çocuk etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Sağlık

Çocukluk Çağı Kanserlerine Dikkat

20 Şubat 2024
Medical Point Hastanesi Çocukluk Çağı Kanserlerine Dikkat Çekti. Medical Point Gaziantep Hastanesi tarafından Primemall Gaziantep Alışveriş Merkezinde Uluslararası Çocukluk Çağı Kanserlerine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyl..
Sağlık

Çocuklardaki Havale İçin Gereksiz İlaç Kullanılmamalıdır

28 Kasım 2023
Medical Point Gaziantep Hastanesi Çocuk Nörolojisi Kliniği’nde çocuklarda epilepsi, otizm, mental retardasyon ve diğer birçok nörolojik hastalıklarda görülebilen beyindeki anormal elektriksel aktivitelerin tespitinde önemli veriler alabilen..
Yerel Yönetimler

Büyükşehirden Depremzede Çocuklara Bisiklet

18 Ağustos 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İslahiye İlçesinde depremden etkilenen çocuklara bin 550 adet bisiklet dağıtarak onların moral ve motivasyonlarını yükseltmeye devam ediyor.Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından normalleşme ç..
Gündem

Kızamık salgınına dikkat!

5 Temmuz 2023
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları – Neonatoloji Uzmanı Prof. Dr. Ercan Sivaslı, son dönemde kızamık vakalarında artış olduğuna dikkat çekti. Hastalıktan korunmak için aşılanmanın önemli olduğunu belirten Dr. Sivasl..
Gündem

Çocuk Sanat Merkezi’ndeki Yaz Kursları Büyük Rağbet Görüyor

3 Temmuz 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından çocukların yaz tatilini daha verimli geçirmesi için düzenlenen ücretsiz yaz kursları yoğun ilgi görüyor.Çocuk Sanat Merkezi’nin yaz kursu etkinliklerinde 7 ile 16 yaş arasındaki çocuklar, kültü..
Sağlık

Çocuklar İçin Tatil Valizi Hazırlama Rehberi

22 Haziran 2023
SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİNDEN UZMAN DR. HİKMET CİLLİ: “ÇOCUKLAR İÇİN VALİZE KOYACAĞINIZ İLK EŞYA GÜNEŞ KREMİ OLMALI”SANKO Üniversitesi Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Hikmet Cilli, çocuklar için tatil valizi..
Yerel Yönetimler

Büyükşehir, Kente Yeni Bir Park Daha Kazandırıyor

15 Mayıs 2023
PARK, HER YAŞ GRUBUNA HİTAP EDECEK ALANLARA SAHİP OLACAK  Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Mahallesi’nde 52 bin metrekare üzerine kur..
Gündem

Çocukluğumuzun Ramazanlarını Canlandırıyoruz

25 Mart 2023
ŞEHİR MERKEZİ İLE NURDAĞI VE İSLAHİYE’DE RAMAZAN SOKAKLARI KURDU Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının ruhunun yaşaması ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşların üzerindeki depremin etkilerinin azalması için şehir merkezi, Nur..
Gündem

“Gaziantep Tomurcukları Projesi” İle Yaraları Birlikte Saracağız

1 Mart 2023
GAZİANTEP VALİLİĞİ, GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, SANKO ÜNİVERSİTESİ, İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İLE AİLE VE SOSYAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ İŞ BİRLİĞİYLE “GAZİANTEP TOMURCUKLARI PROJESİ” HAYATA GEÇİRİLDİGaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir ..
Yerel Yönetimler

Fatma Şahin çocuk şarkıları dinleyip şarkı söyledi

23 Ocak 2023
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yarıyıl tatiline giren çocuklarla, GASMEK Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça Eğitim ve Sanat Merkezi’nde bir araya geldi.Ziyarette, 23 Ocak-3 Şubat Yarıyıl Etkinlik Takvimi kapsamında 5 ila 12 ..
Sağlık

Anne baba kavgası çocuğu nasıl etkiler?

7 Ocak 2023
Uzman Klinik Psikolog Müjde Yahşi konu hakkında önemli bilgiler verdi. Evlilikle birlikte artık çift olarak devam ettiğiniz hayatınıza küçük bir bireyinde katılmasıyla artık ilişkilerinizde daha da dikkatli olmanız gerekiyor demektir.Özelli..
Spor

Polisgücü Hokey Akademisi Gibi

23 Ekim 2022
Son dönemlerde özellikle çocuklar arasında hızla yaygınlaşan ve okul sporları arasında yerini alan hokey sporuna ilgi büyük. Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Cum..
Sağlık

1 Yaşındaki Çocuğun Midesinden Üç Tane Balon çıkarıldı

17 Ekim 2022
Nizip’ten yabancı cisim yutması şikayeti ile Medical Point Gaziantep Hastanesi’ne gelerek Acil Tıp Ünitesi’nde tedaviye altına alınan 1 yaşındaki İsmet Cihat Kılıç’ın midesinden 3 adet latex balon çıkarıldı. ..
Sağlık

Egzaması Olan Çocuklarda Besin Alerjisi Görülebilmektedir. 

14 Ekim 2022
Medical Point Gaziantep Hastanesi Çocuk Alerji ve İmmunoloji Uzm. Dr Elif Şenbaba, Atopik dermatitin (Egzama) (AD) bir çok faktöre (genetik, çevresel) bağlı olan kronik bir cilt hastalığı olduğuna vurgu yap..
Asayiş

Gaziantep Jandarma Hayvan Dostlarımızı Unutmadı 

5 Ekim 2022
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca Gaziantep Valiliği koordinatörlüğünde, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve diğer belediyeler ile birlikte "4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü" kapsamında; doğada ve sokaklarda bulunan kimsesiz hayvanlar ..
Sağlık

Çocuklarda İnmemiş Testis Tedavisi

21 Eylül 2022
SANKO ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÇOCUK CERRAHİSİ ANA BİLİM DALI BAŞKANI DOÇ. DR. KARAKUŞ: “ZAMANINDA DOĞAN HER YÜZ ÇOCUKTAN BİRİNDE, ERKEN DOĞAN HER YÜZ ÇOCUKTAN İSE 5-6’SINDA İNMEMİŞ TESTİS GÖRÜLÜR”SANKO Üniversitesi T..
Sağlık

Boy Kısalığı Ve Gelişme Geriliği Testi Medical Point Gaziantep’te

5 Eylül 2022
Medical Point Gaziantep Hastanesi birbirinden önemli yeniliklerle bölge halkına hizmet vermeye devam ediyor. Bu bağlamda çocuklarda büyüme ve gelişme geriliği çocukluk döneminde gerçekleştirilen testler ile tespit edilmektedir. Medical Poin..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Hakan Esen

Bayramınız Bayram Olsun

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

Anketler

En Çok Beğendiğiniz Haber Sitesi Hangisi?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...