğitim

Aynur-Kadir Özdağlı Anaokulu Düzenlenen Törenle Açıldı

23 Aralık 2022
“ Gaziantep’in Kurtuluşunun 100’üncü Yılında 100 Hayırsever” projesi kapsamında protokolü imzalanan, hayırsever Özdağlı ailesi tarafından Yamaçtepe Mahallesinde yaptırılan 8 derslikli Aynur Kadir Özdağlı Anaokulu düzenlenen törenle açıldı. ..
Gündem

Gaziantep Valisi Davut Gül’den deprem açıklaması

18 Aralık 2022
Gaziantep Valisi Davut Güm meydana gelen depremle ilgili açıklama yaptı. Davut Gül, 'Hatay’da meydana gelen deprem Gaziantep’te de hissedildi. Çok şükür bize ulaşan herhangi bir can ve mal kayıbı bilgisi yok. Depreme hazırlıklı olmamızı bir..
Yurt Haber

Vali Davut Gül’den Gaziantep Yardım Vakfı’na teşekkür

9 Aralık 2022
Gaziantep Yardım Vakfı'nı ziyaret eden Vali Davut Gül, "Vakıflarımız yaptıkları yardım faaliyetleri ile bir taraftan dayanışma ve kardeşlik duygularını güçlendirirken, diğer taraftan da devletin yükünü hafifletiyor" dedi.Gaziantep ..
Yerel Yönetimler

Vali Davut Gül Ve Başkan Şahin, Nizip’e Raybüs İle Geçti

2 Aralık 2022
Gaziantep Valisi Davut Gül ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile beraberindeki heyet yapılacak açılışlar için Nizip’e Raybüs ile geçti. Nizip- Gaziantep arasında yapılan Raybüs projesinin yol iyileştirmesini Ulaştırma ve..
Yerel Yönetimler

Fadıloğlu Vali Gül ve Başkan Şahin’e projelerini anlattı

29 Kasım 2022
Gaziantep Valisi Davut Gül ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu beraberinde ilçedeki yatırımları yerinde inceledi. Projelerin detaylarına ilişkin Vali Gül ile Başkan Şahin'i bil..
Gündem

OSB Başkanı Şimşek Güven Tazeledi

22 Kasım 2022
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nin 2. Olağan Genel Kurulu toplantısında Müteşebbis Heyet Seçimleri yapıldı. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Cengiz Şimşek yeniden Gaziantep OSB başkanı seçildi. Şehitkamil Kültür Merkezi'ndeki genel..
Eğitim

Elif Kaplan Anadolu İmam Hatip Lisesi Törenle Açıldı

21 Kasım 2022
Gaziantep Valiliği koordinasyonunda başlatılan “100.Yılda 100 Hayırsever” kampanyası çerçevesinde Kaplan Kardeşler tarafından inşa ettirilen 24 derslikli Elif Kaplan Anadolu İmam Hatip Lisesi düzenlenen törenle açıldı.Hayırsever Kaplan..
Gündem

250 Bin Sosyal Konutun Kura Çekimine Şahinbey İle Devam Edildi

21 Kasım 2022
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ iş birliğinde hayata geçirilen “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesi kapsamında 81 ilde 250 bin sosyal konutun kura çekimine Gaziantep’te, Şahinbey ilçesiyle devam edildi.Talat Özkar..
Spor

Vali Gül:450 Bilet Var

19 Kasım 2022
Gaziantep Valisi Davut Gül bu akşam oynanacak olan Türkiye-Çekya maçında futbolseverlerin bilet bulamadığı iddialarına cevap verdiVali Gül:450 BİLET VAR Gaziantep Valisi Davut Gül bu akşam oynanacak olan Türkiye-Çekya maçında futbolsev..
Yerel Yönetimler

Şehitkamil’deki Meslek Lisesi Öğrencilerine Nakdi Destek

16 Kasım 2022
VALİ GÜL: “ALLAH, BAŞKANIMIZ SAYIN RIDVAN FADILOĞLU’NDAN RAZI OLSUN” -FADILOĞLU: “ŞEHRİMİZ, ÜRETEN BİR ŞEHİR” Mesleki ve teknik liselere kayıt yaptıran 9. sınıf öğrencilerine yönelik nakdi destek protokolünde konuşan Gaziantep Valisi Davu..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...