çevre etiketine sahip içerikler sıralanmıştır.
Çevre

İMO’dan çözüm odaklı hizmet

6 Eylül 2022
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu, çözüm odaklı faaliyetlerine devam ediyor.Üyelerinin iş hayatında karşılaştıkları sorunları çözmek ve çalışma şartlarını iyileştirmek için yoğun çaba içerisinde olan İMO Ga..
Çevre

Büyükşehirin Mekanik Biyolojik Ayrıştırma Tesisi Ödül Aldı

28 Mart 2022
 TESİS, İLHAM VEREN 39 KAMU PROJESİYLE YARIŞTI Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı “Mekanik Biyolojik Ayrıştırma Tesisi”, Türkiye Kalite Derneği’nin (KalDe..
Çevre

Botanik Bahçeleri Sempozyumu Başladı

26 Mart 2022
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 3.Ulusal Botanik Bahçeleri Sempozyumu başladı.Türkiye’de botanik bahçeleri çatısı altında birlik kurmak, dünyayla eşgüdümlü hareket ederek botanik bilimine katkı sağlamak ve kent peyzajına doku..
Çevre

GAÜN öğrencilerinden temiz çevre temiz kampüs etkinliği

28 Eylül 2021
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Toplumsal Duyarlılık Projeleri Merkezi tarafından Temiz Çevre Temiz Kampüs etkinliği düzenlendi.GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Balat, Toplumsal Duyarlılık Projeleri (TDP) Merkezi çalışanları, proje e..
Yerel Yönetimler

Şahinbey Belediyesi çevre dostlarını altın ile ödüllendiriyor

10 Haziran 2021
Şahinbey Belediyesi çevre dostlarını altın ile ödüllendiriyorGeri dönüşüme büyük önem veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Bankam Atık noktalarına geri dönüşüm malzemeleri getiren ve puanlarını dolduran Pınar Gözen ve Mera..
Gündem

Sosyal çevreden uzak kalan çocuklar için 5 önemli öneri!

26 Mayıs 2021
Sosyal çevreden uzak kalan çocuklar için 5 önemli öneri!Covid-19 pandemi süreciyle birlikte tüm çocukların tek yaşam alanı neredeyse ev olmuş durumda. Çocuklar son bir yıldır arkadaşlarıyla yan yana gelemiyor, birbirleriyle temas edemiy..
Çevre

Öğrencilerden pandemi ve çevre temizliği etkinliği

23 Mayıs 2021
Öğrencilerden pandemi ve çevre temizliği etkinliği Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından, Toplumsal Duyarlılık Projeleri Dersi kapsamında “Pandemi Süre..

Köşe Yazarları

Meltem Etoğlangil

Erzincan altın madeni kazası

Babı Şefkat Nur

Ve yalnızca Sen’den yardım dileriz.” (Fatiha,5)

Leyla Gevrek

Kendimi Arıyorum

Yusuf Soner Erdem

Farkımız Ne?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe

TÜRKİYE’Yİ ÇEVRELEYEN ABD ÜSLERİ

Tuğba Zehiroğlu

BİTSİN ARTIK

Ziynet Yıldırım

ÖLDÜRMEYECEKSİN

Facebook

Twitter

En Çok Okunanlar

Anketler

Sitemizi yararlı buluyor musunuz?

Anket Sonuçları

Yükleniyor ... Yükleniyor ...